2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar aranızda balık yağı kullanan var mı ya ben bugün sağlık ocağında yazdırmak istedim onu eczaneden ücretli alırsın dedi

Vermeleri lazım ya anlamadım kan hapı icin bebek canlansın kanlansin derler hatta eskiler 12 ve 16 da verilir ben hastanede çalıştım çocukdaydim ama kadindoguma da baktim bir süre doğumdan sonra bile içiliyor
Evet banada gecen gittim verdiler kan ilacını 16.haftadayım. Ve 20. Haftada kan tahlili verecem birde aşı yapıcaklar erken ac karnına gel dedıler.

Merhaba kızlar ben balık yağı regenesis demir için de feramat kullanıyorum magnezyumu ağrım olursa alıyorum

Kızlar aranızda balık yağı kullanan var mı ya ben bugün sağlık ocağında yazdırmak istedim onu eczaneden ücretli alırsın dedi
direk balık yağı değil ama içinde var, i mom kullanıyorum ben. tek sıkıntı hiçbir yerde kalmamıs internette bile stok yok. tanıdık eczaneden 3-4 kutu toplu aldım bidaha bulamam diye

Canim sen ocean mummy kullaniyorum demistin ben de alcam bu doktorum onerdi.Balik yemedigim icin balik yagi da ic dedi ama ocean mummy de var galiba baltim. Netten mi aliyorsun orda uyguna buldum da. Bir de baska ne kullaniyorsun o ilacin yaninda
Decavit vitamin ferrum kan hapi efermag magnezyum kullanıyorum canım sağlık ocaginin da yazdığı ilaçlar.ondan önce suya yapılan içiyordum 200tlydi bıraktım onu zaten midemi bulandırmıştı

Bende etkileniyorum olumsuz şeylerden aslında girmemek lazım instagram falan bazen canımı sıkıyo Allah yardımcımız olsun.

Canim sen ocean mummy kullaniyorum demistin ben de alcam bu doktorum onerdi.Balik yemedigim icin balik yagi da ic dedi ama ocean mummy de var galiba baltim. Netten mi aliyorsun orda uyguna buldum da. Bir de baska ne kullaniyorsun o ilacin yaninda
CNım ben regenesis max kullanıyorum hamileliğin başından beri 67 TL eczanede balık yağı var içine.

Decavit vitamin ferrum kan hapi efermag magnezyum kullanıyorum canım sağlık ocaginin da yazdığı ilaçlar.ondan önce suya yapılan içiyordum 200tlydi bıraktım onu zaten midemi bulandırmıştı
Ayy decavit devlet verdi bana ama sabaha kadar mide agrisi cektim. Bi tane de demir ilacim var. Ocean da da kararsizim alip eve atmaktan korkuyorum baska da ne kullancam bilmiyorum.

Ayy decavit devlet verdi bana ama sabaha kadar mide agrisi cektim. Bi tane de demir ilacim var. Ocean da da kararsizim alip eve atmaktan korkuyorum baska da ne kullancam bilmiyorum.
Ben kahvaltıdan yarim saat sonra alıyorum midem rahatsız olduğu halde bana ağrı yapmadı akşam almayı dene bir de istersen..decavit de zaten butun vitaminler var ocean ne tam.olarak vitamindir herhalde oda

Kızlar ben sosyal medya kullanmıyorum ama annemden baktım bir site buldum bakın derim ayyy harika dibim düştü o hastane çıkışlarına battaniyelere isimleri yazılı neler var
Gafull siteydi..

Ben kahvaltıdan yarim saat sonra alıyorum midem rahatsız olduğu halde bana ağrı yapmadı akşam almayı dene bir de istersen..decavit de zaten butun vitaminler var ocean ne tam.olarak vitamindir herhalde oda
Zaten gece aldim agri yapti. Bi daha da cesaret edemedim. Gunduz almayi deneyeyim olmazsa. Ocean mummy de de tum vitaminler omega 3 takviyesi de var. Tesekkurler camim

İnşallah canım teşekkürler 20. Haftalık yazacağıma 10. Yazmışım canım sen devlete gidiyordun değil mi detaylı için randevu almayacan mı
Ben anladım canım zaten sıkıntı yok devlette randevu yokmuş zaten de özel bi yere gidiyomuşsun ama yinede devletten bi kağıt almak lazımmış haftaya gidicem bakalım ne dicekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…