Benim meyveyle pek aram yok sadece avokado muz karıştırıp yiyorum aradaKizlarr ayva yiyomusunuz
Geçmiş olsun inşallah gecerBisey görmedi doktor eve gönderdi ilaç verdi
Çok fazla 0 3 almamak lazım benim kızım 2.400 doğduğu halde, hiç giydiremedigim kıyafetler oldu, tabi bebeğin gelişimine bağlı eğer az kilo alan bir bebekse evet daha fazla giyebilir ama fazla kilo alırsa hiç giymeyedebilir, aynı şekilde bezleride çok almayın alacağınız bedeni 1 aylık alın bence, mesela benim kızım 4 numaraya kadar her numarayı 1 ay kullandı sadece ama eltimin kızı minyondu istahsizdi, hiç 4 numaraya geçemedi yani çok belirsiz durumlar o yüzden hiç birseyi stok yapmamak lazım, belki ıslak mendil olabilir, o her türlü kullanılıyor :)Kızlar bebişlerinize kıyafetlerde 0-3 ne kadar süre giydirebilirz çok çabuk büyüyor diyorlar
Benim ramotoloji doktorumda ilacı asla bırakamazsın dedi kadın doğumcumda 2 tane içtiğimi biliyor evet kan pıhtılaşması var bundan önce hep kimyasallarım oldu bu ilk normal gebeliğim umarım bir sorun olmaz Allah ım yardımcımız olsun ama aklıma hiç zararı olabileceği gelmedi fmfli çok insan var ilk gebeliğinizde nasıl yapmıştınızMigde agrisi bendede cok maalesef hamile kalinca bire düşürdüm ilaci ama ataklar başladı ikiye cikarabilirim ama içim rahat etmiyor çünkü gebelik kategorisi C kadin dogumcu kullanma dedi ama birakirsam ciddi ataklarim baslar birakamadim ikiye cikarmaya da cesaret edemedimbenim gecen hafta atagim mideme girdi kramp oluştu ishal yapti 3 gün mahvoldum en son acil de serum takilinca geçti bu hastalık zaten basli basina zor hamilelikte beni daha cok etkiliyor, bu arada ben kirmizi rengini suya tutup akitiyorum o zman migdeye hem daha az dokunuyor hemde karaciger enzimleri yukselmesi olusmuyor(romotoloji doktorum soylemisti) kan pihtilasmasimi var kan sulandirici ne için kullaniyorsun?
Ayva yiyenin bebeği güzel olurmuşBenim meyveyle pek aram yok sadece avokado muz karıştırıp yiyorum aradaayvanin bi özelliği mi var
Kizimda ilk 4 ay kullanmadim 4. Ay sonra si günde bir adet icmistim ama hic atagim olmamisti şimdiyse bir tane icmeme rağmen ataklarim cok oluyor ilaci kullanmayıp atak yasarsak karin bölgesinde olursa düşüğe sebep olabilir benim düşük riskim olmuştu atlattim cok şükürBenim ramotoloji doktorumda ilacı asla bırakamazsın dedi kadın doğumcumda 2 tane içtiğimi biliyor evet kan pıhtılaşması var bundan önce hep kimyasallarım oldu bu ilk normal gebeliğim umarım bir sorun olmaz Allah ım yardımcımız olsun ama aklıma hiç zararı olabileceği gelmedi fmfli çok insan var ilk gebeliğinizde nasıl yapmıştınız
Ye ye cok faydaliymis canimYiyorm arada canm ama hergn değil
Normal bi hamilelikte olmaz benim bebegin esi yani plasenta asagida olduğu için bu tip agrilarim oluyor kendimi yormayip dinlenmeye calisiyorum mesela dun alışveriş için 2 saat ayakta kaldim hemen sancilandim eve gelip yattim...Arkadaşlar sizde de karın, kasık ve adet olacakmış gibi ağrılar oluyor mu?
Oluyor canim sen doktora sonuclari gostercktin naptin?Arkadaşlar sizde de karın, kasık ve adet olacakmış gibi ağrılar oluyor mu?
Bebis tuysuz ve guzel olurmus canim ole diyolarBenim meyveyle pek aram yok sadece avokado muz karıştırıp yiyorum aradaayvanin bi özelliği mi var
Ayva ayva dediniz canimi cektirdinizYe ye cok faydaliymis canim
Çarşamba günü göstereceğim canım. Haber veririm sana.Oluyor canim sen doktora sonuclari gostercktin naptin?
Bende oluyor igne batamasi gibi de oluyor doktora sordum uzun surmuyorsa sorun sorun yok dedi. Bir de bu aralar kalcam bacagim belim cok agriyorArkadaşlar sizde de karın, kasık ve adet olacakmış gibi ağrılar oluyor mu?
Çarşambagünü başladı cuma bitti dün gene az bisey geldi her istediğimiz doktora gidemiyoruz daha kaydımı bile yaptırmadım 3 ay dolmadan almıyorlar tam Gidecektim böyle oldu biraz erteliyorumBen kendi akintimin nasıl olduğunu yazmışım, bence bir doktora görün derim, bende 2 gündür akinti vardı aslında bi kaç gün sonra eşimle giderim diye düşündüm ama ablam evde olunca onunla gittim iyiki gitmişim. Doktor hemen iğne yaptı ve ilaç verdi. Karından ultrasondan bişey belli olmadi mesela alttan bakınca anladı doktor aklında olsun.insallah bir sorun yoktur.
En son usg de 20 gün önce bir sorun yoktu ama şimdi bilemiyorum. Inşallah her şey yolundadırNormal bi hamilelikte olmaz benim bebegin esi yani plasenta asagida olduğu için bu tip agrilarim oluyor kendimi yormayip dinlenmeye calisiyorum mesela dun alışveriş için 2 saat ayakta kaldim hemen sancilandim eve gelip yattim...
Evet aynen kısa süren ama gün içinde tekrar eden ağrılar, batmalarBende oluyor igne batamasi gibi de oluyor doktora sordum uzun surmuyorsa sorun sorun yok dedi. Bir de bu aralar kalcam bacagim belim cok agriyor
Sen yinede kendini yorma genelde dinlen... Baktim agrim başlıyor hemen uzaniyorum azaliyor fark ediyor yani inşallah bi sikinti olmaz kontrolün ne zaman ? perşembe kontrolum var bende meraktayimEn son usg de 20 gün önce bir sorun yoktu ama şimdi bilemiyorum. Inşallah her şey yolundadır
Dinleniyorum genelde. Çarşamba günü canımSen yinede kendini yorma genelde dinlen... Baktim agrim başlıyor hemen uzaniyorum azaliyor fark ediyor yani inşallah bi sikinti olmaz kontrolün ne zaman ? perşembe kontrolum var bende meraktayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?