2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Çayı genelde limonlu içiyorum ama suyu denemedim.ben geceleri çok sıkışıyorum ya bi kalkıyorum karnım ağrımış o derece sıkışmış oluyorum.

Brlli bi aşamadan sonra ıkınma diyorlar galiba canım.

Anladim ilgin icin tesekkur ederim ♥ Bir de birsey sorsam yani melek hanim ilgili bir doktor mu kafana takilan birseyin aciklamasini yapar mi soru sordugunda?
Evet o konuda Bi sorun yaşayacağını sanmıyorum konuşmaktan kaçan bir doktor değil, açıklayıcı cevaplar vereceğini düşünüyorum.

Ben de kan ilacı kullanıyorum iyi bakalım bebişler iyi olsun da bizim şikayetlerimiz bir şekilde geçer

Günaydın kızlar ayrıntılı için gün alanınız var mı ? Benim haftaya cumartesi (18 ocakta) kontrolüm var. 21. Haftaya girmiş olacağım. Doktorum ayrıntılı o kontrolden sonra dedi.

Günaydın kızlar ayrıntılı için gün alanınız var mı ? Benim haftaya cumartesi (18 ocakta) kontrolüm var. 21. Haftaya girmiş olacağım. Doktorum ayrıntılı o kontrolden sonra dedi.
Günaydın canım, dün kontole gitmiştim ben de, 16. haftamdayım tam olarak. Ayrıntılı ultrason için 22. haftaya gün vereceğini söyledi o da 20 Şubat'a falan denk gelecek muhtemelen. (Ayrıntılıdan önce 19. haftada bir kontolüm daha olacak.)

Canim bana doktorum 5 hafta sonra bana randevubal benden yarim saat sonrasi icin de radyolojiden randevunu al dedi. Doktoruma gorunup yarim saat sonra ayrintiliya gececem insaAllah. Mantikli geldi bana 2 defa git gel yapmamis olurum

Aynı şekildeyiz o zaman bana da öyle dedi. Ben 18. Haftandayım bugün 18+6 yarın 19 olacak

Aynı şekildeyiz o zaman bana da öyle dedi. Ben 18. Haftandayım bugün 18+6 yarın 19 olacak
Perinatologa yönlendirecek yine, ikilide de gitmiştim ya hatırlarsın belki. Bahçeşehir Liv, Ali Ekiz. İnanılmaz detaylı anlatıyor, muayenesi uzun sürüyor ve bebeği çok benimsiyor. Tavsiye ederim.

Ben de kan ilacı kullanıyorum iyi bakalım bebişler iyi olsun da bizim şikayetlerimiz bir şekilde geçer
ya bana kimse kan ilacı vermedi, burda çok içen var çok gerekli mi acaba?
bende 15 şubata alıcam randevuyu 22+1 olucam o zaman

Perinatologa yönlendirecek yine, ikilide de gitmiştim ya hatırlarsın belki. Bahçeşehir Liv, Ali Ekiz. İnanılmaz detaylı anlatıyor, muayenesi uzun sürüyor ve bebeği çok benimsiyor. Tavsiye ederim.
Yine kendi doktorumun yönlendirmesi ile giderim diye düşündüm aynı hastanede. Bi bakalım. Randevum gelsin de. Şimdilik beklemedeyim. Benim kurum indirimim var Liv ve medicalparkta. Eğer uyguna gelirse 2 kere giderim

ya bana kimse kan ilacı vermedi, burda çok içen var çok gerekli mi acaba?

bende 15 şubata alıcam randevuyu 22+1 olucam o zaman
Kan ilacı gerekli sanırım canım. Çünkü benim hiç kan değerime bile bakmadı doktorum doğuma kadar kesme dedi. Her gittiğimde de bitmesin yedekte olsun diye yazıyor. Gyno Ferro ve decavit yazıyor. Özel olmasına rağmen devletin karşılamadığı ilacı yazma taraftarı değil. Dilersen sağlık ocağına sorabilirsin.

Sanırım benim de Ocak sonu gibi olur randevu. Bakalım 18inde gittiğimde o haftaya detaylı da verebilir. Kontrol muayenesi içinde sonuç göstereyim diye.

cumartesi doktora gidicem sorayım o zaman kan ilacını. ben troid ilacı bide i mom diye bi omega kullanıyorum sadece.
detaylı icin hastaneyi aradım ama şimdi erken, 22 olunca arayın hemen randevu veriyoruz zaten dedi, hayırlısı bakalım :)

kızlar tetanoz aşısını ne zaman vurduracağız? 20-22 gibi kalmış aklımda ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…