2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Valla ben okumuyorum hiç es geçiyorum herkesin doğumu farklı oluyor ağrısı farklı oluyor allah kolay doğum nasip eylesin tabiki de yani ne konuşsak da doğum için boş yani o gün gelmeden artık bilemeyiz ben olursa normal istiyorum olmazsa sezeryan napalim bebisler sağlıklı olsunda bize güç kuvvet versin iyi olalım boşver canım hiç izleme okuma da kaçış yok öyle de böyle de cikarcaz

Seninde benim gibi ilk mi ben okuyorum merak ediyorum aslında merak ettiğim şey personellerin hataları onları fark edince uyarırım diye okuyorum

Aynı kafadayız. Nasıl gelirse kendi karar versin. Baktım gelmiyor doktor sezeryan der olurum baktım geliyor sancıyı da çekerim 1 hafta böbrek taşı ağrısı çekmiş insanım benzer diyorlar bi bakalım

Kizlar herkese iyi akşamlar. Antalya'da bildiğiniz iyi bir kadın dogumcu var mı Memeli Mestan için?

Kizlar herkese iyi akşamlar. Antalya'da bildiğiniz iyi bir kadın dogumcu var mı Memeli Mestan için?
Op. Dr. Melek Büyükkınacı var benim bildiğim çok tatlı bir doktor, doğum yapmadım kendisinde ama rutin kadın hastalıkları ile ilgili takip yaptırıyordum antalyada yaşarken. Instagram hesabı var oradan bakabilirsiniz.

Reactions: Kuf
Seninde benim gibi ilk mi ben okuyorum merak ediyorum aslında merak ettiğim şey personellerin hataları onları fark edince uyarırım diye okuyorum
Benimde ilk canım ben hastanede çalıştım biliyorum çoğu şeyi ama o anda öyle olmuyor ki o yüzden hiç kendini korkutma simdiden boşver bence

Aynı kafadayız. Nasıl gelirse kendi karar versin. Baktım gelmiyor doktor sezeryan der olurum baktım geliyor sancıyı da çekerim 1 hafta böbrek taşı ağrısı çekmiş insanım benzer diyorlar bi bakalım
Ay bende kız yeminle yerlerde süründüm bu doğum gibiyse ben normal doğururum demekki dedim sonuçta çıkcak yani bir şekilde

Tesekkur ederim bilgi icin hemen doktora bir bakayim muayne ucretini hatirliyo musun canim?

Şu an kendi özel muayenehanesini açmış ben gittiğimde özel hastanede çalışıyordu o yüzden şu an muayene ücretini bilmiyorum maalesef.
Anladim ilgin icin tesekkur ederim Bir de birsey sorsam yani melek hanim ilgili bir doktor mu kafana takilan birseyin aciklamasini yapar mi soru sordugunda?

Kızlar sizde karnınızda kasıklarınızda böyle nasıl anlatayım baloncuk bi anda patlıyomuş gibi hissediyomusunuz bana çok oluyo acaba bebek mi ama erken değil mi hissetmek için ilk gebeliğim anlamıyorum o yüzden

Ben ayakta kalıyorum biraz ya ymee içme bir kayınvalidemlerle yemek bulaşık çay falan derken yorucu oluyo ben Dinleniyorum geçiyo sonra tekrarlıyo doktora da söyledim zaten kötü bişey olsa derdi herhalde.
Evet bana yapma oyle herşeyi dio dedim mecbur kim yapacak. Sizin birde aileyle imiş eşine yine aman sen yap diosun da benimde olsalar bende mecbur yapcam. Yatamam yani rahat edemem

Bebek bebek. Bana da oluyo bişeyler çeviriyor da ne bilmiyorum

Kızlar nasılsınız
Şahsen ıyıyım şükür. Biraz mide sıkayetım var bu ara birde gobek cevresı hareket kasılma var birde bı hafta ıyı bır hafta beyaz akıntı var kokusuz afedersin. Zaten normalde de olurdu ama bu cuma Dr soylıcem bakalım. Birde saglik ocagına gittim vegaferon dıye kan ilacı verdı. Ac karnına yada kahvaltıdan 2 saat sonra dedı.

Baloncuk nasıl bılmıyorum da kasılma oluyor kasık ve gobekte. Hatta gecen hapsurdum ki cok dıkkat ederim kasık lar bı battı elimle tuttum oturduğum yerde. Genıslıyorum heralde ıyıce.

Benim rengi koyu oluyo ilk uyandığımda ama çok su içersem açılıyo rengi yaparken değilde sonradan hafif bi yanma oluyo ama belki bana öyle geliyo tam kestiremiyorum.
Suyunun içine her zaman limon sık canım 5 6 damla iyi gelr. İdrar konusu na gelince. Benim bi anda gelio hala ilk zamanlar gibi tuvalete gitmem lazım hemen kaçırıyorum da hapşurunca öksürürken . Beyaz sa sıkıntı yok. Gece kalkınca da su içersen idrarın sarı da olmuyo. Ben sürekli kontrol ediyorum resmen

Evet bana yapma oyle herşeyi dio dedim mecbur kim yapacak. Sizin birde aileyle imiş eşine yine aman sen yap diosun da benimde olsalar bende mecbur yapcam. Yatamam yani rahat edemem
Aynen yapamam desem nazlı dicekler yapıyorum bi şekile belim kopuyor sanki şuan eşim evde çok yardımcı zaten yatamıyosunda insan evinde rahat ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…