Birşey kalmamış doktora sorarsin durumunu şikayetlerini söylersin, kanama olmasında bu tür agrilara raziyim perşembeyi iple cekiyorum bayadir görmedim büyüdü mü ne kadar oldu belki cinsiyet tahmini yapar...Dinleniyorum genelde. Çarşamba günü canım
Böyle bir durumda gitseniz geri mi ceviriyorlar acaba?? Zor cidden yurtdışında olmakÇarşambagünü başladı cuma bitti dün gene az bisey geldi her istediğimiz doktora gidemiyoruz daha kaydımı bile yaptırmadım 3 ay dolmadan almıyorlar tam Gidecektim böyle oldu biraz erteliyorum
Canım şimdi gördüm çok geçmiş olsun. Şu an hastane geri çevirmez seni sadece acilden almayabilir aşırı bir kanama yoksa. Ebeni sabah hemen ara. Ben kanama falan yaşamıyorum ama ben de bugün iş dönüşü yine bayıldım saat 8 gibi akşam. ikinci oldu bu. Ebeye mail attım, cuma türkiye ye gidiyorum diye de belirttim. Gitmeden göreyim seni madem böyle bir durum yaşıyorsun dedi, boş saati olmamasına rağmen yarın muayenehaneye erkenden gelip sabah ilk beni alacak. Muhtemelen tansiyonum düşüyor. Böyle durumlarda hastane seni geri çevirmez. Erteleme evde kendi kendine geçecek şeyler değil bunlar.Çarşambagünü başladı cuma bitti dün gene az bisey geldi her istediğimiz doktora gidemiyoruz daha kaydımı bile yaptırmadım 3 ay dolmadan almıyorlar tam Gidecektim böyle oldu biraz erteliyorum
Ayyy iyiki evdebenim varmis canim yoksa kendimi kotu hissederdimAyva ayva dediniz canimi cektirdinizAllahtan evde vardi dogradim yiyorum normalde hic sevmem ayvayi resmen aserdim ben napicam boyle kim birşey dese canim çekiyor kendimi oburiks gibi hissediyorum
Tamam canimÇarşamba günü göstereceğim canım. Haber veririm sana.
Inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz. Bana 11. Haftada kız olabilir kesin değil demişti.Birşey kalmamış doktora sorarsin durumunu şikayetlerini söylersin, kanama olmasında bu tür agrilara raziyim perşembeyi iple cekiyorum bayadir görmedim büyüdü mü ne kadar oldu belki cinsiyet tahmini yapar...
Ben de kız hissedıyordum yogun bir sekılde ,11+ 4 te bize de tahminde bulundukız gibi dedıkrsın olmamakla bırlıkte.içine doguyor mugercekten hepımızın ,tesaduf mu :))Cok tesekkurler canım. Ay sorma ben 4hafta bekledim sıra dolu oluyor ama cinsiyet ıcınde bekletmiştim bir hafta daha gec gittim. Devlet soylemıyor dıyorlar gercekten Dr um anlayışlı aslında erken ama dedı ilerleyen zamanda netlestırrız dedı erkek dedıben erkek hissediyordum ne bılıyım ama Dr gb kesin dıyemıyordum ıcımden. Hayırlısı inşaallah hepimize
Canım benim normal tansıyonum 10 a 6 .gebelık oncesınden de bılıyorum.şimdilerde de oyle .bosuna takma ,senın de oyledır.12-8 bekleme o bir standart.Senin zaten düşük seyrediyormus belki de ondan etkilenmiyorsun bazi insanların normalde düşük olur benimki 11 un altina dustumu siknti yapiyor hissediyorum yükselmesi riskli Allah korusun annem kardeşime hamileyken 7 aylik doktora gidiyor tansiyonu 19 cikmis kontrolde anliyorlar bebegin kalp atislari zayiflamis acil sezaryen olmuştu oradan biliyorum tansiyona dikkat etmek lazim annem ondan sonra tansiyon hastasi oldu 17 yildir ilaç kullanıyor senin geçti mi ilaç kullaniyormusun?
Aşerdıklerımızı yemessek noluyor,bilimsel bir dayanagı var mı kızlarBu haldeyken Nasil boyle kilo alabildin sasirdim acikcasibendede tiksinme devam... Bende birazdan manti pisrecegim söyledik canim çekti 16 haftadan sonra hic kalmiycak ilaci birakirsin inşallah benimde bi defasında canim jelibon çekmişti ki hic sevmem eve almam zararli diye ama yedim sonrada hep ogurmustum ☺ hamilelik asermesi cok değişik bi şey bu hamileliği de aserme had safhada kizimda birşey cekmiyordu...
Ay masallah ,top yutmus solucan hamile olmak hayalımdı ama beceremedım:)) sen oyke ılcaksın çok yakıscak masallah
ayy dünden beri öyleyim ve insan korkuyo bi sıkıntı mı var diyeArkadaşlar sizde de karın, kasık ve adet olacakmış gibi ağrılar oluyor mu?
Ne guzel canim tahminde bulunmus. Saglikla huzurla hayirla gelsin bebisin insaAllah.Ben de kız hissedıyordum yogun bir sekılde ,11+ 4 te bize de tahminde bulundukız gibi dedıkrsın olmamakla bırlıkte.içine doguyor mugercekten hepımızın ,tesaduf mu :))
Benimde öyle uçuk cıktı çok kötü yara bere içindeyim zaten sivilce çıkıyor bide hep..limon sür,gargara yap mikrop olmasınKizlar cok fena dudagim ucuklamis bogazimada vurmus sismis bogazim.. ben napicam buna krem kullanilmaz sanirim bitkisel bi cozumu varmi?
İnşallah canım hepımızın ınsallahNe guzel canim tahminde bulunmus. Saglikla huzurla hayirla gelsin bebisin insaAllah.
Benimde cok çatlıo dudaklarım dudak balmı sürüyorum.Kizlar cok fena dudagim ucuklamis bogazimada vurmus sismis bogazim.. ben napicam buna krem kullanilmaz sanirim bitkisel bi cozumu varmi?
Benim ilk hamilelikte 4.5 aylikken felan gozukmustu karnim. Simdi ikinci daha erken belirdi
Benimde oluyo doktor kendini cok yorma cok ayakta kalma dediayy dünden beri öyleyim ve insan korkuyo bi sıkıntı mı var diye
Benim de dudağım uçukladı geçen gün çay kaşığını sıcak suya batırıp dudağına değdir biraz can yakıyor ama hemen söndürüyor uçuğu yani bende işe yarıyor en azından. Boğazın için de sirkeli su ile gargara yapabilirsin dezenfekte eder boğazını. Çok geçmiş olsun.Kizlar cok fena dudagim ucuklamis bogazimada vurmus sismis bogazim.. ben napicam buna krem kullanilmaz sanirim bitkisel bi cozumu varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?