2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ay sen ne diyorsun canım bıldıgın ölüyordum ama kusmam yoktu benim ta 4 5 haftalarda baslamıştı hala tiksinmelerım devam ediyor yemek yapamıyorum sogan dan nefret ediyorum o ortamda bulunduğum yemegı bıle yemiyorum. Az once mantı yedim inan etımı az ama Yogurdumu meyvemi Portakal suyumu ve sabahları Yumurta mı eksik etmıyorum zararlıda yedım acıkcası cips fılan canım cektı elimde degıl. Ve benı ayakta tutan prilam ilacı oldu. Bırakıcam korkuyorum. Tiksinme devam edince. Bıraz daha devam ediyim bakıcam bulantı bıtmısse ilacıda bırakıcam.

Iki kasigimda da ağrı oldu ara ara ve açık kahve rengi akıntı en belirgin sikayetimdi. Ben evden dışarı bile çıkmıyorum ne olur ne olmaz diye ama daha da dikkat etmek gerek demekki. Teşekkürler inşallah kolaylıkla geçer.

Sağol cnö
muayene sanırım ya 70 ya 75 ti..doğumlarda1300 normal 2000 sezryandı sanırım canm sorucam gittiğimde
Sağol cnm medipolle aynı gibi
Bi aklımda devlete git diyor nasılsa sezeryansın arkadaşım şişli etfalde yardımcı olurum diyor kafam çok karıstı

Peceteye silince geliyor bide özür dileyerek söylüyorum akıntılı kan gibi ilk gebeliğim olduğu için tecrubesizim çok korkuyorum
Tam kan olarak diyemem açık kahverengi evet peçete ile silince çok az geliyordu, ben yinede ne olur olmaz gideyim dedim doktora iyiki gitmişim. Buraya özellikle yazdım ki olurda buna benzer bişey yasayan olursa En azından fikri olur diye. Dikkat etmek lazım. Ilişki yasak dedi ama zaten yoktu, o da önemli bir faktor. Tabi herkesin başına gelicek diye bişey yok ama dikkatli olmak gerek.

Bu haldeyken Nasil boyle kilo alabildin sasirdim acikcasi bendede tiksinme devam... Bende birazdan manti pisrecegim söyledik canim çekti 16 haftadan sonra hic kalmiycak ilaci birakirsin inşallah benimde bi defasında canim jelibon çekmişti ki hic sevmem eve almam zararli diye ama yedim sonrada hep ogurmustum ☺ hamilelik asermesi cok değişik bi şey bu hamileliği de aserme had safhada kizimda birşey cekmiyordu...

Kasik Agrisi bendede bugün var ama dun AVM gittik kiyafet bktim 2 saat kadar ayaktaydim ondan sonra basladi plesenta asagida diye herhalde benim agrim oluyor az önce biraz internetten bakindim plesentanin asagida olmasıyla alakali hic iç acici yazilar yoktu sinirim bozuldu kapattim sezaryen sonrasi yukari cikmayabilir riski beni düşündürüyor korkuyorum biraz

Son düzenleme:
Peceteye silince geliyor bide özür dileyerek söylüyorum akıntılı kan gibi ilk gebeliğim olduğu için tecrubesizim çok korkuyorum
Ben kendi akintimin nasıl olduğunu yazmışım, bence bir doktora görün derim, bende 2 gündür akinti vardı aslında bi kaç gün sonra eşimle giderim diye düşündüm ama ablam evde olunca onunla gittim iyiki gitmişim. Doktor hemen iğne yaptı ve ilaç verdi. Karından ultrasondan bişey belli olmadi mesela alttan bakınca anladı doktor aklında olsun.insallah bir sorun yoktur.

Normal zamanda Ben de ayakta fazla kalınca kasık ağrısı oluyor o normaldir büyük ihtimal. Evet malesef aşağıda olması iyi bir durum değil riskleri var ama herkeste olmuyor. Inşallah yukarı çıkar belli olmaz, eğer cikmazsada bu konuda tecrübeli bir doktora gitmen gerekir. Inşallah gerek kalmaz.

İnşallah cnm ya kizimda cikmisti ama o ilk bebekti genelde ilk bebeklerde %90 cikiyomus umarim sorun yasamam bazen kafama takiliyor iste boyle korkumdan zaten is güç yapmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…