- 10 Eylül 2018
- 304
- 372
- 103
Hayırlısı canım şikayetlerim artınca gastoya gittim antepsin isimli bi şurup verdi inşallah faydası olurBir kaç haftaya o da geçer inşallah 16-17. Haftadan sonra mideyla alakali şikayetler pek kalmiyor yani bulanti kusma gibi bebek buyudugunde mideye baski oluşunca reflu gibi şikayetler olabiliyor kizimda yasamistim renni duo şurupla halletmistim doktor konusuna gelirsek bende bahtsizim devlete kontrollerde gidiyorum ve asistanlar cikiyor onume tecrübeli olmadiklari için ilaçlar hakkında pek bi önerileri olmuyor maalesef eczaciyla konuşup alacagim bende hakkimizda hayirlisi
Surup iyi geliyor dun gece uyndim midem kotu renni surupttn bi kasik içtim rahatlatti uyudumHayırlısı canım şikayetlerim artınca gastoya gittim antepsin isimli bi şurup verdi inşallah faydası olur
Net bişey de söylemedi gastrit dedi bilmiyorum ülseratif kolit ilacı verdi antepsin onu içeceğim şifa olur inşallahGeri ağzına geliyorsa o reflu oluyor canım benim gaz şişkinlik ve ne yesem geğirme şeklinde oluyor..rezene iç iyi geliyor
Belki de ondandır bekleyip göreceğiz artık :)Benim ilk hamilelikte 4.5 aylikken felan gozukmustu karnim. Simdi ikinci daha erken belirdi
En zararsız renni ymiş ben de onu verir sandım da antepsin verdi yemek borunda yara oluşmuştur dediSurup iyi geliyor dun gece uyndim midem kotu renni surupttn bi kasik içtim rahatlatti uyudum
Ay benım canım bu sıra kolay bulunmayan bişey cektı ,yazmıyım da sızın de cekmesın ,napcam bılmıomBenimki ne boyutta acabakizimda hic böyle değildim asermiyordum ama bu hamileligimde tavan yaptı asermeler her gün birşey çekiyor Allahtan abes bi şey çekmedi çoğu kolay bulunan şeyler simdi anlatmayim kizlarinda cani cekmesin benim yuzumden
Ben nemlendırıcı bıle suremıyorum içinde kımyasal varsa dıye,tuyler umrumda degıl ,paketi bile jilet yapıyomkızlar tüy dökücü kremler hamlilelikte zararlı mıdır? kullanan var mı? acaba :)
Belki sana yazdigi daha etkilidir benim agzima midemden su gelmiyor bende daha cok migde agrisi sancisi oluyor kullan memnun kalmazsan renni istersin hatta eczaneden ücretli de alabilirsin 10 TL di.En zararsız renni ymiş ben de onu verir sandım da antepsin verdi yemek borunda yara oluşmuştur dediinşallah geçer
Karpuz mu yoksaAy benım canım bu sıra kolay bulunmayan bişey cektı ,yazmıyım da sızın de cekmesın ,napcam bılmıom
haklısın zararı için kullanmayım arada kalmıştımBen nemlendırıcı bıle suremıyorum içinde kımyasal varsa dıye,tuyler umrumda degıl ,paketi bile jilet yapıyomyıllarca epi yapmıstım oysaki.oncelıklerım cok degıstı .bence rısk alma kullanma 9 ay
Aile hekimine yazdırdım geçen gün benKızlar aranızda progestan kullanan var mı? Aile hekimine yazdırınca sgk ödüyor mu biliyor musunuz? Doktorum özel reçete yazdığı için parayla alabiliyorum gidip aile hekimine yazdırsam daha az öder miyim ki?
Erkende değilmiş aslında 16 haftalikmis o cikinti neydi acabaEvet benim ilk hamileliğimde 16 haftalıkken doktor erkek Dedi hatta çıkıntısını bile gördük sonra 21.haftada kuzenim kadın doğumcu diye ona gittim öylesine baktırmak için erkek di mi dedim gayet emin yoo dedi kız biz şok olduk inanamadık sonra hocasını çağırdı o da baktı evet kız bebek dedi bizim için büyük sürpriz olmuştu
Yok solimmiKarpuz mu yoksa
Ben sürekli bu korkudan beyaz iç çamaşırı giyiyorum ve afedersin peçeteye defalarca siliyorum. Batma şeklindeyse benim sürekli var .bende gidince sorucam daha 11 gün var ama. bide gece yumurtalıklarımla karnımın arasında pıt pıt ağrılar oldu. baya değişikti çok sürmedi ama insan lavaboya gidince korkuyo böyle ağrılardan sonra kan görücem diye. allahtan öyle bişey olmadı
Süper ozaman ben de yazdırabilirim çok teşekkürler..Aile hekimine yazdırdım geçen gün ben
Benim ilk çocuğum kız 7. 8. Aya kadar çıktım puruzsuzdu normalde de sorunsuzdur çok şükür ama son aylarda şiştim tek sıkıntı oydu yine yani sivilce leke vs olmadı bin sukurKız olcak ozaman derler çirkınlesene:))
Internetten sipariş et canım benimki de mevsim meyveleri dışında her şeyi istiyo netten aliyoruzAy benım canım bu sıra kolay bulunmayan bişey cektı ,yazmıyım da sızın de cekmesın ,napcam bılmıom
O çıkıntı kordondu muhtemelenErkende değilmiş aslında 16 haftalikmis o cikinti neydi acabailk bebek olunca ne olursa kabulun oluyor sende ikinciye hamilesin simdi değil mi? İlki kizmi erkek mi? Benim kizim var bakalim bu ne olacak meraktayim
büyük marketler carrefour da görmüştüm olmadi konserve haşlanmış misir da alabilirsinYok solimmimısır haslanmıs yada kozlenmıs olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?