2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Çarşambagünü başladı cuma bitti dün gene az bisey geldi her istediğimiz doktora gidemiyoruz daha kaydımı bile yaptırmadım 3 ay dolmadan almıyorlar tam Gidecektim böyle oldu biraz erteliyorum
Böyle bir durumda gitseniz geri mi ceviriyorlar acaba?? Zor cidden yurtdışında olmak

Çarşambagünü başladı cuma bitti dün gene az bisey geldi her istediğimiz doktora gidemiyoruz daha kaydımı bile yaptırmadım 3 ay dolmadan almıyorlar tam Gidecektim böyle oldu biraz erteliyorum
Canım şimdi gördüm çok geçmiş olsun. Şu an hastane geri çevirmez seni sadece acilden almayabilir aşırı bir kanama yoksa. Ebeni sabah hemen ara. Ben kanama falan yaşamıyorum ama ben de bugün iş dönüşü yine bayıldım saat 8 gibi akşam. ikinci oldu bu. Ebeye mail attım, cuma türkiye ye gidiyorum diye de belirttim. Gitmeden göreyim seni madem böyle bir durum yaşıyorsun dedi, boş saati olmamasına rağmen yarın muayenehaneye erkenden gelip sabah ilk beni alacak. Muhtemelen tansiyonum düşüyor. Böyle durumlarda hastane seni geri çevirmez. Erteleme evde kendi kendine geçecek şeyler değil bunlar.

Birşey kalmamış doktora sorarsin durumunu şikayetlerini söylersin, kanama olmasında bu tür agrilara raziyim perşembeyi iple cekiyorum bayadir görmedim büyüdü mü ne kadar oldu belki cinsiyet tahmini yapar...
Inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz. Bana 11. Haftada kız olabilir kesin değil demişti.

Ben de kız hissedıyordum yogun bir sekılde ,11+ 4 te bize de tahminde bulundukız gibi dedıkrsın olmamakla bırlıkte.içine doguyor mugercekten hepımızın ,tesaduf mu :))

Canım benim normal tansıyonum 10 a 6 .gebelık oncesınden de bılıyorum.şimdilerde de oyle .bosuna takma ,senın de oyledır.12-8 bekleme o bir standart.

Aşerdıklerımızı yemessek noluyor,bilimsel bir dayanagı var mı kızlar

Kizlar cok fena dudagim ucuklamis bogazimada vurmus sismis bogazim.. ben napicam buna krem kullanilmaz sanirim bitkisel bi cozumu varmi?

Kizlar cok fena dudagim ucuklamis bogazimada vurmus sismis bogazim.. ben napicam buna krem kullanilmaz sanirim bitkisel bi cozumu varmi?
Benim de dudağım uçukladı geçen gün çay kaşığını sıcak suya batırıp dudağına değdir biraz can yakıyor ama hemen söndürüyor uçuğu yani bende işe yarıyor en azından. Boğazın için de sirkeli su ile gargara yapabilirsin dezenfekte eder boğazını. Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…