2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben bebeğimi kaybettim ne yazıkki artık haziran annesi değilim rabbim hepinizin evladına sağlık versin sağlıkla kavuşun
canım başın sağolsun, rabbim sağlıklı evlat nasip etsin insallah. sebebi nedir acaba?

Yaa çok üzüldüm Rabbim yerini en kısa zamanda doldursun inşallah ya hamilelik ilerledikçe kaybetmek daha çok üzüyordur insanı ilk bebeği miydi acaba

Ben çalışıyorum aynı zamanda evde oğluma bakıp yemeğimi temizliğimi yapan biri var gerçekten çok rahat ediyorum. Ve en güzel avantajım kendisi tanıdık o yüzden daha da çok rahat ediyorum

Bugün bebegimi gördüm her şeyi güzeldi.Decavit demir folikasit idrar yolu için tek dozluk bi ilaç verdi doktor. Heyecandan cinsiyeti sormayı unuttum sağlıklı olsun umrumda değil.Hastaneden gelirken ölçülerine bakıyorum kendi kendime gülüyorum iki kulak arası mesafe diyor baş çevresi diyor allahım resmen bi yavru içimde yeseriyor. Hissetmeyince yok orada değil sanıyor insan ama sessizce bir şeyler oluyor büyüyor içimde.Nasıl bir mucize bu yarebbim allah herkese hayırlı evlatlar güzel bir doğum nasip etsin. kaybı olan arkadaşlara allah sabır versin. Sanırım uzun bi süre burayı takibi birakicam çünkü her kontrolumde okuduklarimdan gorduklerimden aşırı bi sitrese giriyorum. 1 ay boyunca doktor kontrolüne kadar mahfoluyorum o yüzden herkes allaha emanet olsun arkadslar hoşçakalın.

Ben bebeğimi kaybettim ne yazıkki artık haziran annesi değilim rabbim hepinizin evladına sağlık versin sağlıkla kavuşun
Neyin vardı ne oldu cok uzuldum şaşkınım. Allah tez zamanda yeniden evlat nasip etsin inşaallah

Başın sağolsun bi kızın daha vardı sanırım Allah ona uzun ömür versin. Sanırım banyoda düşmüştün onunla ilgili değildir umarım

Baya zorlamış gerçekten neyseki sağ saglim dünyaya gelmiş Inşallah bu doğum daha kolay olur. Ben hastaneye gittiğimde 4 cm di açılma, sabah 10 da gittim öğlen 1 de bebek doğdu çok şükür
Bende 1 de gittim 4 de doğdu öğlen şükür ilkini söylemiyorum ama 3 gün sürdü o

Sorma üstelik herşey sıfır hiç enfeksiyon yok. Ya bende böbrek taşı sorunu var dedim herhalde taş yine enfeksiyon yaptı. Sancısı tutarsa ya doğumu tetiklerse diye 2 gün kendimi yedim
bende de tas sorunu var kac tane dusurdum bilmiyorum gecenlerde sistist oldum kadin dogumcu ürolojiye yonlendirdi ordaki doktor merak etme gebelikte tas kum olmaz bobrekler hizli calisir . idrarini tutma gelir gelmez yap hergun 1 limonu sık suyunu iç dogal dezenfektandir atibiyotiksiz atlatalim takip edelim dedi en buyuk korkum gebeykende kum dokmek tas dusurmekti agir agri kesicilerle bile sancisi gecmiyor ne yaparim diye cok korkuyorumdum icim rahatladi

Ben iğneyle normal doğum yaptım canım

ilk gebeligimde travel sistem bir bebek arabasi aldik oldukcada pahaliya fakat 1 sene zor dayandik bagaja sigmiyor arabayla otobuse dolmusa binmek iskence asla tek basina cikarilmiyor bagaja araba sigsa markete pazara gitsen posetleri koyacak yer bulunamiyor okadar biktik ki baston puset aldik onunda surusunden memnun kalmadik 3 araba olarak chicconun buna benzer bir modelini aldik 1 senedir kullaniyoruz ve cok mennunuz kapaninca tek parca heryere sigiyor surusu manevrasi iyi hic sorun yasamadik yeni dogan bebekte koyulur neden koyulmasin ki eskiden travel sistemmi vardi herkesin arabasi normal bebek arabasiydi. alirken saticilarin yeni dogan icin illa travel sistem sart yok omurga yok su yok bu dedikleri icin almistik paramizla rezil olduk hic kafaniz karismasin bebegimiz dogunca ayni arabayla devam edecegiz kalin yumusak birsey sereriz altina olur biter

İ
Çoğunluk doktorla alakalı eli hafifse birde bu konularda korkmamak lazım dediğin gibi kasıncada acıma oluyor allah yardımcımız olsun kadın olmak zor vallaha
İşte bide ilkte travma olunca insan artık ön yargılı oluyo daha sonrakilerde en iyisi kasmamak kendini ama yapabilirsek

haklısın canım, bende minder yatak almayı düşünüyorum baska model bakmıyorum artık. arabamız yok, minübüs normal katlananları almıyor zaten traveli alacağına asla inancım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…