2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benim içime anca tıka basa gaz doluyor anam gaz patlamasından başka bişey hissedemiyorum

Ben zaten yarın onu sorucam ve gormek istiyorum ozellıkle ne yapıyor içerde gobegım de bu ara sertlesme var birde atıyor nadir. İnşaallah oynaşıyordur

Sosyal medya kullanmayan baya varmış ya.

İnşallah amin birde ikili sonuclarım cıkacak bakalım hayırlısı. Çok özledim 24 gunmu ne oldu ☺
Ay bende cok özledim insan merak ediyor gerçekten ayda bir gidiyoruz beklemesi zor gerçekten inşallah iyidir minnak hayırlısı olsun çıktıktan sonra yaz mutlaka bizede

Oğluşumsa iyiydi baya ne oldugundan da emin değiliz tam.

Sosyal medya kullanmayan baya varmış ya. ☺
Evet 2 sene olmuştur ben kapattım kafam rahat eşimde kullanmıyor oyuzden açmadım geri bende bisi olunca kızlar atıyor arkadaslarim su var bu var bak diye..
Hastane çıkışları var attılar bikac sayfa ay bayıldım atcam sizede bakarsınız bayıldım ya neler var

Demi kafa rahat oluyo cidden bende oyleyim 2 sene oldu kapatalı eşimde kapadı.benim de ablalarım atıyorlar sagolsunlar.

Hayırlı akşamlar güzel anneler. Deneyimli çalışan annelere sormak istediğim bir konu var biz yavaş yavaş alışveriş liste hazırlıyoruz eşimle karne tatile gittiğimizde çoğunluğunu almayı planlıyoruz. 1 Eylül de göreve başlayacağımı ve bebeğe büyük ihtimal bakıcı bakacak youtube videolarını izlerken mutlaka süt sağma makinesi alın diyorlar gerçekten almalımıyım önerdiğiniz marka var mı bir de tek başlı olan mı çift başlı olan mı

Evet sosmivida guzel bilgiler veriyor zaten. Demi daha guzeliz birlikte. Az once gömdüm geldim koca waffle cok mutluyum. Hormonlarım cok iyi şu an Hamileyken canım çeken tek şey. Başka bişey gözüm görmüyor
Ay bende çok mutluyum yarım kg aldım çikolatalı gofret yedim. Aylar sonra tatlıdan tiksinmedim. Bir de öğlen pizza yemiştim Allah affetsin bugün sağlımsız beslenme oldu

Ay bende çok mutluyum yarım kg aldım çikolatalı gofret yedim. Aylar sonra tatlıdan tiksinmedim. Bir de öğlen pizza yemiştim Allah affetsin bugün sağlımsız beslenme oldu
Oh maşallah ben daha yeni yeni yiyorum yemekleri. Arada kaçamak yapmak iyi oluyor

Oylariniza talibiz kizlar

Oh maşallah ben daha yeni yeni yiyorum yemekleri. Arada kaçamak yapmak iyi oluyor☺
Kilo almazsam eşim fil olacak durmadan birşey alıp geliyor ben yiyemiyorum oturup yiyor benim aldığım kilo 0 onun 5 geçen şey diyor kızım çabuk büyü annenin karnı çıksın yoksa baban taşıdı seni diyecekler

Diğer Canım ben 2 yaşına kadar kendim baktım ihtiyaç duymadım ama sen bebeği 4 aylıkken bakıcıya bırakacaksan 2 ayı var ek gıda için emerse süte ihtiyacınız olacak sen evde değilken beslenmesi için sağıp bırakmam lazım hastanelerden hastane tipi sağma makinesi kiralayanlar var onların sağımı çok iyiymiş

Hastane cıkışı ben de bakıyprum ama hangisini alsam karar veremiyorum

Ayy bende eşime diyorum keşke sen hamile kalsaydın benim yerime çocuğu çok güzel beslerdin maşallah bi iştah var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…