ya bana kimse kan ilacı vermedi, burda çok içen var çok gerekli mi acaba?
Benim doktorum bu haftalardan sonra bebek senin kanını sömürmeye başlayacak. Kan ilacını bebek için değil senin ihtiyacın olacağı için veriyorum dedi. Doktoruna hatırlatmanda fayda olabilir.
Kurum indirimleri candır, bende de var şükürler olsun ki :))Yine kendi doktorumun yönlendirmesi ile giderim diye düşündüm aynı hastanede. Bi bakalım. Randevum gelsin de. Şimdilik beklemedeyim. Benim kurum indirimim var Liv ve medicalparkta. Eğer uyguna gelirse 2 kere giderim
Bilmiyorum ki ama gerekiyor ki herhalde doktorlar veriyorya bana kimse kan ilacı vermedi, burda çok içen var çok gerekli mi acaba?
bende 15 şubata alıcam randevuyu 22+1 olucam o zaman
675 TL canım.Perinatolog muayne ücreti ne kse acaba ?
Benimki 30 ocakta canimGünaydın kızlar ayrıntılı için gün alanınız var mı ? Benim haftaya cumartesi (18 ocakta) kontrolüm var. 21. Haftaya girmiş olacağım. Doktorum ayrıntılı o kontrolden sonra dedi.
Devlette var ama 1 ay önce falan randevu alman gerek diyorlardı. Ben medicalparka gidiyorum kurum indirimi olduğu için az ödüyorum normalden herşeyi. Ama fiyatı öğrenince yazarımMerhaba arkadaş ayrıntılı ultrason fiyatları hakkında bilginiz var mı bide devlette var mı
500-600 tl falan diyorlar bende daha araştırmadım 22sinde randevum var benimde ozaman yönlendirir sanırım büyük ihtimalle ordada yapılıyordur ama burdan da öneri alıyorum perinotolog daha iyi diyorlarMerhaba arkadaş ayrıntılı ultrason fiyatları hakkında bilginiz var mı bide devlette var mı
Çok sık oluyor benimde bu ara dinlenmeye pek fırsat bulamıyorum bı şekilde geçiyor ama korkmuyor da degilmKızlar bişey dicem benim böyle arada karnıma ağrı giriyo uzanınca falan gaçiyo bayadır oluyo doktora da söyledim ama bişey demedi sizinde oluyor mu
Ne zaman canım ben daha randevu falan almadım yaİyi çok şükür ben de canım ayrıntılı için gün sayıyorum ben de
Aynen bende korkuyorum Rabbim korusun inşAllah bi kaç gündür hareketlerini hissediyorum ama dün falan pek hissedemedim.Çok sık oluyor benimde bu ara dinlenmeye pek fırsat bulamıyorum bı şekilde geçiyor ama korkmuyor da degilm
Bende aynıyım içimi garip garip korkular sarıyor. Geçen hafta falan sanki hergun hissediyordum bı kaç gündür hiç hissetmiyor gibiyim sanki hafif bı hareket oluyor gibi olmuyor gibi de daha Dr gitmeme de çok var 3. Çocuk sözde ama ilkinden daha panigimAynen bende korkuyorum Rabbim korusun inşAllah bi kaç gündür hareketlerini hissediyorum ama dün falan pek hissedemedim.
Ben cok hapsırıyorum oksuruyorum bunun bebege bir zararı var mı kiBaloncuk nasıl bılmıyorum da kasılma oluyor kasık ve gobekte. Hatta gecen hapsurdum ki cok dıkkat ederim kasık lar bı battı elimle tuttum oturduğum yerde. Genıslıyorum heralde ıyıce. ☺
Tamm yazarım mutlakaBenim hamileliğin başından beri var akıntı bazen sulu bazen koyu kıvamlı sarı oluyo hiç kesilmiyo gün içinde sürekli oluyo sorarsan banada yaz canım ben haftaya başka hastaneye gitmeyi düşünüyorum zaten.
Özelde tabiki dimi çok pahalıymış bende haftaya muayene olucam drum bakalım ne diycek500-600 tl falan diyorlar bende daha araştırmadım 22sinde randevum var benimde ozaman yönlendirir sanırım büyük ihtimalle ordada yapılıyordur ama burdan da öneri alıyorum perinotolog daha iyi diyorlar
Ilk gebelikte gittiğim sonomed 800 tlydi, ikinci gebelikteki doktor 600, göztepe medical park 570 tlydi galiba. Devlet için çok önceden alınıyor diye biliyorum.Merhaba arkadaş ayrıntılı ultrason fiyatları hakkında bilginiz var mı bide devlette var mı
Bende 2 hafta önce gittim doktora, hastanelerde çok mikrop- salgin var, diye gitmek istemiyorum şimdi, harekette hala hissetmediğim için evdeki aletle kalp atışlarına bakıyorum en azından icim rahatlıyorBende aynıyım içimi garip garip korkular sarıyor. Geçen hafta falan sanki hergun hissediyordum bı kaç gündür hiç hissetmiyor gibiyim sanki hafif bı hareket oluyor gibi olmuyor gibi de daha Dr gitmeme de çok var 3. Çocuk sözde ama ilkinden daha panigim
Benimde oluyor bayadır hissediyordum ben iki gündür hissetmedim korku geliyor resmen içime atıyor mu iyi mi sürekli elim Karnım da randevuya daha var 2 hafta çok özledim merak da varAynen bende korkuyorum Rabbim korusun inşAllah bi kaç gündür hareketlerini hissediyorum ama dün falan pek hissedemedim.
ben aldım randevumu 31 ocak bezmialem e perinatolog prof dr var 400 tl imişMerhaba arkadaş ayrıntılı ultrason fiyatları hakkında bilginiz var mı bide devlette var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?