2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ultrasona yeni girdiysen içerde kanama alanı olsa doktor mutlaka söyler, uyarırdı. Buyuk olasilikla yeni olmus bisey olabilir, bende de mesela cok kucuk kahve rengi akinti geldi, ultrasonda gorulmedi, rahim agzinda enfeksiyon varmış ondan olmus, iğne vuruldum, ilaç aldım hemde. Mutlaka takip et. Eğer doktorun vajinal muayenede spekulum kullandıysa, enfeksiyon olsa görürdü, bana öyle bakıp anladı.

Etrafimda çok karsilastim, çocuğunuz sorunlu olabilir aldırın isterseniz yada hazırlıklı olun diye soylenenleri hepside çok sağlıklı doğdular, aileler yaşadıkları stresle kaldılar. Ben daha önce 2 kere yaptırdım ama bu gebeligimde yapmadım. Artık hayırlısı.

Kızlar yarın rahim ağzına dikiş atılacak daha önce geçirmiş olduğum operasyonlar nedeniyle önlem amaçlı atılacak. Benim için dua edin lütfen çok korkuyorum
Kızlar bugün dikişim atıldı sorunsuz geçti çok şükür ama hafif ağrım ve kanama var inşallah onlar da yarına geçer. Dualarınız için çok teşekkür ederim

Benım dr um da aynı seyı soyledı.niftıyı de ıkılıyı de yaptıran aldırmak için yaptırmıyor,hastalıklara haxırlık ve dogumun nerde olcagını belırlemek için dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…