2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
kizlar benim 1saat once agrim oldu, sanki boyle aşaği doğru cekilir gibi, sızıltı gibi. 1 2dakka surdu. oyle saniyelik olmadi. akşamusdu bulaşiklari yikarken de tek bir nokta agriyordu hafif, sanki ciftin yerleştigi yer mi ne, 1nokta yalniz. zonkladi. 1saat onceki o sızıltı da olunca bayaa tedirgin oldum. 10cu haftadan sonra cok iştahliydim, ozellikle sabahlari kendimi mutfağa zor atiyordum açligin verdigi halsizlikden, ama dunden beri de yok o iştahim. bebeğime bişey oldu diye tedirginim. agrilarim oyle dayanilmaz olmadi. ama olmamişti bugunku gibi. her ikisinide bugun ilk defa yaşadim..kasik agrisi adet agrisi gibi degil, zonklama gibi sızıltı. bişey olmuş mudur? var mi bu haftalarda degişik agrisi olan?

Sanlisin valla ya aslında 8.30 da evde ama işyeri uzak patron olcak bidetoplantı oluyor arada geç geliyor çok sıkılıyorum ya korku basıyor arada yalnızlığı seven biri değilim
Benimki de geç geliyo ve maalesef kendi işi bende korku olmuyo ama böyle düzende olmuyo bende çalışıyorum eve gel oğlumla ilgilen derken çok halsiz kalıyorum

Amin canım haber ver bizede iyi sonuçlar alırsın inşallah
Herşey yolunda canıım 2li testimiz temiiz şüküür
Bugün bakmadı doktorumuz yine ney birşey diyemeyeceğim sonuçta dedi 2 hafta sonra kesiin görürüüz en azındna bi daha değişmez dedii :) yani benim minik kendini göstermek için yeni yılı bekliyor

Kadın doğum aciline gittim bebekte bi sıkıntı yok sukur düşük riski var dedi yatis dedi ama bisi yapmicam dinlenmen gerek dedi sadece progestan kullan dedi yarın sabah kendi doktoruma gitcem bakalım o ne dicek
Gecmıs olsun tekrar dıkkat et dınlen yorma kendını. Bırak işi batsın ya yap yap bitmiyor zaten. İnan artık haftada ıkı kere fılan anca yapıyorum eşim yapıyor gerekirse. Ilaclarını kullan ihmal etme belliki kasmıssın kendını yormuşsun acil şifalar inşaallah

Merak etme normal sanırım eger kanama vs tarzı birsey yoksa. Genelde her turlu sekılde batma zonklama alt agrılar oluyor. Birde her hamilelik her hafta degısıyor gıbı oluyor arada. Bazen iştahın acılıyor bazen hıc yemıyorsun bazen kusma bulantı sureklı bazen kesiliyor. İllede bırsey aramayın altında ciddi kanama yada bitmeyen durdurmayan agrılar yoksa. Belkide rahim genıslıyor hafiften bunye degısıyor kasılıyoruz oyke dusunsun. Mesela benımde gobegım arada bir agrı yapar karnım geriliyor yada iğne gb cız cız batma olur arada alttan. Hayırlısıyla alışıcaz inşaallah hamilelik sendromlarına.
Cok rahatsız olursanız Dr gıdın derim.

motivasyonun icin cok tesekkur ederim canim. benim ilk gebelik 10haftasinda kalbi durunca hic bir kanama lekelenme tarzi falan belirti vermemisti. o yuzden pinpirikliyim. servikal 41mm. uzun diye kanama belirtisi vermez falan, kafamda kuruyorum. bazen 1 2saniyelik agrilar girip cikiyor simdi. iyne batmasi gibi adet sancisi kasik agrisi falan olur bazen, ama ne bileyim boyle bunlar gibi olmayinca farkli olunca tedirgin oluyorum. insallah bebe iyidir

Allah acil şifa versin aklına kotu seyler getirme hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah Gecmıs olsun takdiri ilahi. Yınede cok huzursuz oluyorsan Dr git ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…