2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Isın ehli olmayan doktora kendinizi emanet etmeyin derim ben gittim doktor aldı zerre acımadı zaten bzi incecik bi fircayla ornak aliyo salgi yani doktor iyiyse hic hisetmezsin
Ilk defa gidecem bu doktora galiba istemeyecegimi söylicem ne olur ne olmaz herşey takdiri ilahi tabi ama korkuyorum açıkçası canim
[/QUOTE]
Doğum sonrasını ertele canım bebeğini kucağına alınca gidersin güven olmuyor doktorlara da

Sağlık ocağına çok güvenmeyin ben tahlil verdim 14 lökosit 50 epitel çıktı. Hemen doktoruma gittim yenileyelim dedi. Hepsi 0 hiç enfeksiyon yok. Cuma günü sağlık ocağında pazartesi hastanede verdim.
doğrudur valla inanırım olabiliyomuş böyle şeyler. bende çok çok az çıkmıştı doktor tek kullanımlık bi toz verdi, henüz tekrar yaptırmadım ama bi sıkıntı yoktur diye düşünüyorum

Yaa zor geçmiş gerçekten dikiş ağrısı hissedilmiyo diyorlar ya genelde sen böyle anlatınca korktum biraz ya :)

Gaz ağrısı da olabilir ben 1 gün tuvalete çıkmasam ertesi gün kıvranıyorum. Ama başka ağrım olmuyor çok su içersem de kasıklarım geriliyor
O da olabilir evet ama afedersiniz benim gaz sorunum var zaten çıkmıyo rahatlayamıyorum yani

Hissedersin zaten canım benim lökosit 174 çıkmıştı iğne kullanmıştım. 6 tane tuvaletimi yaparken gözümden yaş geliyordu.

Aynısını bana da dedi canım geçen hafta gitmştim bıçak saplanır gibi ağrılar olabilir demişti.

O da olabilir evet ama afedersiniz benim gaz sorunum var zaten çıkmıyo rahatlayamıyorum yani
Bende de var o sorun hep vardı ayaklarım üşürse karnım şişer. Ayaklarına hep 2 çift çorap giy dışarı çıkarken bir de ben çorap üstü panduf ile geziyorum sakız da iyi geliyor dediğim gibi ama ayakları üşütmemek önemli gerçekten pırtımız önemli

Hahaha hep patikle gezi yorum zaten ben ama hamilelikte oldu böyle azcık sesli olsa seviniyorum o derece

Yani enfeksiyon olsa bi şekilde belli eder demi
Bende belli olmuştu kokulu idrarım vardı bozuk yumurta gibi. Rengi çok koyu idi. Yaparken yanıyordu. Yaptıkça geliyordu kesik kesik yapıyordum. Bir de alt yanağımda sivilceler çıkıyordu büyük büyük.yanak bölgesi sivilceleri enfeksiyon belirtisi olabilirmiş.

Ilk defa gidecem bu doktora galiba istemeyecegimi söylicem ne olur ne olmaz herşey takdiri ilahi tabi ama korkuyorum açıkçası canim
Doğum sonrasını ertele canım bebeğini kucağına alınca gidersin güven olmuyor doktorlara da
[/QUOTE]
inşallah iki hafta sonra gittiğimde istemedigimi söylicem zaten 2 ayda bir görüyoruz kımıldasa artık bebek endişelerim geçecek rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah canim

Benim rengi koyu oluyo ilk uyandığımda ama çok su içersem açılıyo rengi yaparken değilde sonradan hafif bi yanma oluyo ama belki bana öyle geliyo tam kestiremiyorum.

Yaa zor geçmiş gerçekten dikiş ağrısı hissedilmiyo diyorlar ya genelde sen böyle anlatınca korktum biraz ya :)
benimki biraz sanssizlikti kötu bi hastaneye ve doktora denk gelmiştim ama yinede herkesin doğumu farklıdır bence korkma canım akışına bırak

Yani bence nasıl mutlu olucaksan öyle yap, sezeryaninda güzel yanları var bence

İnşAllah enfeksiyon falan yoktur ya benim akıntım açık sarı oluyor Allah korusun hepimizin bebeklerini
Aslında benim geçen hafta arka arkaya 2 gün, günde 1 defa açık sarı geldi, haftasonuydu doktora gitmedim sonra kesildi hala takipteyim, belki bu hafta doktora giderim bakalım. Gidersem sorarım mutlaka

Aslında benim geçen hafta arka arkaya 2 gün, günde 1 defa açık sarı geldi, haftasonuydu doktora gitmedim sonra kesildi hala takipteyim, belki bu hafta doktora giderim bakalım. Gidersem sorarım mutlaka
Benim hamileliğin başından beri var akıntı bazen sulu bazen koyu kıvamlı sarı oluyo hiç kesilmiyo gün içinde sürekli oluyo sorarsan banada yaz canım ben haftaya başka hastaneye gitmeyi düşünüyorum zaten.

Doğum hikayelerini okuyunca gözüm korktu Allâh kolaylık versin. Ben instagram da bazı Dr ların normal doğum yaptırdığı videoları izledim Dr lar hep şey diyordu ıkınma yırtık olur doğal yolla çıksın ıkınma sıkma kasma kendini. Ikınmak acaba aniden çıkmasına ve yırtığın oluşmasına sebep oluyorsa neden hastanelerde ıkın ıkın diyorlar çok garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…