2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

teşekkürleer, cumartesi gittiğimde insallah unutmam da sorarım. bizim prensesi görünce bütün sorularımı unutuyorum çünkü

Yine kendi doktorumun yönlendirmesi ile giderim diye düşündüm aynı hastanede. Bi bakalım. Randevum gelsin de. Şimdilik beklemedeyim. Benim kurum indirimim var Liv ve medicalparkta. Eğer uyguna gelirse 2 kere giderim
Kurum indirimleri candır, bende de var şükürler olsun ki :))

Merhaba arkadaş ayrıntılı ultrason fiyatları hakkında bilginiz var mı bide devlette var mı
Devlette var ama 1 ay önce falan randevu alman gerek diyorlardı. Ben medicalparka gidiyorum kurum indirimi olduğu için az ödüyorum normalden herşeyi. Ama fiyatı öğrenince yazarım

Merhaba arkadaş ayrıntılı ultrason fiyatları hakkında bilginiz var mı bide devlette var mı
500-600 tl falan diyorlar bende daha araştırmadım 22sinde randevum var benimde ozaman yönlendirir sanırım büyük ihtimalle ordada yapılıyordur ama burdan da öneri alıyorum perinotolog daha iyi diyorlar

Kızlar bişey dicem benim böyle arada karnıma ağrı giriyo uzanınca falan gaçiyo bayadır oluyo doktora da söyledim ama bişey demedi sizinde oluyor mu
Çok sık oluyor benimde bu ara dinlenmeye pek fırsat bulamıyorum bı şekilde geçiyor ama korkmuyor da degilm

Aynen bende korkuyorum Rabbim korusun inşAllah bi kaç gündür hareketlerini hissediyorum ama dün falan pek hissedemedim.
Bende aynıyım içimi garip garip korkular sarıyor. Geçen hafta falan sanki hergun hissediyordum bı kaç gündür hiç hissetmiyor gibiyim sanki hafif bı hareket oluyor gibi olmuyor gibi de daha Dr gitmeme de çok var 3. Çocuk sözde ama ilkinden daha panigim

Baloncuk nasıl bılmıyorum da kasılma oluyor kasık ve gobekte. Hatta gecen hapsurdum ki cok dıkkat ederim kasık lar bı battı elimle tuttum oturduğum yerde. Genıslıyorum heralde ıyıce. ☺
Ben cok hapsırıyorum oksuruyorum bunun bebege bir zararı var mı ki

Tamm yazarım mutlaka

500-600 tl falan diyorlar bende daha araştırmadım 22sinde randevum var benimde ozaman yönlendirir sanırım büyük ihtimalle ordada yapılıyordur ama burdan da öneri alıyorum perinotolog daha iyi diyorlar
Özelde tabiki dimi çok pahalıymış bende haftaya muayene olucam drum bakalım ne diycek

Bende 2 hafta önce gittim doktora, hastanelerde çok mikrop- salgin var, diye gitmek istemiyorum şimdi, harekette hala hissetmediğim için evdeki aletle kalp atışlarına bakıyorum en azından icim rahatlıyor

Aynen bende korkuyorum Rabbim korusun inşAllah bi kaç gündür hareketlerini hissediyorum ama dün falan pek hissedemedim.
Benimde oluyor bayadır hissediyordum ben iki gündür hissetmedim korku geliyor resmen içime atıyor mu iyi mi sürekli elim Karnım da randevuya daha var 2 hafta çok özledim merak da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…