2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hayırlısı canım şikayetlerim artınca gastoya gittim antepsin isimli bi şurup verdi inşallah faydası olur

Geri ağzına geliyorsa o reflu oluyor canım benim gaz şişkinlik ve ne yesem geğirme şeklinde oluyor..rezene iç iyi geliyor
Net bişey de söylemedi gastrit dedi bilmiyorum ülseratif kolit ilacı verdi antepsin onu içeceğim şifa olur inşallah

Ay benım canım bu sıra kolay bulunmayan bişey cektı ,yazmıyım da sızın de cekmesın ,napcam bılmıom

kızlar tüy dökücü kremler hamlilelikte zararlı mıdır? kullanan var mı? acaba :)
Ben nemlendırıcı bıle suremıyorum içinde kımyasal varsa dıye,tuyler umrumda degıl ,paketi bile jilet yapıyom yıllarca epi yapmıstım oysaki.oncelıklerım cok degıstı .bence rısk alma kullanma 9 ay

En zararsız renni ymiş ben de onu verir sandım da antepsin verdi yemek borunda yara oluşmuştur dedi inşallah geçer
Belki sana yazdigi daha etkilidir benim agzima midemden su gelmiyor bende daha cok migde agrisi sancisi oluyor kullan memnun kalmazsan renni istersin hatta eczaneden ücretli de alabilirsin 10 TL di.

Aile hekimine yazdırdım geçen gün ben

Erkende değilmiş aslında 16 haftalikmis o cikinti neydi acaba ilk bebek olunca ne olursa kabulun oluyor sende ikinciye hamilesin simdi değil mi? İlki kizmi erkek mi? Benim kizim var bakalim bu ne olacak meraktayim

Ben sürekli bu korkudan beyaz iç çamaşırı giyiyorum ve afedersin peçeteye defalarca siliyorum. Batma şeklindeyse benim sürekli var .

Erkende değilmiş aslında 16 haftalikmis o cikinti neydi acaba ilk bebek olunca ne olursa kabulun oluyor sende ikinciye hamilesin simdi değil mi? İlki kizmi erkek mi? Benim kizim var bakalim bu ne olacak meraktayim
O çıkıntı kordondu muhtemelen benim de 5 yaşında bi kızım var ozaman da hep kız hissetmiştim zaten. Geçen yıl bir kaybım oldu o erkekti onun da erkek olduğunu en başından hissetmiştim. Şimdi bunu da en başından beri erkek hissediyorum bakalım bu sefer tutturabilecek miyim merakla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…