O korku bende de var malesef hemde çok fazla, sürekli carpintim oluyor, ilaçtan sandim ama değil galiba büyük olasılıkla psikolojik, bizim gibi sorunlu gebelikler çok yıpratıcı oluyor, Rabbim hepimize yardim etsin çok zor cidden.İnşallah cnm ya kizimda cikmisti ama o ilk bebekti genelde ilk bebeklerde %90 cikiyomus umarim sorun yasamam bazen kafama takiliyor iste boyle korkumdan zaten is güç yapmiyorum
Yok canım dogumdan sonra geçti kullanmıyorum hiç Allah korusun tansiyon tehlikeliSenin zaten düşük seyrediyormus belki de ondan etkilenmiyorsun bazi insanların normalde düşük olur benimki 11 un altina dustumu siknti yapiyor hissediyorum yükselmesi riskli Allah korusun annem kardeşime hamileyken 7 aylik doktora gidiyor tansiyonu 19 cikmis kontrolde anliyorlar bebegin kalp atislari zayiflamis acil sezaryen olmuştu oradan biliyorum tansiyona dikkat etmek lazim annem ondan sonra tansiyon hastasi oldu 17 yildir ilaç kullanıyor senin geçti mi ilaç kullaniyormusun?
Kizimda panik atak hastasi oldum ani ve siddetli kanamalardan dolayi bebeği kaybetme korkusundanO korku bende de var malesef hemde çok fazla, sürekli carpintim oluyor, ilaçtan sandim ama değil galiba büyük olasılıkla psikolojik, bizim gibi sorunlu gebelikler çok yıpratıcı oluyor, Rabbim hepimize yardim etsin çok zor cidden.
Bende saşkınım ama kusmam yok birde bogazım iyidir yer yer Oyle cok almazdım. Bunda inşaallah bebegıme yarıyordur. Afiyet olsunBu haldeyken Nasil boyle kilo alabildin sasirdim acikcasibendede tiksinme devam... Bende birazdan manti pisrecegim söyledik canim çekti 16 haftadan sonra hic kalmiycak ilaci birakirsin inşallah benimde bi defasında canim jelibon çekmişti ki hic sevmem eve almam zararli diye ama yedim sonrada hep ogurmustum ☺ hamilelik asermesi cok değişik bi şey bu hamileliği de aserme had safhada kizimda birşey cekmiyordu...
Evet baya cıktı benim o yüzden kıyafet aldım normalde benim içe çökük dümdüzduMaşallah tam 5 aylik gibibende sana yakinim azcik küçük seninkinden bendemi çekip atsam
Seni de görmüş olduk annesi maşallah zayıfsın sen ama böyle sadece göbek çıkınca güzel oluyor benim Dümdüzdu şimdi değişik geliyor ama çok güzel ya hoşuma gitti
Sen benden biraz ondesin haftanda büyük zatenMaşallah senle aynı gibiyiz canım
Sigara birkanlar kilo aliyor cnm zaten ben hic kullanmadim eşim kullanıyor bana pis geliyor kokusu birakman cok iyi olmuş inşallah bi daha baslamassinBende saşkınım ama kusmam yok birde bogazım iyidir yer yer Oyle cok almazdım. Bunda inşaallah bebegıme yarıyordur. Afiyet olsunekmek yemem mesela ben oldu bıttı boyleyım az az. Ama bu ruh hali nasılsa hepten yarıyor. Lakın bır sebebıde şu olabılır ben hamılelıgımı ogrendım sigarayı o gun den sonra ıcmedım o yuzden de yaramış olabılır.
Benim de aşağıda plesentam inş 20. Haftaya kadar yukarı çıkar.Kasik Agrisi bendede bugün var ama dun AVM gittik kiyafet bktim 2 saat kadar ayaktaydim ondan sonra basladi plesenta asagida diye herhalde benim agrim oluyor az önce biraz internetten bakindim plesentanin asagida olmasıyla alakali hic iç acici yazilar yoktu sinirim bozuldu kapattim sezaryen sonrasi yukari cikmayabilir riski beni düşündürüyor korkuyorum biraz
Benimde öyle canım diğer iki doğumdan kalma göbeğim var alttanda az bı miktar böyle sert ele geliyor ama ustude büyüyor benimKizlar okuldan eve geldim fotograflarinizi gordum kendime geldimharikasiniz masaAllah baya buyutmussunuz ama benim gobegim az da olsa vardi onceden. Bebek asagida kaliyor sanki ben mi yanlis biliyorum
Dr ultrasonda bakıp mı söylüyor plasenta aşağıda diye canım benimde bugün her yere oturdugumda kasıklarım agriyorduBenim de aşağıda plesentam inş 20. Haftaya kadar yukarı çıkar.
İlk hamilelikmi senin? Kizimda da ayniydim yukari cikti am sezaryen olduğum için korkuyorum sezaryen sonrasi ameliyattan dolayı yapisiklik vs durumlarında cikmayabiliyo ilk hamilelikse %90 cikiyor ben mecburi sezaryen olmuştum kizim tersti kafasi hep yukaridaydi doktor direkt sezaryen dedi 39+5 günlükken aldılarBenim de aşağıda plesentam inş 20. Haftaya kadar yukarı çıkar.
Ultrasondan bakip doktor söylüyor ben sormustum öncekilerde sikinti yasamadiysan bunda da yoktur cnm senin dogumlarin sezaryen mi normal mi ? Bu 3. Diye biliyorum yanlis hatirlamiyorsamDr ultrasonda bakıp mı söylüyor plasenta aşağıda diye canım benimde bugün her yere oturdugumda kasıklarım agriyordu
Cinsiyet ogrenemedik canım. Bebek iyi cok şukur. Plesanta biraz asagıda ama cıkacak yukarı dert etme onu dedi. Agrılar da normal dio. Bebek buyuyo dio o yüzdenmiş.Hadi hayırlısı tatlım
Maşallah canım gözün aydın darısı bize inşallah çok özledim yavrumu günler geçmiyor sankiCinsiyet ogrenemedik canım. Bebek iyi cok şukur. Plesanta biraz asagıda ama cıkacak yukarı dert etme onu dedi. Agrılar da normal dio. Bebek buyuyo dio o yüzdenmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?