2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar bebişlerinize kıyafetlerde 0-3 ne kadar süre giydirebilirz çok çabuk büyüyor diyorlar
Çok fazla 0 3 almamak lazım benim kızım 2.400 doğduğu halde, hiç giydiremedigim kıyafetler oldu, tabi bebeğin gelişimine bağlı eğer az kilo alan bir bebekse evet daha fazla giyebilir ama fazla kilo alırsa hiç giymeyedebilir, aynı şekilde bezleride çok almayın alacağınız bedeni 1 aylık alın bence, mesela benim kızım 4 numaraya kadar her numarayı 1 ay kullandı sadece ama eltimin kızı minyondu istahsizdi, hiç 4 numaraya geçemedi yani çok belirsiz durumlar o yüzden hiç birseyi stok yapmamak lazım, belki ıslak mendil olabilir, o her türlü kullanılıyor :)

Benim ramotoloji doktorumda ilacı asla bırakamazsın dedi kadın doğumcumda 2 tane içtiğimi biliyor evet kan pıhtılaşması var bundan önce hep kimyasallarım oldu bu ilk normal gebeliğim umarım bir sorun olmaz Allah ım yardımcımız olsun ama aklıma hiç zararı olabileceği gelmedi fmfli çok insan var ilk gebeliğinizde nasıl yapmıştınız

Kızlar baya konuşmuşsunuz maşAllah hepiniz çok güzelsiniz göbüşlerinizde öyle ❤benimde çıktı biraz ve de çok mide yanmam var

Kizimda ilk 4 ay kullanmadim 4. Ay sonra si günde bir adet icmistim ama hic atagim olmamisti şimdiyse bir tane icmeme rağmen ataklarim cok oluyor ilaci kullanmayıp atak yasarsak karin bölgesinde olursa düşüğe sebep olabilir benim düşük riskim olmuştu atlattim cok şükür

Arkadaşlar sizde de karın, kasık ve adet olacakmış gibi ağrılar oluyor mu?

Arkadaşlar sizde de karın, kasık ve adet olacakmış gibi ağrılar oluyor mu?
Normal bi hamilelikte olmaz benim bebegin esi yani plasenta asagida olduğu için bu tip agrilarim oluyor kendimi yormayip dinlenmeye calisiyorum mesela dun alışveriş için 2 saat ayakta kaldim hemen sancilandim eve gelip yattim...

Çarşambagünü başladı cuma bitti dün gene az bisey geldi her istediğimiz doktora gidemiyoruz daha kaydımı bile yaptırmadım 3 ay dolmadan almıyorlar tam Gidecektim böyle oldu biraz erteliyorum

Normal bi hamilelikte olmaz benim bebegin esi yani plasenta asagida olduğu için bu tip agrilarim oluyor kendimi yormayip dinlenmeye calisiyorum mesela dun alışveriş için 2 saat ayakta kaldim hemen sancilandim eve gelip yattim...
En son usg de 20 gün önce bir sorun yoktu ama şimdi bilemiyorum. Inşallah her şey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…