Ilk defa gidecem bu doktora galiba istemeyecegimi söylicem ne olur ne olmaz herşey takdiri ilahi tabi ama korkuyorum açıkçası canimIsın ehli olmayan doktora kendinizi emanet etmeyin derim ben gittim doktor aldı zerre acımadı zaten bzi incecik bi fircayla ornak aliyo salgi yani doktor iyiyse hic hisetmezsin
doğrudur valla inanırım olabiliyomuş böyle şeyler. bende çok çok az çıkmıştı doktor tek kullanımlık bi toz verdi, henüz tekrar yaptırmadım ama bi sıkıntı yoktur diye düşünüyorumSağlık ocağına çok güvenmeyin ben tahlil verdim 14 lökosit 50 epitel çıktı. Hemen doktoruma gittim yenileyelim dedi. Hepsi 0 hiç enfeksiyon yok. Cuma günü sağlık ocağında pazartesi hastanede verdim.
Yaa zor geçmiş gerçekten dikiş ağrısı hissedilmiyo diyorlar ya genelde sen böyle anlatınca korktum biraz ya :)benimki normal dogumdu ama benim karnıma bastırarak çocuğu çıkarttılar ve çok yirtilmam olmuştu artık dikiş ağrısına dayanamayıp narkoz istemiştim bayilttiktan sonra diktiler özel hastaneydi ama iğrenç bi yerdi bidahada yanından bile geçmedim o günden sonra
O da olabilir evet ama afedersiniz benim gaz sorunum var zaten çıkmıyo rahatlayamıyorum yaniGaz ağrısı da olabilirben 1 gün tuvalete çıkmasam ertesi gün kıvranıyorum. Ama başka ağrım olmuyor çok su içersem de kasıklarım geriliyor
Hissedersin zaten canım benim lökosit 174 çıkmıştı iğne kullanmıştım. 6 tane tuvaletimi yaparken gözümden yaş geliyordu.doğrudur valla inanırım olabiliyomuş böyle şeyler. bende çok çok az çıkmıştı doktor tek kullanımlık bi toz verdi, henüz tekrar yaptırmadım ama bi sıkıntı yoktur diye düşünüyorum
Uzanınca geçiyo ayaklanınca tekrarlıyor canım.Doktor uzanınca geçen ağrılar sıkıntı değil demişti bana
İdrara 5 dakika da bakıyolar canım bi iki değere falan bakıyolar galiba strip ile bakıyorlar sanırım.sağlık ocağında 5 dakikalık yapılan sey nedir onu anlayamadım canım
Aynısını bana da dedi canım geçen hafta gitmştim bıçak saplanır gibi ağrılar olabilir demişti.Aynen benim doktorum baya bilgi verdi bana göbeğinin üstü ağrıyor dedim 16dan sonra bebek yukarı çıkar. Bu da mide ve bağırsakları sıkıştırır dedi. Bana sakız çiğnemek iyi geliyor dene istersen. Bir de 18 den sonra bıçak saplanır gibi saniyelik acılar gelecek bunlar da yalancı kasılmalar korkma dedi daha ben sormadan
Bende de var o sorunO da olabilir evet ama afedersiniz benim gaz sorunum var zaten çıkmıyo rahatlayamıyorum yani
Hahaha hep patikle gezi yorum zaten ben ama hamilelikte oldu böyle azcık sesli olsa seviniyorum o dereceBende de var o sorunhep vardı ayaklarım üşürse karnım şişer. Ayaklarına hep 2 çift çorap giy dışarı çıkarken bir de ben çorap üstü panduf ile geziyorum sakız da iyi geliyor dediğim gibi ama ayakları üşütmemek önemli gerçekten pırtımız önemli
Yani enfeksiyon olsa bi şekilde belli eder demiHissedersin zaten canım benim lökosit 174 çıkmıştı iğne kullanmıştım. 6 tane tuvaletimi yaparken gözümden yaş geliyordu.
Bende belli olmuştu kokulu idrarım vardı bozuk yumurta gibi. Rengi çok koyu idi. Yaparken yanıyordu. Yaptıkça geliyordu kesik kesik yapıyordum. Bir de alt yanağımda sivilceler çıkıyordu büyük büyük.yanak bölgesi sivilceleri enfeksiyon belirtisi olabilirmiş.Yani enfeksiyon olsa bi şekilde belli eder demi
Doğum sonrasını ertele canım bebeğini kucağına alınca gidersin güven olmuyor doktorlara daIlk defa gidecem bu doktora galiba istemeyecegimi söylicem ne olur ne olmaz herşey takdiri ilahi tabi ama korkuyorum açıkçası canim
Benim rengi koyu oluyo ilk uyandığımda ama çok su içersem açılıyo rengi yaparken değilde sonradan hafif bi yanma oluyo ama belki bana öyle geliyo tam kestiremiyorum.Bende belli olmuştu kokulu idrarım vardı bozuk yumurta gibi. Rengi çok koyu idi. Yaparken yanıyordu. Yaptıkça geliyordu kesik kesik yapıyordum. Bir de alt yanağımda sivilceler çıkıyordu büyük büyük.yanak bölgesi sivilceleri enfeksiyon belirtisi olabilirmiş.
benimki biraz sanssizlikti kötu bi hastaneye ve doktora denk gelmiştim ama yinede herkesin doğumu farklıdır bence korkma canım akışına bırakYaa zor geçmiş gerçekten dikiş ağrısı hissedilmiyo diyorlar ya genelde sen böyle anlatınca korktum biraz ya :)
Yani bence nasıl mutlu olucaksan öyle yap, sezeryaninda güzel yanları var benceolabilir belki ama rahim filmi falan da çekildim bi sıkıntı gözükmüyordu. ben hiç normal doğum istemiyorum. hem çatı muayenesinden hem o çatala çıkmaktan hem bu darlık meselesinden hemde 94 kilo olduğum icin hepsi bir arada kombo olduğu icin sezeryan istiyorum
Aslında benim geçen hafta arka arkaya 2 gün, günde 1 defa açık sarı geldi, haftasonuydu doktora gitmedim sonra kesildi hala takipteyim, belki bu hafta doktora giderim bakalım. Gidersem sorarım mutlakaİnşAllah enfeksiyon falan yoktur ya benim akıntım açık sarı oluyor Allah korusun hepimizin bebeklerini
Bende öyle bi şans var böylesi denk gelir banada kötü düşünmek istemiyorum amabenimki biraz sanssizlikti kötu bi hastaneye ve doktora denk gelmiştim ama yinede herkesin doğumu farklıdır bence korkma canım akışına bırak
Benim hamileliğin başından beri var akıntı bazen sulu bazen koyu kıvamlı sarı oluyo hiç kesilmiyo gün içinde sürekli oluyo sorarsan banada yaz canım ben haftaya başka hastaneye gitmeyi düşünüyorum zaten.Aslında benim geçen hafta arka arkaya 2 gün, günde 1 defa açık sarı geldi, haftasonuydu doktora gitmedim sonra kesildi hala takipteyim, belki bu hafta doktora giderim bakalım. Gidersem sorarım mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?