2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
İnşallah cnm ya kizimda cikmisti ama o ilk bebekti genelde ilk bebeklerde %90 cikiyomus umarim sorun yasamam bazen kafama takiliyor iste boyle korkumdan zaten is güç yapmiyorum
O korku bende de var malesef hemde çok fazla, sürekli carpintim oluyor, ilaçtan sandim ama değil galiba büyük olasılıkla psikolojik, bizim gibi sorunlu gebelikler çok yıpratıcı oluyor, Rabbim hepimize yardim etsin çok zor cidden.

Yok canım dogumdan sonra geçti kullanmıyorum hiç Allah korusun tansiyon tehlikeli

Kizlar okuldan eve geldim fotograflarinizi gordum kendime geldimharikasiniz masaAllah baya buyutmussunuz ama benim gobegim az da olsa vardi onceden. Bebek asagida kaliyor sanki ben mi yanlis biliyorum

Kizimda panik atak hastasi oldum ani ve siddetli kanamalardan dolayi bebeği kaybetme korkusundan öncesinde de hamileligim de sikinti olmuştu birinde yine bebeği kaybetmistim bunu da kaybedicem diye . aynen cnm sorunlu hamilelikler gerçekten cok yipratici psikolojiyi bozuyor Allah bi daha kayip yasatmasin cok zor bi kadin icin

Bende saşkınım ama kusmam yok birde bogazım iyidir yer yer Oyle cok almazdım. Bunda inşaallah bebegıme yarıyordur. Afiyet olsun ekmek yemem mesela ben oldu bıttı boyleyım az az. Ama bu ruh hali nasılsa hepten yarıyor. Lakın bır sebebıde şu olabılır ben hamılelıgımı ogrendım sigarayı o gun den sonra ıcmedım o yuzden de yaramış olabılır.

Sigara birkanlar kilo aliyor cnm zaten ben hic kullanmadim eşim kullanıyor bana pis geliyor kokusu birakman cok iyi olmuş inşallah bi daha baslamassin

Benim de aşağıda plesentam inş 20. Haftaya kadar yukarı çıkar.

Kizlar okuldan eve geldim fotograflarinizi gordum kendime geldimharikasiniz masaAllah baya buyutmussunuz ama benim gobegim az da olsa vardi onceden. Bebek asagida kaliyor sanki ben mi yanlis biliyorum
Benimde öyle canım diğer iki doğumdan kalma göbeğim var alttanda az bı miktar böyle sert ele geliyor ama ustude büyüyor benim

Benim de aşağıda plesentam inş 20. Haftaya kadar yukarı çıkar.
İlk hamilelikmi senin? Kizimda da ayniydim yukari cikti am sezaryen olduğum için korkuyorum sezaryen sonrasi ameliyattan dolayı yapisiklik vs durumlarında cikmayabiliyo ilk hamilelikse %90 cikiyor ben mecburi sezaryen olmuştum kizim tersti kafasi hep yukaridaydi doktor direkt sezaryen dedi 39+5 günlükken aldılar

Dr ultrasonda bakıp mı söylüyor plasenta aşağıda diye canım benimde bugün her yere oturdugumda kasıklarım agriyordu
Ultrasondan bakip doktor söylüyor ben sormustum öncekilerde sikinti yasamadiysan bunda da yoktur cnm senin dogumlarin sezaryen mi normal mi ? Bu 3. Diye biliyorum yanlis hatirlamiyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…