Bende daha önce 2 gebeligimde farklı anne gruplarına katılmıştım, herkes her şeyi güzelce konuşuyordu tüm olumsuzluklar dahil, açıkçası ilk defa burdaki gibi bir tepkiyle karşılaşıyorum. Ben kendi adına olumsuzluklardan çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum. Hayat sadece buradaki yazışmalardan ibaret değil, olumsuz şeyler heran heryerde var. Geçen bir arkadaş bebeğini kaybetti grubun yarısı merak etti sordu, çok normal birşey değil mi?? Heran hersey hepimizin basina gelebilir, Belki birine yazacagimiz bir cumle onu rahatlaticak bilemeyiz ki. Etrafımıza karşı duyarsız kalmayalım bence.Kızım 2016 doğumlu o zaman da kadınlar kulübüne üyeydim çok şey öğrendim herkesin doktoru farklı ve bazılarınınki çok çok bilgiliydi biz her şeyi paylasiyorduk hala da görüşürüz
Bunun duyarsızlıkla bir alakası yok sadece sadce geçmiş olsun denilip geçildi yani ama.burda kaç kişinin psikolojisi bozuldu senin sağlam olabilir mesela ben çok korktum tuvalete gidip bakıyorum kan varmı acaba atıyor mu diye baştan beri zaten herşeyi paylaşıyoruz önerilerde bulunuyoruz..veren de allah alan da allah bunun herkes bilincinde fakat kimsenin hayatı yaşantısı dört dörtlük değil toz pembe hiç değil kaç yaşında insanlarız emin ol hayatında görüp gorecegin belki en duyarlı insanlardanımdır ama hamilelik duygusal olsun pskolojik acıdan olsun çok farklıymış oyuzden etkilenen de çok fazla oldu bunu belirtmek istedim gereken herşey zaten olumlu olumsuz konuşuluyor yanlış anlasilmasin olumsuz hiç bisi konusulmasin diyen olmadı..Bende daha önce 2 gebeligimde farklı anne gruplarına katılmıştım, herkes her şeyi güzelce konuşuyordu tüm olumsuzluklar dahil, açıkçası ilk defa burdaki gibi bir tepkiyle karşılaşıyorum. Ben kendi adına olumsuzluklardan çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum. Hayat sadece buradaki yazışmalardan ibaret değil, olumsuz şeyler heran heryerde var. Geçen bir arkadaş bebeğini kaybetti grubun yarısı merak etti sordu, çok normal birşey değil mi?? Heran hersey hepimizin basina gelebilir, Belki birine yazacagimiz bir cumle onu rahatlaticak bilemeyiz ki. Etrafımıza karşı duyarsız kalmayalım bence.
Biride benim üç yıldan sonra gebe kaldım ekstra üzülüyorum bir arkadaşa bayağı ağladım. sizinle şu noktada aynı düşünüyorum çok ayrıntıya girmeye gerek yok. Allah herkesin yardımcısı olsun sağ salim süreçleri tamamlayalım.Bunun duyarsızlıkla bir alakası yok sadece sadce geçmiş olsun denilip geçildi yani ama.burda kaç kişinin psikolojisi bozuldu senin sağlam olabilir mesela ben çok korktum tuvalete gidip bakıyorum kan varmı acaba atıyor mu diye baştan beri zaten herşeyi paylaşıyoruz önerilerde bulunuyoruz..veren de allah alan da allah bunun herkes bilincinde fakat kimsenin hayatı yaşantısı dört dörtlük değil toz pembe hiç değil kaç yaşında insanlarız emin ol hayatında görüp gorecegin belki en duyarlı insanlardanımdır ama hamilelik duygusal olsun pskolojik acıdan olsun çok farklıymış oyuzden etkilenen de çok fazla oldu bunu belirtmek istedim gereken herşey zaten olumlu olumsuz konuşuluyor yanlış anlasilmasin olumsuz hiç bisi konusulmasin diyen olmadı..
Tüp bebek için senelerce uğraşan paralar harcayan emek veren kişileri de unutmayalım ozaman 10 sene sonra sahip olanlar var yani duyarliysak onları da düşünelim..
O korkuların hepsini ben yaşadım ve hala yaşıyorum 3.gebeligim ve hepsi birbirinden zor geçti hep yattım hep kanamam vardı çok erken zamanda suyum geldi. 19.haftada bir kayıp yaşadım aaa pardon bu yazılmıyordu dimi. Yanı onları en çok ben alıyorum yaşamış olarak. Psikolojik olarak fiziksel olarak ne kadar zorlandığımı bir ben bilirim, ne zorluklar yaşadım ne acılar cektim, hastayı kaybettik dedikleri anlardan döndüm. Sadece burda bi iki şey yazılmış diye bana kalırsa çok abartıldı. Şimdi herkes istediğini yazsin, size topiginizde mutluluklar diliyorum.Bunun duyarsızlıkla bir alakası yok sadece sadce geçmiş olsun denilip geçildi yani ama.burda kaç kişinin psikolojisi bozuldu senin sağlam olabilir mesela ben çok korktum tuvalete gidip bakıyorum kan varmı acaba atıyor mu diye baştan beri zaten herşeyi paylaşıyoruz önerilerde bulunuyoruz..veren de allah alan da allah bunun herkes bilincinde fakat kimsenin hayatı yaşantısı dört dörtlük değil toz pembe hiç değil kaç yaşında insanlarız emin ol hayatında görüp gorecegin belki en duyarlı insanlardanımdır ama hamilelik duygusal olsun pskolojik acıdan olsun çok farklıymış oyuzden etkilenen de çok fazla oldu bunu belirtmek istedim gereken herşey zaten olumlu olumsuz konuşuluyor yanlış anlasilmasin olumsuz hiç bisi konusulmasin diyen olmadı..
Tüp bebek için senelerce uğraşan paralar harcayan emek veren kişileri de unutmayalım ozaman 10 sene sonra sahip olanlar var yani duyarliysak onları da düşünelim..
Konuyu farklı yerlere getirdiğini düşünüyorum konu gruba onu bunu yazmayalım diyen olmadı doğum konusunda bende düşüncelerimi yazdım bende hastanede çalıştım doktorlarla iç içe biri olarak herkes deneyimlerini bilgilerini paylaşıyor..Açıkçası artık ben bu gruba ne yazılır ne yazılmaz çıkmazına girdim yine. Geçen gün doğum anılarımızı paylaştık onlarda mi yazilmamali mesela !!! Bu benim 3.gebeligim ve normalde buranın bana katacagi çok bir şey yok, nerdeyse her hafta doktora gidiyorum, farklı doktorlara gidiyorum, ablam doktor ve kendim de tıbbi makaleler okuyorum, yani ihtiyacım olan çoğu bilgiyi zaten ilk ağızdan alıyorum. Buraya en çok belki birilerine faydam dokunur, bağzı konularda yardımcı olurum diye geliyorum ama bu tarz tepkilerle ilk defa karşılaşıyorum direk bana yazılmış şeyler olsada olmasada kisitlanmak beni rahatsız ediyor. Büyük bir olasılıkla daha topige gelecegimi dusunmuyorum. Daha rahat, daha Icten konuştuğumuz diger topiklerde olmayi daha mantikli buluyorum. O yüzden rahatsız olan arkadaşlar daha olmasınlar, hep olumlu şeyler konuşsunlar.
Evet sosmivida guzel bilgiler veriyor zaten. Demi daha guzeliz birlikte.Kizlar okurken gerildim yapmayin ya. Ne guzel sicak bi topiktik. Sıkintimda sosmivida ya ozelden yaziyordum sag olsun cevap verdi yardimci oldu ve gercekten sadece bilgi vermek icin giriyordu buralara. Kizlar size de ilaclar ilgili kasik agrilaeiyla ilgili veya tam tersi mutlu anlarimla ilgili seyler yazip paylastim paylastik. Konu farkli yerlere geldi gercekten. Paylasilacak tabi ki ama detaya girilmesin dedi arkadaslar ama hassas oldugumuz bi donem oldugundan farkli anliyoruz. Eksilmeyelim lutfen. Herkes gidiyor ve baska hic bi topikte boyle degil bakiyorum arada. Herkesin bebegini ve anne sagligini korusun Rabbim ama sahsen benim sosyal medyam yok hicbir alanda. Gun icinde sadece bu sayfaya girip bakiyorum mutlu oluyorum. Uzuntulerimizle birlikteyiz sadece detay olmasin denildi. Sonucta kimi icinde uasar kimi baskasina anlatinca rahatlar. Allah kimsenin basina vermesin verenlere de sabir versin. Biz birlikte daha guzeliz
Sifa olsun bebise ve annesineEvet sosmivida guzel bilgiler veriyor zaten. Demi daha guzeliz birlikte.Az once gömdüm geldim koca waffle cok mutluyum. Hormonlarım cok iyi şu an Hamileyken canım çeken tek şey. Başka bişey gözüm görmüyor
Benimde yok sosyal medya tek buraya giriyorum ben diyeceğimi dedim kapadım çıkmayı da düşünmüyorum arkadaş abarttı sadece ayrıntıya girilmesin dedik okadar neyse kapansın ben halimden şuan memnunum burda da olmaktan memnunum..Valla hıcbır yere gitmeye niyetim yok benim çnku ben sosyal medyanın hıcbırini kullanmıyorumve taaa eski uyelerdenımdır kesin. Ve en muhteşem yarın oğluşum sa hala içimdeki melek onu gormeye gıdıyorum yuppinaaaa
Ayy çok şanslısın bende görmek istiyom amaValla hıcbır yere gitmeye niyetim yok benim çnku ben sosyal medyanın hıcbırini kullanmıyorumve taaa eski uyelerdenımdır kesin. Ve en muhteşem yarın oğluşum sa hala içimdeki melek onu gormeye gıdıyorum yuppinaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?