ben aldım randevumu seninle sat larımız aynı ama 31 ocak benim detaylı randevum500-600 tl falan diyorlar bende daha araştırmadım 22sinde randevum var benimde ozaman yönlendirir sanırım büyük ihtimalle ordada yapılıyordur ama burdan da öneri alıyorum perinotolog daha iyi diyorlar
Aa iyiymiş anneme çok yakın bezmialem bende bakıyım oraya ozaman yarı özel oldu zaten ora hatta şimdi oraya gidiyoruz aliyim olmadi bende sagol.cnmben aldım randevumu 31 ocak bezmialem e perinatolog prof dr var 400 tl imiş
22 sinde kendi doktoruma randevum var zaten yaptır der gittiğim hastanede kesin pahalıdır ve radyoloji vardır kesin bakanben aldım randevumu seninle sat larımız aynı ama 31 ocak benim detaylı randevum
evet dr a daha önce kuzenimde gitmişti memnun kalmış tavsiye ediyor, ama öncesinde orda bir dr muayene olup ordan istek kağıdı alman gerekiyor, bilgin olsunAa iyiymiş anneme çok yakın bezmialem bende bakıyım oraya ozaman yarı özel oldu zaten ora hatta şimdi oraya gidiyoruz aliyim olmadi bende sagol.cnm
Anladım canım bugün baktım randevuda bulamadım doluydu hep yine bakarım arada ozaman belki karşılaşırız aynı güne verirlerseevet dr a daha önce kuzenimde gitmişti memnun kalmış tavsiye ediyor, ama öncesinde orda bir dr muayene olup ordan istek kağıdı alman gerekiyor, bilgin olsun
Bana vermediler canım kan değerin 12.6 ydiya bana kimse kan ilacı vermedi, burda çok içen var çok gerekli mi acaba?
bende 15 şubata alıcam randevuyu 22+1 olucam o zaman
Dün baktım hepsi doluydu uzmanların şimdi şansa girdim bitane vardı aldım pazartesiye ozaman hem muayene olurum hemde detaylı için istek yapar ozamanevet dr a daha önce kuzenimde gitmişti memnun kalmış tavsiye ediyor, ama öncesinde orda bir dr muayene olup ordan istek kağıdı alman gerekiyor, bilgin olsun
Bana hiç bakmadı doktor kullan da demedi sadece ocean mummy kullanıyorum.Kızlar kan değerim 13lerdeydi Dr yine de verdi sakın ihmal etmeyin kan değerleri birden düşebilir özellikle uyardı Dr beni bırakma diye
Ayın kaçına denk geliyor canim benimde normal kontrolum 4 şubatta olacakCanim bana doktorum 5 hafta sonra bana randevubal benden yarim saat sonrasi icin de radyolojiden randevunu al dedi. Doktoruma gorunup yarim saat sonra ayrintiliya gececem insaAllah. Mantikli geldi bana 2 defa git gel yapmamis olurum
Canım aletin resmini atarmisin nasil bisey merak ettom ve fiyatinida sorabilirmiyimBende 2 hafta önce gittim doktora, hastanelerde çok mikrop- salgin var, diye gitmek istemiyorum şimdi, harekette hala hissetmediğim için evdeki aletle kalp atışlarına bakıyorum en azından icim rahatlıyor
Kan hapı 12 ve 16 haftalarda kesin olarak başlanıyor vermeyen doktor yok diye biliyorum nasıl vermediler anlamadım doğum yapana kadar icilcek ve doğumdan sonra da hatta içilmeye devam ediliyormuşBana hiç bakmadı doktor kullan da demedi sadece ocean mummy kullanıyorum.
Şuan burda kötü şeyler okuyoruz görüyoruz da ondan daha çok korku oluyo herşeyi bildiğimiz için.Bende aynıyım içimi garip garip korkular sarıyor. Geçen hafta falan sanki hergun hissediyordum bı kaç gündür hiç hissetmiyor gibiyim sanki hafif bı hareket oluyor gibi olmuyor gibi de daha Dr gitmeme de çok var 3. Çocuk sözde ama ilkinden daha panigim
aynen bende okşuyorum falan hareket etcek mi diye ama pek bi hareket yok bende ne zaman gideceğimi bilmiyorum en son cinsiyeti öğrenmeye gitmiştim hastaneyi de değiştirmeyi düşünüyorum kafaö çok karışık napıcağımı bilmiyorum.Benimde oluyor bayadır hissediyordum ben iki gündür hissetmedim korku geliyor resmen içime atıyor mu iyi mi sürekli elim Karnım da randevuya daha var 2 hafta çok özledim merak da var
Yarın 15 haftalık olcam. Daha dün akşamdı randevum ocean a devam dedi. Olmazsa msj atayımKan hapı 12 ve 16 haftalarda kesin olarak başlanıyor vermeyen doktor yok diye biliyorum nasıl vermediler anlamadım doğum yapana kadar icilcek ve doğumdan sonra da hatta içilmeye devam ediliyormuş
Benimde 15inde canım aşı icin sağlık ocağı arayıp randevu verdi..Bana tetenoz için 18 hafta dedi sağlık ocağı iki doktor da yaptır dedi birde kan tahlili yapıcaklarmış herhalde ona göre kan ilacı da vericekler.
Ya evet aslında olumsuz şeyleri buraya yazmasalar daha iyi olcak bebeği kaybedenler de oldu ben çok etkilendim üzüldüm yani ben normalde de haber bile dinlemiyorum insan tedirgin oluyor sonuçta ilk bebek ve çok birşey bilmiyoruz herkes burda heyecanlı hevesli şuan direk modum düşüyor kıyafet vs bakıyordum ona bile bakmıyorum artikŞuan burda kötü şeyler okuyoruz görüyoruz da ondan daha çok korku oluyo herşeyi bildiğimiz için.
aynen bende okşuyorum falan hareket etcek mi diye ama pek bi hareket yok bende ne zaman gideceğimi bilmiyorum en son cinsiyeti öğrenmeye gitmiştim hastaneyi de değiştirmeyi düşünüyorum kafaö çok karışık napıcağımı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?