Valla ben okumuyorum hiç es geçiyorum herkesin doğumu farklı oluyor ağrısı farklı oluyor allah kolay doğum nasip eylesin tabiki de yani ne konuşsak da doğum için boş yani o gün gelmeden artık bilemeyiz ben olursa normal istiyorum olmazsa sezeryan napalim bebisler sağlıklı olsunda bize güç kuvvet versin iyi olalım boşver canım hiç izleme okuma da kaçış yok öyle de böyle de cikarcazDoğum hikayelerini okuyunca gözüm korktu Allâh kolaylık versin. Ben instagram da bazı Dr ların normal doğum yaptırdığı videoları izledim Dr lar hep şey diyordu ıkınma yırtık olur doğal yolla çıksın ıkınma sıkma kasma kendini. Ikınmak acaba aniden çıkmasına ve yırtığın oluşmasına sebep oluyorsa neden hastanelerde ıkın ıkın diyorlar çok garip
Seninde benim gibi ilk miValla ben okumuyorum hiç es geçiyorum herkesin doğumu farklı oluyor ağrısı farklı oluyor allah kolay doğum nasip eylesin tabiki de yani ne konuşsak da doğum için boş yani o gün gelmeden artık bilemeyiz ben olursa normal istiyorum olmazsa sezeryan napalim bebisler sağlıklı olsunda bize güç kuvvet versin iyi olalım boşver canım hiç izleme okuma da kaçış yok öyle de böyle de cikarcaz
Aynı kafadayız. Nasıl gelirse kendi karar versin. Baktım gelmiyor doktor sezeryan der olurum baktım geliyor sancıyı da çekerim 1 hafta böbrek taşı ağrısı çekmiş insanımValla ben okumuyorum hiç es geçiyorum herkesin doğumu farklı oluyor ağrısı farklı oluyor allah kolay doğum nasip eylesin tabiki de yani ne konuşsak da doğum için boş yani o gün gelmeden artık bilemeyiz ben olursa normal istiyorum olmazsa sezeryan napalim bebisler sağlıklı olsunda bize güç kuvvet versin iyi olalım boşver canım hiç izleme okuma da kaçış yok öyle de böyle de cikarcaz
Tesekkur ederim kuzumKizlar herkese iyi akşamlar. Antalya'da bildiğiniz iyi bir kadın dogumcu var mıMemeli Mestan için?
Op. Dr. Melek Büyükkınacı var benim bildiğim çok tatlı bir doktor, doğum yapmadım kendisinde ama rutin kadın hastalıkları ile ilgili takip yaptırıyordum antalyada yaşarken. Instagram hesabı var oradan bakabilirsiniz.Kizlar herkese iyi akşamlar. Antalya'da bildiğiniz iyi bir kadın dogumcu var mıMemeli Mestan için?
Benimde ilk canım ben hastanede çalıştım biliyorum çoğu şeyi ama o anda öyle olmuyor ki o yüzden hiç kendini korkutma simdiden boşver benceSeninde benim gibi ilk miben okuyorum merak ediyorum aslında merak ettiğim şey personellerin hataları onları fark edince uyarırım diye okuyorum
Ay bende kız yeminle yerlerde süründüm bu doğum gibiyse ben normal doğururum demekki dedim sonuçta çıkcak yani bir şekildeAynı kafadayız. Nasıl gelirse kendi karar versin. Baktım gelmiyor doktor sezeryan der olurum baktım geliyor sancıyı da çekerim 1 hafta böbrek taşı ağrısı çekmiş insanımbenzer diyorlar bi bakalım
Tesekkur ederim bilgi icin hemen doktora bir bakayim muayne ucretini hatirliyo musun canim?Op. Dr. Melek Büyükkınacı var benim bildiğim çok tatlı bir doktor, doğum yapmadım kendisinde ama rutin kadın hastalıkları ile ilgili takip yaptırıyordum antalyada yaşarken. Instagram hesabı var oradan bakabilirsiniz.
Şu an kendi özel muayenehanesini açmış ben gittiğimde özel hastanede çalışıyordu o yüzden şu an muayene ücretini bilmiyorum maalesef.Tesekkur ederim bilgi icin hemen doktora bir bakayim muayne ucretini hatirliyo musun canim?
Anladim ilgin icin tesekkur ederimŞu an kendi özel muayenehanesini açmış ben gittiğimde özel hastanede çalışıyordu o yüzden şu an muayene ücretini bilmiyorum maalesef.
Evet bana yapma oyle herşeyi dioBen ayakta kalıyorum biraz ya ymee içme bir kayınvalidemlerle yemek bulaşık çay falan derken yorucu oluyo ben Dinleniyorum geçiyo sonra tekrarlıyo doktora da söyledim zaten kötü bişey olsa derdi herhalde.
Bebek bebek. Bana da oluyo bişeyler çeviriyor da ne bilmiyorumKızlar sizde karnınızda kasıklarınızda böyle nasıl anlatayım baloncuk bi anda patlıyomuş gibihissediyomusunuz bana çok oluyo acaba bebek mi ama erken değil mi hissetmek için ilk gebeliğim anlamıyorum o yüzden
Şahsen ıyıyım şükür. Biraz mide sıkayetım var bu ara birde gobek cevresı hareket kasılma var birde bı hafta ıyı bır hafta beyaz akıntı var kokusuz afedersin. Zaten normalde de olurdu ama bu cuma Dr soylıcem bakalım. Birde saglik ocagına gittim vegaferon dıye kan ilacı verdı. Ac karnına yada kahvaltıdan 2 saat sonra dedı.Kızlar nasılsınız
Hıcbır bilgim yok benım. İnşallah bır sorun yoktur.Kizlar herkese iyi akşamlar. Antalya'da bildiğiniz iyi bir kadın dogumcu var mıMemeli Mestan için?
Baloncuk nasıl bılmıyorum da kasılma oluyor kasık ve gobekte. Hatta gecen hapsurdum ki cok dıkkat ederim kasık lar bı battı elimle tuttum oturduğum yerde. Genıslıyorum heralde ıyıce.Kızlar sizde karnınızda kasıklarınızda böyle nasıl anlatayım baloncuk bi anda patlıyomuş gibihissediyomusunuz bana çok oluyo acaba bebek mi ama erken değil mi hissetmek için ilk gebeliğim anlamıyorum o yüzden
Suyunun içine her zaman limon sık canım 5 6 damla iyi gelr. İdrar konusu na gelince. Benim bi anda gelio hala ilk zamanlar gibi tuvalete gitmem lazım hemen kaçırıyorum da hapşurunca öksürürkenBenim rengi koyu oluyo ilk uyandığımda ama çok su içersem açılıyo rengi yaparken değilde sonradan hafif bi yanma oluyo ama belki bana öyle geliyo tam kestiremiyorum.
Aynen yapamam desem nazlı dicekler yapıyorum bi şekile belim kopuyor sanki şuan eşim evde çok yardımcı zaten yatamıyosunda insan evinde rahat yaEvet bana yapma oyle herşeyi diodedim mecbur kim yapacak. Sizin birde aileyle imiş eşine yine aman sen yap diosun da benimde olsalar bende mecbur yapcam. Yatamam yani rahat edemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?