2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benimde öyle uçuk cıktı çok kötü yara bere içindeyim zaten sivilce çıkıyor bide hep..limon sür,gargara yap mikrop olmasın
Benim yüzümde inanılmaz sivilcelendi ya ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştı ergenliğime geri döndüm resmen çok çirkinleştim valla

Aşerdıklerımızı yemessek noluyor,bilimsel bir dayanagı var mı kızlar
Bildiğim bir bilimsel dayanağı olmamakla birlikte, vücud genelde eksikliğini hissettiği şeyi istiyorum, yengem mesela toprak yermiş hamileyken, sonra baktılar ki yoksa gün içinde ki bir element yada vitamin neyse o vücudunda eksik. Bende sık tahlil yaptıran biriyim ve canim çok tuzlu şeyler çekiyorsa mutlaka vücudumda sodyum düşmüş oluyor. Böyle bir gerçek var birde psikolojik boyutu var tabi :)

Arkadaşlar sizde de karın, kasık ve adet olacakmış gibi ağrılar oluyor mu?
Bende ara ara oluyor özellikle uzun süre ayakta kalınca. Sağ kasığımda dünden beri devamlı ince Bi sızı var sanırım o rahim büyüdüğü için kasların gerilmesinden kaynaklı. Ağrın olunca yatıp Bi süre dinlen bence dikkat et kendine

Kızlar aranızda progestan kullanan var mı? Aile hekimine yazdırınca sgk ödüyor mu biliyor musunuz? Doktorum özel reçete yazdığı için parayla alabiliyorum gidip aile hekimine yazdırsam daha az öder miyim ki?

ben kullanıyorum ama sağlık ocağında hiç yazdırmadım

Benimde oluyo doktor kendini cok yorma cok ayakta kalma dedi
bende gidince sorucam daha 11 gün var ama. bide gece yumurtalıklarımla karnımın arasında pıt pıt ağrılar oldu. baya değişikti çok sürmedi ama insan lavaboya gidince korkuyo böyle ağrılardan sonra kan görücem diye. allahtan öyle bişey olmadı

Cok sagol canim deniycem

Yazıyor cnm ben aylık yazdırdım 3 kutu aldım

Ben kullaniyorum canim ignesini raporlatmstim ben devletin kadin dogumdan snra aile hekimine yazdrmaya basladim

Yazar sanırım canım genelde herşeyi yaziyorlar

Tabiki gonul olmayanı ister,Allah gonlune gore versın canım ,saglıkla ınsallah

Inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz. Bana 11. Haftada kız olabilir kesin değil demişti.
Erken donemde yapilan cinsiyet tahminleri degisebiliyor aslında en kesin yöntem ayrintili ultrason orda tamamen gösteriyor doktor ama o da 18 hafta sonrasi yapiliyor kizimda o zaman kesinleşmişti 20 haftalikti

Erken donemde yapilan cinsiyet tahminleri degisebiliyor aslında en kesin yöntem ayrintili ultrason orda tamamen gösteriyor doktor ama o da 18 hafta sonrasi yapiliyor kizimda o zaman kesinleşmişti 20 haftalikti
Evet benim ilk hamileliğimde 16 haftalıkken doktor erkek Dedi hatta çıkıntısını bile gördük sonra 21.haftada kuzenim kadın doğumcu diye ona gittim öylesine baktırmak için erkek di mi dedim gayet emin yoo dedi kız biz şok olduk inanamadık sonra hocasını çağırdı o da baktı evet kız bebek dedi bizim için büyük sürpriz olmuştu

Benimki ne boyutta acaba kizimda hic böyle değildim asermiyordum ama bu hamileligimde tavan yaptı asermeler her gün birşey çekiyor Allahtan abes bi şey çekmedi çoğu kolay bulunan şeyler simdi anlatmayim kizlarinda cani cekmesin benim yuzumden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…