O güzel işte canım kalp atışları duyuyorsan sıkıntı yokturBende 2 hafta önce gittim doktora, hastanelerde çok mikrop- salgin var, diye gitmek istemiyorum şimdi, harekette hala hissetmediğim için evdeki aletle kalp atışlarına bakıyorum en azından icim rahatlıyor
Bende vitamin olarak aynısını kullanıyorumBana hiç bakmadı doktor kullan da demedi sadece ocean mummy kullanıyorum.
Hgb tatlimkızlar kan değeri tam olarak hangi sembolde yazan oluyor anlayamadım da ben
Benim 15 üst sinirda olur hepBiraz alt sınırda kalmış galiba. Benim de hep bu civarlarda.
Benimde 11 çıkmıştıBenim 15 üst sinirda olur hep
Ocean mummy içinde var ben vitamin olarak onu kullaniyorum 70 TL ama OMEGA 3 DHA folik asit dahil birçok vitamin ve mineral var yazdiramiyoruz sanırımKızlar aranızda balık yağı kullanan var mı ya ben bugün sağlık ocağında yazdırmak istedim onu eczaneden ücretli alırsın dedi
Kan hapını ihmal etme canımBenimde 11 çıkmıştı
Ocean da decavitten fazla OMEGA 3 ve dha falan var balık yağıBen kahvaltıdan yarim saat sonra alıyorum midem rahatsız olduğu halde bana ağrı yapmadı akşam almayı dene bir de istersen..decavit de zaten butun vitaminler var ocean ne tam.olarak vitamindir herhalde oda
Bende başlamadım dahabenim ilk gebeligimde 25 haftadan sonra basladim.suanda da doktorum henuz baslamadi herkesin kan degerine gore degisir verilen hafta dogumdan sonrada cok uzun zaman kullaniliyor kan hapi acele etmeye gerek yok ihtiyac olunca illaki basliyor doktorlar
Aynen zaten yazılmıyor dedigida takviyelerini sigorta karsilamiyor yazsada parayla aliyosun oyuzden yazmamistir canim
Neyse artık decavit ile kan hapını kullanayım da kontorole kadar bakalım değiştirir mi doktorOcean mummy içinde var ben vitamin olarak onu kullaniyorum 70 TL ama OMEGA 3 DHA folik asit dahil birçok vitamin ve mineral var yazdiramiyoruz sanırım
Tamam olmadı elimdeki bitsin ondan bakarım canım daha iyiyse hap şeklinde mi oda benim ilk içtiğim de çok iyiydi çok pahalıydı ama suya yapılıyor diye bıraktımOcean da decavitten fazla OMEGA 3 ve dha falan var balık yağı
Asla bırakmam halsizim zaten düzenli içiyorum ilaçları yine aldım zaten randevu triod içinde düzenli gidiyorum inşallah düşmüştür çok yüksekti.Kan hapını ihmal etme canım
Tabiki de zor ben onu demiyorum ki çok üzücü bir durum ama deneyim olmuyorki sonuçta onların sebepleri bile farklı vücut yaş Ne bilim akraba evliligimi başka sebep mi burda ne kadar paylaşsa da bize bir faydası yok bence bisi olduğunda acil yapilcak tek şey doktora gitmek bilmiyorum ben etkiliyorum korkulu hamilelik de yaşamak istemiyorum biz burdan en fazla geçmiş olsun diyoruz ne yapabiliriz ki yakınındakiler destek olcak kişiler bence sonuçta hevesliyiz ilk bebek çoğu burda insanın morali bozuyor niYe ben böyle birşey yaşıyım ki bisi varsa netten arastirilabilir, agri oldumu vs seyleri zaten paylasiyoruz keyifliyken okumadan geçiyorum yani doğru da bulmuyorum her wc ye gittiğimde kan varmı bisi varmı diye bakıyorum burda okuduklarımdan sonra..
Hiç araştırmadım ben doktor dedi aldım hemenBende vitamin olarak aynısını kullanıyorum
Ben de senin gibi düşünüyorum zaten Rabbim ömür verdiyse yaşar olumsuz seyler okumakla kimseye bi sey olmaz. Rabbimin bize onlari emanet suresi ne kadar bunu kimse bilemez ve degistiremez de. Kayıp yaşayanlara da Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla yeni evlatlar nasip etsinBen mesela yazılmasının taraftariyim çünkü merak ediyorum ve belki atladığımız yada onemsemedigimiz bişey olabilir kayıpların sebebi, bu sayede bilgileniyoruz ve daha dikkatli olabiliyoruz yada belki bu kötü durumu yaşayanlar yazıyor ki belki aynı şeyi yaşayan vardır ve duygularını paylaşabilir yada tecrübelerini. Sonucta emin olun en cok yaşayan kisi icin zor bir durum, belki insanlar okuyor unutuyor yada okumadan geçiyor. O kişiyide düşünmek gerekir belki desteğe ihtiyacı vardır, sonuçta burda iyi kötü herşeyi paylaşıyoruz çünkü en iyi yine bizi biz anlıyoruz.
bende çok kötü oluyorum gece sabaha kadar okuduğumu kendi başıma gelmiş gibi görüyorum. Ben iki türlü etkisini de yaşadım burda birinin yaşadığı olumsuzluk olunca araştırıp öğreniyorum ilk gebeliğim benimde ama her şeye gözümü kulağımı kapatmakta istemiyorum. Maalesef bazen her şey toz pembe gitmiyorTabiki de zor ben onu demiyorum ki çok üzücü bir durum ama deneyim olmuyorki sonuçta onların sebepleri bile farklı vücut yaş Ne bilim akraba evliligimi başka sebep mi burda ne kadar paylaşsa da bize bir faydası yok bence bisi olduğunda acil yapilcak tek şey doktora gitmek bilmiyorum ben etkiliyorum korkulu hamilelik de yaşamak istemiyorum biz burdan en fazla geçmiş olsun diyoruz ne yapabiliriz ki yakınındakiler destek olcak kişiler bence sonuçta hevesliyiz ilk bebek çoğu burda insanın morali bozuyor niYe ben böyle birşey yaşıyım ki bisi varsa netten arastirilabilir, agri oldumu vs seyleri zaten paylasiyoruz keyifliyken okumadan geçiyorum yani doğru da bulmuyorum her wc ye gittiğimde kan varmı bisi varmı diye bakıyorum burda okuduklarımdan sonra..
Evt ama yinede doktora randevu aldım tahlil yaptiricamO güzel işte canım kalp atışları duyuyorsan sıkıntı yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?