canım başın sağolsun, rabbim sağlıklı evlat nasip etsin insallah. sebebi nedir acaba?Ben bebeğimi kaybettim ne yazıkki artık haziran annesi değilimrabbim hepinizin evladına sağlık versin sağlıkla kavuşun
Yaa çok üzüldüm Rabbim yerini en kısa zamanda doldursun inşallah ya hamilelik ilerledikçe kaybetmek daha çok üzüyordur insanıben korkuyorum dediğimde bana bebeğin senden habersiz bir yere çıkamaz demişti. o sözü hep aklımda çok destek olmuştu o söz. şimdi okuyunca korkunç derecede üzüldüm.. düşmüştü banyoda. acaba ondan mı? haşimatosu varmış sanırım ondan mı bilemedimher zaman yanındayız Allah sabırlar versin mnt
basın sağolsun gerçekten çok üzüldümBen bebeğimi kaybettim ne yazıkki artık haziran annesi değilimrabbim hepinizin evladına sağlık versin sağlıkla kavuşun
Ben çalışıyorum aynı zamanda evde oğluma bakıp yemeğimi temizliğimi yapan biri var gerçekten çok rahat ediyorum. Ve en güzel avantajım kendisi tanıdık o yüzden daha da çok rahat ediyorumTemizlik yaptı 3 gün sonra gitti, evde yabancı birinin olması fikrine alışamadım, belkide o kadını sevmedimşimdi 2 çocuk olucak insallah, eşim bu sefer yatılı yardimci gelsin diyo yok onu hiç kabul edemem :)) ama şu var birinin evi temizlemesi isleri yapması çok rahattı, iyi biri olursa bu sefer gündüz yardim düşünebilirim, bebek biraz büyüyene kadar belki
Neyin vardı ne oldu cok uzuldum şaşkınım. Allah tez zamanda yeniden evlat nasip etsin inşaallahBen bebeğimi kaybettim ne yazıkki artık haziran annesi değilimrabbim hepinizin evladına sağlık versin sağlıkla kavuşun
Başın sağolsun canım Allah sana ve eşine sağlık sıhhat ve bol ömür versin inşallahBen bebeğimi kaybettim ne yazıkki artık haziran annesi değilimrabbim hepinizin evladına sağlık versin sağlıkla kavuşun
Başın sağolsun bi kızın daha vardı sanırım Allah ona uzun ömür versin. Sanırım banyoda düşmüştün onunla ilgili değildir umarımBen bebeğimi kaybettim ne yazıkki artık haziran annesi değilimrabbim hepinizin evladına sağlık versin sağlıkla kavuşun
Bende 1 de gittim 4 de doğdu öğlen şükürBaya zorlamış gerçekten neyseki sağ saglim dünyaya gelmişInşallah bu doğum daha kolay olur. Ben hastaneye gittiğimde 4 cm di açılma, sabah 10 da gittim öğlen 1 de bebek doğdu çok şükür
bende de tas sorunu var kac tane dusurdum bilmiyorum gecenlerde sistist oldum kadin dogumcu ürolojiye yonlendirdi ordaki doktor merak etme gebelikte tas kum olmaz bobrekler hizli calisir . idrarini tutma gelir gelmez yap hergun 1 limonu sık suyunu iç dogal dezenfektandir atibiyotiksiz atlatalim takip edelim dedi en buyuk korkum gebeykende kum dokmek tas dusurmekti agir agri kesicilerle bile sancisi gecmiyor ne yaparim diye cok korkuyorumdum icim rahatladiSorma üstelik herşey sıfır hiç enfeksiyon yok. Ya bende böbrek taşı sorunu var dedim herhalde taş yine enfeksiyon yaptı. Sancısı tutarsa ya doğumu tetiklerse diye 2 gün kendimi yedim
Ben yazın kürtaj olurken Dr kanını pihtilastirmak için iğne yaptık dedi her türlü önlemler var zaten hastanelerdeNormal dogum diye düşünüp bi anda sezeryana alırlarsa buseferde cok kan kaybetmezmıyız ?
Ben iğneyle normal doğum yaptım canımKimler normal dogum yapabilir baslikli bir yazida bunu okumustum ben deHatta kan sulandirici igne kullananlara epidural sezaryan bile yapilamayacagi yaziyordu. Doktorum da henuz erken diye dogum sekliyle ilgili cevap vermiyor stres yaratmamak adina.
ilk gebeligimde travel sistem bir bebek arabasi aldik oldukcada pahaliya fakat 1 sene zor dayandik bagaja sigmiyor arabayla otobuse dolmusa binmek iskence asla tek basina cikarilmiyor bagaja araba sigsa markete pazara gitsen posetleri koyacak yer bulunamiyor okadar biktik ki baston puset aldik onunda surusunden memnun kalmadik 3 araba olarak chicconun buna benzer bir modelini aldik 1 senedir kullaniyoruz ve cok mennunuz kapaninca tek parca heryere sigiyor surusu manevrasi iyi hic sorun yasamadik yeni dogan bebekte koyulur neden koyulmasin ki eskiden travel sistemmi vardi herkesin arabasi normal bebek arabasiydi. alirken saticilarin yeni dogan icin illa travel sistem sart yok omurga yok su yok bu dedikleri icin almistik paramizla rezil olduk hic kafaniz karismasin bebegimiz dogunca ayni arabayla devam edecegiz kalin yumusak birsey sereriz altina olur biterkızlar özellikle tecrübeli annelere bir sorum var. bana bu puset bebek arabası hediye geldi. dün evde denedik sürüşü çok rahat gözüküyor, manevrası falan çok iyi. benim takıldığım nokta şu ki; yendioğan bebekler bu arabaları kullanabiliyor mu? sırtının tam yatma özelliği var ama illa travel sistem almak lazım mı? ben e bebekte civilde falan gold olan 900-1000 arası olan travel sistem arabalardan almak istiyodum ama habersiz bu araba gelince ne yapacağımı kestiremedim. öneri bekliyorum
Eki Görüntüle 2573670
İşte bide ilkte travma olunca insan artık ön yargılı oluyo daha sonrakilerde en iyisi kasmamak kendini ama yapabilirsekÇoğunluk doktorla alakalı eli hafifse birde bu konularda korkmamak lazım dediğin gibi kasıncada acıma oluyor allah yardımcımız olsun kadın olmak zor vallaha
Gerçektende zor ya Allah yardımcımız olsun.valla ben hiç alışamadım. tabi doktorlar bilir ama benim çatım dar galiba. o kadar canım yanıyordu ki doktorla kavga ettiğimi bilirim.
Geçmiş olsun canım bi dahaki ne acımaz fazla inşAllahKasmadım aslında ama çok derinden aldı tahriş oldu gibi
Evet ya gerçekten doktorda çok fark ediyor inşAllah canım sağolKesinlikle doktor yumuşak davranirsa seni rahatlatirsa hemen fark ediyor. Inşallah daha kolay olur bundan sonra senin için
haklısın canım, bende minder yatak almayı düşünüyorum baska model bakmıyorum artık. arabamız yok, minübüs normal katlananları almıyor zaten traveli alacağına asla inancım yokilk gebeligimde travel sistem bir bebek arabasi aldik oldukcada pahaliya fakat 1 sene zor dayandik bagaja sigmiyor arabayla otobuse dolmusa binmek iskence asla tek basina cikarilmiyor bagaja araba sigsa markete pazara gitsen posetleri koyacak yer bulunamiyor okadar biktik ki baston puset aldik onunda surusunden memnun kalmadik 3 araba olarak chicconun buna benzer bir modelini aldik 1 senedir kullaniyoruz ve cok mennunuz kapaninca tek parca heryere sigiyor surusu manevrasi iyi hic sorun yasamadik yeni dogan bebekte koyulur neden koyulmasin ki eskiden travel sistemmi vardi herkesin arabasi normal bebek arabasiydi. alirken saticilarin yeni dogan icin illa travel sistem sart yok omurga yok su yok bu dedikleri icin almistik paramizla rezil olduk hic kafaniz karismasin bebegimiz dogunca ayni arabayla devam edecegiz kalin yumusak birsey sereriz altina olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?