2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    229
Tüp bebek canım baya bi ugrastık fln ,oyuzden pipiriklıyız korkuyoruz ondan.ozellıkle risk var demedi . Ama 3 ay yasaktızaten .
 
Ay ıyı barı hormonlardanmış ben de kendımı azgın gıbı hıssetttım ,hayır cok baglı bırı de degılım yani:)) neyse yalnız degılmısım en azından:)))
 
3 ayda 3 kilo.dr um normal dıyo.
 
Ben şu an 11+5 im bulantı falan olmadı aksine fazla fazla yemeye çalıştım hatta tiksindiğim şeyleri bile öğüre öğüre yedim 2,5 kilo aldım. Normaldir herhalde diye düşünüyorum
 
Bide zayıfsın nasıl kusman olmadı ben hala şoktayım
SANIRM BİRAZ GENETK YAA AYNI ANDA BENMLE BİRLKTE 3 ARKDŞM DAHA HAMİLE 2Sİ MAHVOLDULAR DİĞERİ İYİ...SORDUM ONLARA ANNELERİ KÖTÜ OLANLARN KIZLARIDA KÖTÜ OLUYO..BENM ANNEM HEM BENDE HEM KIZ KARDEŞİMDE NORMAL GEÇİRMİŞ ALLAHA ŞÜKÜR BENDE İYİYM CANM =)
 
Canım nub fotografı almamış tahmin yapmak çok zor ama skull teorisine göre erkek. Skull teorisi kemik yapısına göre cinsiyet tahmini dedikleri şey. Genital çıkıntıya değil kafa tası, çene kemiğine vs bakılıyor. Gerçi skull nuba göre daha fazla yanılıyor. Yine de çok iyi bir erkek skull örneği minnoş kafası :)
 
Eveet annesi :) ama seninki daha çok minik.11-12. haftalarda olursa daha net belli oluyor kafa yapısı. Bak sana örnek atayım biraz büyüyünce karşılaştırırsın. Kızların çene ve kafa tası daha yuvarlakken erkeklerin daha kemikli ve sert geçişli oluyor. Bir de kızların alnı düz inerken erkelkerde bir tümsek oluyor. Senin minnoşta da var. Ama nub a göre daha fazla yanılıyor skull.
 

Eklentiler

  • 11.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 75
Ben 2 kilo almışım dr m çok başındasın dikkat et dedi
 
İlk kez duydum böyle bı teoriyi Allah'ım daha neler çıkacak
 
Selam kızlar ikili taramada sadece usg baktiranlar doktorun normal kendi cihazıyla mi baktirdiniz yoksa ayrıntılı için olanla mi ?
 
Merabalar hanımlar aramızda güzel haberler alanlar olmuş ne güzel tebrik ederim hepinizi.
Benimde şimdi kontrol vardı 2li için kan verdim ense kalınlığı çene kemiği burun çok iyi dedi Dr. hatta 12+5 im 13+1 göründü. Çok şükür. Cinsiyet öğrenirim diye bir heyecanla geldim ama 1 ay sonra dedi sadece başından beri erkeğe benziyor diyo. Ultrason fotolarımızı koydum ama Nubu çıkmamış heralde. Gelde 1 ay dayan şimdi.
 

Eklentiler

  • IMG_20191218_150929.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20191218_150916.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 44
YAA EVET SANIRIM DOKTORMDA KAFASNDAN DOLAYI ERKEK DEDİ O HAFTA..YARIN GİDİCEM DOKTRA BAKALM NUBU BELLİ OLCAKMI
 
Evet ya ben de senin gibi düşünüyorum iki kız olursa çok güzel olur benim ablam en iyi arkadaşım mesela. Ama dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun hep öyle dua ediyoruz
Amin inşallah herkes için hayırlısı olsun, gonlune gore olsun :)
 
İlk kez duydum böyle bı teoriyi Allah'ım daha neler çıkacak
Canım skull teorisi aslında herkesin bildiği 'doktor kemik yapısına göre tahmin etti' olayının adı :) benim de hemşire bir arkadaşım var eşimin iş arkadaşının eşi. Ondan öğrendim hepsini. 2 ay önceye kadar nub,skull vs hiç birşey bilmiyordum :)
 
Canım ben sende ne nub ne skull görebildim ikisi de net değil zaten yeni yeni aradaki farkları görmeye başladım belki iyi bilen biri anlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…