Ultrasona yeni girdiysen içerde kanama alanı olsa doktor mutlaka söyler, uyarırdı. Buyuk olasilikla yeni olmus bisey olabilir, bende de mesela cok kucuk kahve rengi akinti geldi, ultrasonda gorulmedi, rahim agzinda enfeksiyon varmış ondan olmus, iğne vuruldum, ilaç aldım hemde. Mutlaka takip et. Eğer doktorun vajinal muayenede spekulum kullandıysa, enfeksiyon olsa görürdü, bana öyle bakıp anladı.Kötü düşünmemeye çalışıyorum daha dün ikili teste gittik herşey çok şükür iyiydi geçen hafta vajinal muayene de iyiydi rahimde vs bi sıkıntı yoktu ama neden oldu ni anda anlamdım acaba ev işi yordu da ondan mı ?
Kişilere yapılacak dozlar farklı olabiliyor, belki o yüzden sizi daha erken çağırmış olabilir.Aile hekimim 31 aralık çağırdı beni aşı vs demişti gebeliği öğrenince. Neredeyse doğumumuz aynı olmasına rağmen 15 gün sonra sizinkisi.
Etrafimda çok karsilastim, çocuğunuz sorunlu olabilir aldırın isterseniz yada hazırlıklı olun diye soylenenleri hepside çok sağlıklı doğdular, aileler yaşadıkları stresle kaldılar. Ben daha önce 2 kere yaptırdım ama bu gebeligimde yapmadım. Artık hayırlısı.Benim doktorumun söylediği, aldırman için değil eğer özel bebek dünyaya getirecek sen bilinçli olman lazım. İkiliyi yaptirsaydin belki 3 ve 4 luye gerek kalmazdı. Hepimiz korkuyoruz ama sakın olmaya çalışmamız lazım canım. Anneannem kötüyü düşünüp çağırma der hep sen de çağırma insallah sorun olmaz. Cinsiyet 16'dan sonra diyorlar.
20 haftalık olduğu zaman yapılıyor dediler canım çok bilmiyorumAile hekimim 31 aralık çağırdı beni aşı vs demişti gebeliği öğrenince. Neredeyse doğumumuz aynı olmasına rağmen 15 gün sonra sizinkisi.
Acile mi gidiyorsunGidiyorum simdi
Bende 1.59 um ama kisaymis benimkiYok uzun değilim aslında 1.63 boyumevt iyi cıkmış çok şükür, seninkide sınıra yakın ama yinede iyi
Dr un kimBelki benim dr m kilo takıntılıdır.
Benimde bir kayibim olduğu için baktı, iyi dedi, inşallah böyle devam eder ama 3 cm de iyi
Sait Halil canımDr un kim
Kızlar bugün dikişim atıldı sorunsuz geçti çok şükür ama hafif ağrım ve kanama var inşallah onlar da yarına geçer. Dualarınız için çok teşekkür ederimKızlar yarın rahim ağzına dikiş atılacak daha önce geçirmiş olduğum operasyonlar nedeniyle önlem amaçlı atılacak. Benim için dua edin lütfen çok korkuyorum
Daha iyi olursun inşallah canımKızlar bugün dikişim atıldı sorunsuz geçti çok şükür ama hafif ağrım ve kanama var inşallah onlar da yarına geçer. Dualarınız için çok teşekkür ederim
Evet bana denilen de 2,5 cm in altına düşmesinDoktor benimkini 2 gün önce ölçtü 5 cm, gayet iyi dedi.
Benım dr um da aynı seyı soyledı.niftıyı de ıkılıyı de yaptıran aldırmak için yaptırmıyor,hastalıklara haxırlık ve dogumun nerde olcagını belırlemek için dediBenim doktorumun söylediği, aldırman için değil eğer özel bebek dünyaya getirecek sen bilinçli olman lazım. İkiliyi yaptirsaydin belki 3 ve 4 luye gerek kalmazdı. Hepimiz korkuyoruz ama sakın olmaya çalışmamız lazım canım. Anneannem kötüyü düşünüp çağırma der hep sen de çağırma insallah sorun olmaz. Cinsiyet 16'dan sonra diyorlar.
O iki ismı bana da yazar musın canım tsklerBu arada ben yazdığınız iki isme de gönderdim nub için ikiside erkek dedi burda bikac arkadaş da öyle demişti bakalım ne çıkcak ya çok heyecanlıyım
Ikrameyra bide meyl15 di canımO iki ismı bana da yazar musın canım tskler
Operasyonun iyi geçtiğine cok sevindim cnmEvet ama bugün çok deforme olmuş dedi doktor dikiş atarken. İnşallah sorunsuz götürsün bizi doğuma kadar.
Ben geri çıktım kalktı bende pembe hissediyorumBende bilmeden bastım, geri de alamadım.Kutumda mavi hissediyorum acun bey
Benim eşim en geç 4 te evde oluyor o konuda şanslıyım sanırımKızlar eşiniz geç geliyormu eve tek misiniz benim gibi ya ben sıkılıyorum çok korku geliyor arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?