2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
500-600 tl falan diyorlar bende daha araştırmadım 22sinde randevum var benimde ozaman yönlendirir sanırım büyük ihtimalle ordada yapılıyordur ama burdan da öneri alıyorum perinotolog daha iyi diyorlar
ben aldım randevumu seninle sat larımız aynı ama 31 ocak benim detaylı randevum

Aa iyiymiş anneme çok yakın bezmialem bende bakıyım oraya ozaman yarı özel oldu zaten ora hatta şimdi oraya gidiyoruz aliyim olmadi bende sagol.cnm
evet dr a daha önce kuzenimde gitmişti memnun kalmış tavsiye ediyor, ama öncesinde orda bir dr muayene olup ordan istek kağıdı alman gerekiyor, bilgin olsun

evet dr a daha önce kuzenimde gitmişti memnun kalmış tavsiye ediyor, ama öncesinde orda bir dr muayene olup ordan istek kağıdı alman gerekiyor, bilgin olsun
Anladım canım bugün baktım randevuda bulamadım doluydu hep yine bakarım arada ozaman belki karşılaşırız aynı güne verirlerse

Dün baktım hepsi doluydu uzmanların şimdi şansa girdim bitane vardı aldım pazartesiye ozaman hem muayene olurum hemde detaylı için istek yapar ozaman

Kızlar kan değerim 13lerdeydi Dr yine de verdi sakın ihmal etmeyin kan değerleri birden düşebilir özellikle uyardı Dr beni bırakma diye

Canim bana doktorum 5 hafta sonra bana randevubal benden yarim saat sonrasi icin de radyolojiden randevunu al dedi. Doktoruma gorunup yarim saat sonra ayrintiliya gececem insaAllah. Mantikli geldi bana 2 defa git gel yapmamis olurum
Ayın kaçına denk geliyor canim benimde normal kontrolum 4 şubatta olacak

Bende 2 hafta önce gittim doktora, hastanelerde çok mikrop- salgin var, diye gitmek istemiyorum şimdi, harekette hala hissetmediğim için evdeki aletle kalp atışlarına bakıyorum en azından icim rahatlıyor
Canım aletin resmini atarmisin nasil bisey merak ettom ve fiyatinida sorabilirmiyim

Şuan burda kötü şeyler okuyoruz görüyoruz da ondan daha çok korku oluyo herşeyi bildiğimiz için.
Benimde oluyor bayadır hissediyordum ben iki gündür hissetmedim korku geliyor resmen içime atıyor mu iyi mi sürekli elim Karnım da randevuya daha var 2 hafta çok özledim merak da var
aynen bende okşuyorum falan hareket etcek mi diye ama pek bi hareket yok bende ne zaman gideceğimi bilmiyorum en son cinsiyeti öğrenmeye gitmiştim hastaneyi de değiştirmeyi düşünüyorum kafaö çok karışık napıcağımı bilmiyorum.

Bana tetenoz için 18 hafta dedi sağlık ocağı iki doktor da yaptır dedi birde kan tahlili yapıcaklarmış herhalde ona göre kan ilacı da vericekler.

Kan hapı 12 ve 16 haftalarda kesin olarak başlanıyor vermeyen doktor yok diye biliyorum nasıl vermediler anlamadım doğum yapana kadar icilcek ve doğumdan sonra da hatta içilmeye devam ediliyormuş
Yarın 15 haftalık olcam. Daha dün akşamdı randevum ocean a devam dedi. Olmazsa msj atayım

Ya evet aslında olumsuz şeyleri buraya yazmasalar daha iyi olcak bebeği kaybedenler de oldu ben çok etkilendim üzüldüm yani ben normalde de haber bile dinlemiyorum insan tedirgin oluyor sonuçta ilk bebek ve çok birşey bilmiyoruz herkes burda heyecanlı hevesli şuan direk modum düşüyor kıyafet vs bakıyordum ona bile bakmıyorum artik

kızlar kan değeri tam olarak hangi sembolde yazan oluyor anlayamadım da ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…