2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Vermeleri lazım ya anlamadım kan hapı icin bebek canlansın kanlansin derler hatta eskiler 12 ve 16 da verilir ben hastanede çalıştım çocukdaydim ama kadindoguma da baktim bir süre doğumdan sonra bile içiliyor
Aslımda kilosu vs iyi bebeğin ama bilemedim.

Aynısı bende oldu hele bi arkadaş yazmıştı ya tuvalet te elime düştü ondan sonra sürekli kendimi dinler oldum. Evet tabiki zor şeyler de malum bizde can taşıyoruz hamileyiz bişey yerken bile 40 kez düşünüp yiyorum faydası ne olabilir zararı ne olabilir die. Olumsuz mesajları dogumla ilgili mesajları es geciyorum direk.ama ister istemez okuyorsun. Her insanın anatomisi cok farklı ve dogumlarımuzda farklı olacak. Hep olumlu şeyler okumaya izlemeye dinlemeye gayret ediyorum. Mesela plesentam yanda duruyo benim bunu bile soylerken acaba etkilenenler olurmu die daha olumlu bir şekilde soylemeye gayret ediyorum. Umarım herkes aynı hassasiyette olur.

Kesinlikle öyle ben geçen gün de yazcaktım misafirim vardı müsait olamadım.evet kaybettim denilebilir ama ayrıntıya girmemelerini rica ediyorum sonuçta burda düşük yapan ne bilim tüp bebekle zor kavuşmuş insanlar da var rica ediyorum buna göre yazışalım önemli birşey varsa özelden de konuşulabilir. Çünkü etkilenen insanlar var rabbim hepimizin evladını bize bağışlasın sağlıklı hayırlı olsun dilerim hepinize de dua ediyorum inanın ama herkesin hamileliği doğumu vs farklıdır güzel olumlu şeyler öneriler konuşalım

Nezaman kontrolün birdaha canım bizimkilerinde herşeyi normal ama standart yani kan hapı vitamin ve magnezyum içiyorum ben
Canim sen ocean mummy kullaniyorum demistin ben de alcam bu doktorum onerdi.Balik yemedigim icin balik yagi da ic dedi ama ocean mummy de var galiba baltim. Netten mi aliyorsun orda uyguna buldum da. Bir de baska ne kullaniyorsun o ilacin yaninda

katılıyorum valla sonra psikopat gibi acaba benim de mi öyle olcak falan derken sürekli vesvese yapıyorum stres oluyor insan.

Nezaman kontrolün birdaha canım bizimkilerinde herşeyi normal ama standart yani kan hapı vitamin ve magnezyum içiyorum ben
4 şubatta daha.20.haftada kuzum. decavit dışında bir şey vermedi hiç. neyse sorarım ben de
ondan ben de çok etkilendim her tuvalete gittiğimde elime mi düşecek diye hala daha kendimi dinlioyurm.çok korkuyorum. olumsuz şeyleri istemesek görünce okuyoruz maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…