2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Evet canım bana doktor ayakta cok kalma dedi. Benimde oluyo bugun alışverişw cıktım yarım saat yürümemişimdir hemen agrım oldu eve geldim dinledim 10 dk gecti mesela
Ben ayakta kalıyorum biraz ya ymee içme bir kayınvalidemlerle yemek bulaşık çay falan derken yorucu oluyo ben Dinleniyorum geçiyo sonra tekrarlıyo doktora da söyledim zaten kötü bişey olsa derdi herhalde.

olabilir belki ama rahim filmi falan da çekildim bi sıkıntı gözükmüyordu. ben hiç normal doğum istemiyorum. hem çatı muayenesinden hem o çatala çıkmaktan hem bu darlık meselesinden hemde 94 kilo olduğum icin hepsi bir arada kombo olduğu icin sezeryan istiyorum

Aynen benim işte bayadır oluyo arkadaşa da yazdım enfeksiyondan korkuyorum diye ama doktor tahlil falan gerek görmemişti bide organ gelişimi diyodu ilaç falan vermiyordu
Bilmiyorum ki artık canım bana da zarar verecek gibi geliyor birde dedim ya öyle duydum diye o yüzden.

siz yinede sağlık ocağına gidip idrar tahlili verin bence, önemli diye biliyorum cünkü.
doktorlar smeari uygun buluyosa yapıcak bisey yok tabi, allah korusun bisey olmaz insallah :)

Arkadaşında öyle olmuş çatı muayenesinden sonra nişan gelmiş doğum olmuş Allah yardımcımız olsun ya ilk olunca insan başına ne geleceğini Bilmiyorum sezeryan mı normal mi.
benimki normal dogumdu ama benim karnıma bastırarak çocuğu çıkarttılar ve çok yirtilmam olmuştu artık dikiş ağrısına dayanamayıp narkoz istemiştim bayilttiktan sonra diktiler özel hastaneydi ama iğrenç bi yerdi bidahada yanından bile geçmedim o günden sonra

Kızlar bişey dicem benim böyle arada karnıma ağrı giriyo uzanınca falan gaçiyo bayadır oluyo doktora da söyledim ama bişey demedi sizinde oluyor mu
Gaz ağrısı da olabilir ben 1 gün tuvalete çıkmasam ertesi gün kıvranıyorum. Ama başka ağrım olmuyor çok su içersem de kasıklarım geriliyor

Gaz ağrısı da olabilir ben 1 gün tuvalete çıkmasam ertesi gün kıvranıyorum. Ama başka ağrım olmuyor çok su içersem de kasıklarım geriliyor
aa doğru aslında gaz da olabilir. doktor karnımın çok şiş olmasını da gaza bağlamıştı mesela. aslında daha altta bağırsaklar ama rahimle birlikte biraz yukarı cıkıyormus ondan olabilir gerçektende

Benden de geçende akıntı baktılar o gün boyunca oturamadım hep ağırdı affedersiniz
Bende smear testi olacam korkuyorum inanın sonrasında kanama yaşayanlar varmış bende bir kere o spekulum olayını yaşadım çığlık attım doktorda bakmadı çok kötü acıtıyor sanki o etini bişeyin arasına alıp sıkıştırmışlar gibi
[/QUOTE]
Isın ehli olmayan doktora kendinizi emanet etmeyin derim ben gittim doktor aldı zerre acımadı zaten bzi incecik bi fircayla ornak aliyo salgi yani doktor iyiyse hic hisetmezsin

Hamıleylen smear testi yapılıyor mu canım ?
[/QUOTE]
Yapiliyor canim hamileyken alındı benden zaten rahmin ağzından alınıyo o bi küçük fircayla

Aynen benim doktorum baya bilgi verdi bana göbeğinin üstü ağrıyor dedim 16dan sonra bebek yukarı çıkar. Bu da mide ve bağırsakları sıkıştırır dedi. Bana sakız çiğnemek iyi geliyor dene istersen. Bir de 18 den sonra bıçak saplanır gibi saniyelik acılar gelecek bunlar da yalancı kasılmalar korkma dedi daha ben sormadan

Özelde oluyor bunlar devlette bi tek 300 lira mi ne var

İnşAllah enfeksiyon falan yoktur ya benim akıntım açık sarı oluyor Allah korusun hepimizin bebeklerini

Canım benim çok yakın arkadaşımın 5. ay suyu azaldı kan sulandırıcıya başladılar doğuma bir hafta kadar kullandı epidural yapıldı ve çok memnun kaldı. Bende kullanıyorum beklenmeyen erken doğum olursa ya diye korkuyorum.

siz yinede sağlık ocağına gidip idrar tahlili verin bence, önemli diye biliyorum cünkü.
doktorlar smeari uygun buluyosa yapıcak bisey yok tabi, allah korusun bisey olmaz insallah :)
Sağlık ocağında 5 dklık bişey yapıyolar anlamadım ya idrara öylw bakıyorlar smear falan onunla ilgili bişey yok galiba ya demedi yani doktor bişey.

söylediğin iyi oldu canım, bilmesem çok korkardım muhtemelen. sakızı deneyeceğim teşekkürler :)

Sağlık ocağında 5 dklık bişey yapıyolar anlamadım ya idrara öylw bakıyorlar smear falan onunla ilgili bişey yok galiba ya demedi yani doktor bişey.
sağlık ocağında 5 dakikalık yapılan sey nedir onu anlayamadım canım

Sağlık ocağına çok güvenmeyin ben tahlil verdim 14 lökosit 50 epitel çıktı. Hemen doktoruma gittim yenileyelim dedi. Hepsi 0 hiç enfeksiyon yok. Cuma günü sağlık ocağında pazartesi hastanede verdim.

Isın ehli olmayan doktora kendinizi emanet etmeyin derim ben gittim doktor aldı zerre acımadı zaten bzi incecik bi fircayla ornak aliyo salgi yani doktor iyiyse hic hisetmezsin
[/QUOTE]
Ilk defa gidecem bu doktora galiba istemeyecegimi söylicem ne olur ne olmaz herşey takdiri ilahi tabi ama korkuyorum açıkçası canim

Yapiliyor canim hamileyken alındı benden zaten rahmin ağzından alınıyo o bi küçük fircayla
Sonrasında kanama falan yasadinmi
[/QUOTE]
Yok canım hic bi şey olmadı 7 hastalıktı ama işte doktora da bağlı bu durum güven olmaz yine de riske atmayın doğum sonrasını bekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…