2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Gerçektende zor ya Allah yardımcımız olsun.
aynen öyle amin canım. ben aşılama yaptırdığım için hamile kalmadan bir hafta önce smear yaptırmıstım allaha sükür. o yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorum. en azından şu dönemde o aletin acısını çekmiycem insallah

Bende bişey duydum açıkçası korktum birine alttan muayene yapmışlar suyu patlamış falan bebek gelişmeden doğmuş korktum biraz.

Ben ayaklarımı bile açamıyorum o sancı geldiğinde şelale gibi kusuyorum çünkü idrara çuıkamıyorum mesane sarmış. Allah kimseye yaşatmasın. Hamile kalmadan önce morfin veriyorlardı bana idrar kesesine indiği için başka birşey de yapamıyorlardı

Kızlar bişey dicem benim böyle arada karnıma ağrı giriyo uzanınca falan gaçiyo bayadır oluyo doktora da söyledim ama bişey demedi sizinde oluyor mu

Son düzenleme:
Bende bişey duydum açıkçası korktum birine alttan muayene yapmışlar suyu patlamış falan bebek gelişmeden doğmuş korktum biraz.
benimde ilk gebeligimde normal kontrole gitmiştim 38 haftalikti doktor açılmama baktı ama beni mahvetmisti dedi 1 cm acilman var hemen ardından kanamam olmuştu ve hafif sancilarim başlamıştı 3 saat sonrada suni sanciyla doğum yaptırdılar zorla dogurtmuslardi resmen ilk doğumum çok zordu gerçekten

Arkadaşında öyle olmuş çatı muayenesinden sonra nişan gelmiş doğum olmuş Allah yardımcımız olsun ya ilk olunca insan başına ne geleceğini Bilmiyorum sezeryan mı normal mi.

valla ne kadar rahat olucam desemde, ki ben 2 günde bir alttan muayene oluyordum tedavi sürecinde, ona rağmen asla rahat edemedim o alette. her seferinde aşırı yanmam oldu
Belki uygulamadan kaynaklı biseydir, uzun mu sürüyordu?? Doktor bana en son enfeksiyon için baktı 5-10 saniye sürdü, belkide o yüzden rahattı bu sefer.

Ben çalışıyorum aynı zamanda evde oğluma bakıp yemeğimi temizliğimi yapan biri var gerçekten çok rahat ediyorum. Ve en güzel avantajım kendisi tanıdık o yüzden daha da çok rahat ediyorum ☺
Insanın tanıdığı güvendiği biri olunca büyük rahatlık ama tanıdığımız insanlara teklif ettik kabul etmediler artık kısmet diyelim birde etrafimizda özbek yada başka yabancı uyruklu yardımcısı olanlarda var, bi düşünücem bakalım.

Kızlar bişey dicem benim böyle arada karnıma ağrı giriyo uzanınca falan gaçiyo bayadır oluyo doktora da söyledim ama bişey demedi sizinde oluyor mu
Evet canım bana doktor ayakta cok kalma dedi. Benimde oluyo bugun alışverişw cıktım yarım saat yürümemişimdir hemen agrım oldu eve geldim dinledim 10 dk gecti mesela

Bende kum oldu, kuzenimde de taş olmuştu, olmaz demesi yanlış olmus bence biraz. Mesela bende limon, mandalina, portakal kum yapıyor. Tabi herkesin bünyesi farklı olabilir ama yinede dikkat etmek gerekir.

Belki uygulamadan kaynaklı biseydir, uzun mu sürüyordu?? Doktor bana en son enfeksiyon için baktı 5-10 saniye sürdü, belkide o yüzden rahattı bu sefer.

smearde o kadar sürüyo ama aşılama sırasında 1-2 dakika kalıyo. dediğim gibi bana çatım dar gibi geliyo, afedersiniz ama 4 yıldır evliyim hala ilişkide canım yanıyodu benim. o yüzden cok acıdığını düşünüyorum zaten.
ya bende onu düşündüm. rahim ağzını açıyo sonucta bu alet. gebelikte zararlı olmaması şaşırtı geldi bana.

valla benimde oluyo insan korkuyo tabi ama bi sıkıntı yok normal dedi doktor. hatta bazen karnımda sancı oluyo hani üşütünce olur ya öyle. korkuyorum öyle olduğunda, lavaboya gidip kan falan var mı diye bakıyorum hatta.

Benimde bi kaç gündür agrım var, rahatsız hissediyorum biraz.
Ya benim oluyo ara ara bende idrar yolu enfeksiyonundan mantardan falan da korkuyorum o kadar dedim olabilir doktor bi rtahlil yapmadı geçen başka doktora da gittim o da akıntı normal dedi bide bana demişti bu haftalar bıçak saplanır gibi ağrılarınız olabilir ama benim bayadır hafif hafif oluyo bazen fazla da ayakta kalıyorum bilemedim ya

Aslında doktora bunu hiç söyledin mi belki başka bi problem vardır. Histeroskopi yapıyorlar vajina içine kamera ile bakıyorlar tabi uyutarak ama çatı darligida olabilir belki yine en iyi doktor bilir. Kolay normal doğum yaptığım halde bu tür muayeneler yüzünden bazen sezeryani dusunuyorum ama onunda iyileşmesi zor olur diye vazgeçiyorum, Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin. Doktor bana 38.haftada çatı muayenesi için tarih vermişti ama 35.haftada dogum oldu :)

Aynen benim işte bayadır oluyo arkadaşa da yazdım enfeksiyondan korkuyorum diye ama doktor tahlil falan gerek görmemişti bide organ gelişimi diyodu ilaç falan vermiyordu

Bilmiyorum ki artık canım bana da zarar verecek gibi geliyor birde dedim ya öyle duydum diye o yüzden.

Bende de şuan renksiz akıntı var. Enfeksiyondaki ağrı bende farklıydı ve açık kahverengi bi akıntı olduğu için anladım ama doktor rahim ağzındaki enfeksiyonun bir belirtisi olmaz dedi, galiba o yüzden sürekli alttan muayene olucam çünkü düşük yaptigimda dogumda doktor rahim ağzında apse var dedi yani iltihap olmus ama anlamamışız yani erken doğumun sebebi enfeksiyonda olabilir benimkinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…