Bu şekilde bi alet sadece kalp atisini gosteriyor, ben kendim almadim, ablam doktor ondan aliyorum gebeliklerimde ama olmasaydi alirdim mutlaka. Cok pahali degil 200 tl civari bir cok model var internette. El dopleri yada fetal dopler olarak bakabilirsinCanım aletin resmini atarmisin nasil bisey merak ettom ve fiyatinida sorabilirmiyim
Bu şekilde bi alet sadece kalp atisini gosteriyor, ben kendim almadim, ablam doktor ondan aliyorum gebeliklerimde ama olmasaydi alirdim mutlaka. Cok pahali degil 200 tl civari bir cok model var internette. El dopleri yada fetal dopler olarak bakabilirsinCanım aletin resmini atarmisin nasil bisey merak ettom ve fiyatinida sorabilirmiyim
Burdaki doktorlar da hiç bişey bilmiyor yadirek balık yağı değil ama içinde var, i mom kullanıyorum ben. tek sıkıntı hiçbir yerde kalmamıs internette bile stok yok. tanıdık eczaneden 3-4 kutu toplu aldım bidaha bulamam diye
vallahi iyi bir doktor bulmak çok zor ülkede. allah yardımcınız olsun, kafanıza göre birini bulursunuz insallahBurdaki doktorlar da hiç bişey bilmiyor yane soruyorsan saçma sapan cevaplar veriyorlar
Pek zannetmiyorum ama inşallah küçük şehirde de seçim şansın olmuyor malesefvallahi iyi bir doktor bulmak çok zor ülkede. allah yardımcınız olsun, kafanıza göre birini bulursunuz insallah
Ben mesela yazılmasının taraftariyim çünkü merak ediyorum ve belki atladığımız yada onemsemedigimiz bişey olabilir kayıpların sebebi, bu sayede bilgileniyoruz ve daha dikkatli olabiliyoruz yada belki bu kötü durumu yaşayanlar yazıyor ki belki aynı şeyi yaşayan vardır ve duygularını paylaşabilir yada tecrübelerini. Sonucta emin olun en cok yaşayan kisi icin zor bir durum, belki insanlar okuyor unutuyor yada okumadan geçiyor. O kişiyide düşünmek gerekir belki desteğe ihtiyacı vardır, sonuçta burda iyi kötü herşeyi paylaşıyoruz çünkü en iyi yine bizi biz anlıyoruz.Ya evet aslında olumsuz şeyleri buraya yazmasalar daha iyi olcak bebeği kaybedenler de oldu ben çok etkilendim üzüldüm yani ben normalde de haber bile dinlemiyorum insan tedirgin oluyor sonuçta ilk bebek ve çok birşey bilmiyoruz herkes burda heyecanlı hevesli şuan direk modum düşüyor kıyafet vs bakıyordum ona bile bakmıyorum artik
Doğumda illaki kan kaybı yaşanıyor hangi doğum şekli olursa olsun, o yüzden kan önemli bişey bana doğumdan sonra 1 ünite kan takmislardi mesela.Vermeleri lazım ya anlamadım kan hapı icin bebek canlansın kanlansin derler hatta eskiler 12 ve 16 da verilir ben hastanede çalıştım çocukdaydim ama kadindoguma da baktim bir süre doğumdan sonra bile içiliyor
İyi bakalım canımBen anladım canım zaten sıkıntı yokdevlette randevu yokmuş zaten de özel bi yere gidiyomuşsun ama yinede devletten bi kağıt almak lazımmış haftaya gidicem bakalım ne dicekler.
Anladim.canim teşekkür ederim internetten araştıracağım dedigin gibi pahalida degilmis o kadar dusunulebilrBu şekilde bi alet sadece kalp atisini gosteriyor, ben kendim almadim, ablam doktor ondan aliyorum gebeliklerimde ama olmasaydi alirdim mutlaka. Cok pahali degil 200 tl civari bir cok model var internette. El dopleri yada fetal dopler olarak bakabilirsin
malesef bende oyle hayatimda 2 kez ambulansa bindim.2.sinde de tas dusuruyordum agridan o sekilde kusuyor insan uroloji doktoru bana artik bu sancilara dayandinya dogum sana cok kolay gelir sancisi zor gelmez demisti ama mecburi sezeryan oldum saglik sebeplerindenBen ayaklarımı bile açamıyorum o sancı geldiğinde şelale gibi kusuyorum çünkü idrara çuıkamıyorum mesane sarmış. Allah kimseye yaşatmasın. Hamile kalmadan önce morfin veriyorlardı bana idrar kesesine indiği için başka birşey de yapamıyorlardı
malesef bende oyle hayatimda 2 kez ambulansa bindim.2.sinde de tas dusuruyordum .agridan o sekilde kusuyor insan ,uroloji doktoru bana artik bu sancilara dayandinya dogum sana cok kolay gelir sancisi zor gelmez demisti ama mecburi sezeryan oldum saglik sebeplerindenBen ayaklarımı bile açamıyorum o sancı geldiğinde şelale gibi kusuyorum çünkü idrara çuıkamıyorum mesane sarmış. Allah kimseye yaşatmasın. Hamile kalmadan önce morfin veriyorlardı bana idrar kesesine indiği için başka birşey de yapamıyorlardı
malesef bende oyle hayatimda 2 kez ambulansa bindim.2.sinde de tas dusuruyordum .agridan o sekilde kusuyor insan ,uroloji doktoru bana artik bu sancilara dayandinya dogum sana cok kolay gelir sancisi zor gelmez demisti ama mecburi sezeryan oldum saglik sebeplerindenBen ayaklarımı bile açamıyorum o sancı geldiğinde şelale gibi kusuyorum çünkü idrara çuıkamıyorum mesane sarmış. Allah kimseye yaşatmasın. Hamile kalmadan önce morfin veriyorlardı bana idrar kesesine indiği için başka birşey de yapamıyorlardı
malesef bende oyle hayatimda 2 kez ambulansa bindim.2.sinde de tas dusuruyordum agridan o sekilde kusuyor insan uroloji doktoru bana artik bu sancilara dayandinya dogum sana cok kolay gelir sancisi zor gelmez demisti ama mecburi sezeryan oldum saglik sebeplerindenBen ayaklarımı bile açamıyorum o sancı geldiğinde şelale gibi kusuyorum çünkü idrara çuıkamıyorum mesane sarmış. Allah kimseye yaşatmasın. Hamile kalmadan önce morfin veriyorlardı bana idrar kesesine indiği için başka birşey de yapamıyorlardı
belki gebelikte once olmustur ama dusmesi gebelige denk gelmistir cunku urolog alaninda uzman bir prof yillardir defalarca dusurdugum icin suan olusan yok temiz cikti bobreklerim yenisi olusmaz dedi . yoksa tam 5 haftada kum doktum bendeBende kum oldu, kuzenimde de taş olmuştu, olmaz demesi yanlış olmus bence biraz. Mesela bende limon, mandalina, portakal kum yapıyor. Tabi herkesin bünyesi farklı olabilir ama yinede dikkat etmek gerekir.
benim ilk gebeligimde 25 haftadan sonra basladim.suanda da doktorum henuz baslamadi herkesin kan degerine gore degisir verilen hafta dogumdan sonrada cok uzun zaman kullaniliyor kan hapi acele etmeye gerek yok ihtiyac olunca illaki basliyor doktorlarKan hapı 12 ve 16 haftalarda kesin olarak başlanıyor vermeyen doktor yok diye biliyorum nasıl vermediler anlamadım doğum yapana kadar icilcek ve doğumdan sonra da hatta içilmeye devam ediliyormuş
demekki kan degerleriniz dusuk degil banada henuz baslamadilar ilk gebeligimde de 25 haftadan sonra basladim dogumdan sonra 6 ay devam ettim dogumda cok kan kaybettigim icin herkesin ihtiyaci farkli oluyor kiz kardesim hergun pekmeze limon sikip yedi gebeliginde doktor hic yazmadi dogumdan sonra kullandi odaBana vermediler ya daha
Rica ederimAnladim.canim teşekkür ederim internetten araştıracağım dedigin gibi pahalida degilmis o kadar dusunulebilr☺
Benim bakmadan başladı direk zaten ondan sonra da tahlil yaptırmıştım dahiliyeye takipliyim bütün değerlerim düşük cıktı ilk zamanlar kustugum için sanırım beni depoları emmiş minnakbenim ilk gebeligimde 25 haftadan sonra basladim.suanda da doktorum henuz baslamadi herkesin kan degerine gore degisir verilen hafta dogumdan sonrada cok uzun zaman kullaniliyor kan hapi acele etmeye gerek yok ihtiyac olunca illaki basliyor doktorlar
gida takviyelerini sigorta karsilamiyor yazsada parayla aliyosun oyuzden yazmamistir canimKızlar aranızda balık yağı kullanan var mı ya ben bugün sağlık ocağında yazdırmak istedim onu eczaneden ücretli alırsın dedi
O kadar bilgim yok tabi ama inşallah bir daha olmaz.malesef bende oyle hayatimda 2 kez ambulansa bindim.2.sinde de tas dusuruyordum agridan o sekilde kusuyor insan uroloji doktoru bana artik bu sancilara dayandinya dogum sana cok kolay gelir sancisi zor gelmez demisti ama mecburi sezeryan oldum saglik sebeplerinden
belki gebelikte once olmustur ama dusmesi gebelige denk gelmistir cunku urolog alaninda uzman bir prof yillardir defalarca dusurdugum icin suan olusan yok temiz cikti bobreklerim yenisi olusmaz dedi . yoksa tam 5 haftada kum doktum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?