Enfeksiyona açıksın. Benim gebeliğim tehlikeli olduğundan başından beri yasak. Ama böyle bir durum yaşadıysan muhakkak doktoruna söyle. Çünkü enfeksiyon olabilir.Kızlar sorması ayıp eşinizle birliktelik sonrasi hiç akintinizda değişme oldu mu bugün ilk kez böyle bişey yasadim peceteye çok az pembemsi akıntı geldi az bişey de çok açık belli belirsiz pembemsi akıntı oldu çok korktum bir daha tobe yanasmam bu korku yetti
Ben hiç kilo almadım 54 kiloydum daha da aynı. Normal mi bilmiyorum. İştahım yok. Canım bir şey çekmiyor. Birkaç lokma bir şeyler yiyorum o kadarKızlar bişey sorucam, ilk 3 ay toplam kaç kilo aldınız? Ben ilk zamanlar bulantı kusmadan kilo veriyordum son 2-3 haftadır bulantim devam etmesine rağmen kilo aldım . Sonraki aylar için korkmaya başladım şimdiden kilo alıyorsam diye ...
Bugun yazacaktım anladınız sizBenim bütün cinsiyet belli olduuuuu
Benim 2 günde bir oluyor canım. Ama daha önce çok kanamam olduğu için birikmiş olan geliyor dedi doktorum. Kırmızı renkte değilse önemseme de dedi. Benim önceki kanamadan kalan kalıntı senin önceden kanaman olmuş muydu?Kızlar çok acil cvp verirmisiniz az önce wcde silince koyu renkli kanlı akıntı geldi ama şimdi yok gibi neden olmuş olabilir tekrarlar sa doktora gidicem
Benimkini üstten ölçtü ama alttan muayene olmak zorunda kaldım çünkü enfeksiyon ancak öyle belli oluyor, spekulum ile baktiBende 1.59 um ama kisaymis benimkiyarin kontrolüm var üstten ultrason la bakip söylerse soracagim bende aynimi değil mi merak ettim alttan bakmak lazim derse yaptirmam
Kadın doğum aciline gittim bebekte bi sıkıntı yok sukur düşük riski var dedi yatis dedi ama bisi yapmicam dinlenmen gerek dedi sadece progestan kullan dedi yarın sabah kendi doktoruma gitcem bakalım o ne dicekAcile mi gidiyorsun
Inşallah, öyle zor bir süreç ki, Rabbim hepimize sağ salim kucagimiza almayı nasip etsinEvet ama bugün çok deforme olmuş dedi doktor dikiş atarken. İnşallah sorunsuz götürsün bizi doğuma kadar.
Hayır hiç olmadı ilk defa bu akşam oldu ama canlı kırmızı renk bi kanama değil köyü kahve bordo gibi akıntıya karisikBenim 2 günde bir oluyor canım. Ama daha önce çok kanamam olduğu için birikmiş olan geliyor dedi doktorum. Kırmızı renkte değilse önemseme de dedi. Benim önceki kanamadan kalan kalıntı senin önceden kanaman olmuş muydu?
Aynen insallah kimse öyle bir sıkıntı yasamazEvet bana denilen de 2,5 cm in altına düşmesin
Ben geri çıktım kalktı bende pembe hissediyorum
Hayırlı olsun. Kız erkek. İlk çocuk muBenim bütün cinsiyet belli olduuuuu
Daha önce kanaman olmuş belli ki atamamışsın. Bugün biraz hareket ettiysen ondan da gelmiş olabilir. Benim 1 aydır devam ediyor. Şu an koyu sarı akıntı şeklinde. Başta su gibi kandı benim. Sonra böyle döndü doktor doktor gezdim. Hepsi bir sorun yok diyor bende.Hayır hiç olmadı ilk defa bu akşam oldu ama canlı kırmızı renk bi kanama değil köyü kahve bordo gibi akıntıya karisik
Geçmiş olsun kanama her zaman risk maalesefKadın doğum aciline gittim bebekte bi sıkıntı yok sukur düşük riski var dedi yatis dedi ama bisi yapmicam dinlenmen gerek dedi sadece progestan kullan dedi yarın sabah kendi doktoruma gitcem bakalım o ne dicek
Geçmiş olsun, acaba neye dayanarak bunu söyledi??Kadın doğum aciline gittim bebekte bi sıkıntı yok sukur düşük riski var dedi yatis dedi ama bisi yapmicam dinlenmen gerek dedi sadece progestan kullan dedi yarın sabah kendi doktoruma gitcem bakalım o ne dicek
Benım dr um da aynı seyı soyledı.niftıyı de ıkılıyı de yaptıran aldırmak için yaptırmıyor,hastalıklara haxırlık ve dogumun nerde olcagını belırlemek için dedi
Sanlisin valla ya aslında 8.30 da evde ama işyeri uzak patron olcak bideBenim eşim en geç 4 te evde oluyor o konuda şanslıyım sanırım ☺ senin eşin neden geç geliyor ki canım işinden dolayı mı
Hayırlısı olsun kız erkek?Benim bütün cinsiyet belli olduuuuu
İlk çocuk evet erkekHayırlı olsun. Kız erkek. İlk çocuk mu
Aynen canım inşallahSağlıkla gelsinler insallah, gerisi laf-ı güzaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?