Sanki hepsi aynıymış gibi geliyo bana isimli kanatlı papyonlu bıyıklı hiç hoslanamadimHastane cıkışı ben de bakıyprum ama hangisini alsam karar veremiyorum
Canım kardesım ıkızlerı olunca sanırım E bebek mıydı neydi sut sagma makinesi aldı. Cift baslıklı sagıp posetlere koyuyordu dolaba. Lansınoh muydu ne tam bılmıyorum ama.Hayırlı akşamlar güzel anneler. Deneyimli çalışan annelere sormak istediğim bir konu var biz yavaş yavaş alışveriş liste hazırlıyoruz eşimle karne tatile gittiğimizde çoğunluğunu almayı planlıyoruz. 1 Eylül de göreve başlayacağımı ve bebeğe büyük ihtimal bakıcı bakacak youtube videolarını izlerken mutlaka süt sağma makinesi alın diyorlar gerçekten almalımıyım önerdiğiniz marka var mı bir de tek başlı olan mı çift başlı olan mı
Bende face ig ikisi de var kullanana da kullanmayana da karsi değilimBen de instagram kullanıyorum sadece
Atcam ben isim bakarsın..Hastane cıkışı ben de bakıyprum ama hangisini alsam karar veremiyorum
Hayır o kadar yesem ben yuvarlanarak hareket ederim.Ayy bende eşime diyorum keşke sen hamile kalsaydın benim yerime çocuğu çok güzel beslerdin maşallah bi iştah var
Sabah 9bucukta. Yıne tadelle yiyip gidicemKaçta randevun
Aynen bende hep giyim yemek falan ilgi alanlarımBende face ig ikisi de var kullanana da kullanmayana da karsi değilimig den kapı süsü hediyelik falan bakıyorum googledan daha fazla seçenek var sanki
Hayır o kadar yesem ben yuvarlanarak hareket ederim.Onun sadece göbeği var. Ben öyle yesem köşeyi döndüğümde totom 10 dk sonra gelirdi
Kıpır kıpır olur artık içindeSabah 9bucukta. Yıne tadelle yiyip gidicem
Evet en son gıttıgımde elleri ayakları yapışmıştı karnıma bana donuk sanki dort ayak ustune düşmüş gibi cama yapışmış gıbı bı hareketliydiKıpır kıpır olur artık içinde ☺☺
Ya evet ben de hastane cikislarini organik almak gerek aslinda. Bulunca bize de atin kizlar fikir olsunHastane cıkışı ben de bakıyprum ama hangisini alsam karar veremiyorum
Ya ben doğuda görev yapıyorum burdaki hastanelerde makinelerinin olduğunu pek sanmıyorum. Samsundan alsam acaba başka ile götürmeye izin verirler mi kiDiğer
Canım ben 2 yaşına kadar kendim baktım ihtiyaç duymadım ama sen bebeği 4 aylıkken bakıcıya bırakacaksan 2 ayı var ek gıda için emerse süte ihtiyacınız olacak sen evde değilken beslenmesi için sağıp bırakmam lazım hastanelerden hastane tipi sağma makinesi kiralayanlar var onların sağımı çok iyiymiş
Memnun muydu pekiCanım kardesım ıkızlerı olunca sanırım E bebek mıydı neydi sut sagma makinesi aldı. Cift baslıklı sagıp posetlere koyuyordu dolaba. Lansınoh muydu ne tam bılmıyorum ama.
Yaa bende geçen sefer çikolata yiyip gittim sanki suda yüzüyor gidi kendini geri atıp duruyordu çok yaramaz senin bebikte deseneEvet en son gıttıgımde elleri ayakları yapışmıştı karnıma bana donuk sanki dort ayak ustune düşmüş gibi cama yapışmış gıbı bı hareketliydisonra yan durdu bisiklet suruyor gibiydi ölçumlerı alıyım dursa dedı Dr sanki duydu dondu durdu aşkım benim yaaa
Organik demek yüzde yüz pamuk manasında mı canımYa evet ben de hastane cikislarini organik almak gerek aslinda. Bulunca bize de atin kizlar fikir olsun
Çok geçmiş olsun uzun süredir giriş yapamadım msjını yeni gördüm. Bir yerde okumuştum taze sıkılmış havuç suyu içmen çok yararlı olurmuş suyu arttırır diye okumuştumCok sagolun kizlar doktor armut ye dedi etkisi olurmu bilmem bi şikayet üzerine gitmedim disimi yapmak için izin kagidi almaya gittim cinsiyette ogrenirim dedim ama ikisi de olmadi diş agrisindan ölüyorum sürekli parol iciyorum bunu doktora da söyledim yine de izin vermedibu agri beni daha cok strese sokuyor istahim da gitti diş agrim sebebiyle yemek de yiyemiyorum disciyi aradim izin kagidi yoksa hiçbirşey yapamayiz dediler cildiracagim
Canım o arkadaş bebeğini kaybetti malesefÇok geçmiş olsun uzun süredir giriş yapamadım msjını yeni gördüm. Bir yerde okumuştum taze sıkılmış havuç suyu içmen çok yararlı olurmuş suyu arttırır diye okumuştum
Onu kiraliyosun canım süresi olunca teslimat isterler başka şehre götürüp götürmediğini sen söylemezsen bilemezlerYa ben doğuda görev yapıyorum burdaki hastanelerde makinelerinin olduğunu pek sanmıyorum. Samsundan alsam acaba başka ile götürmeye izin verirler mi ki
Evet memnun kalmıştı. Cunku emzıremıyordu zaten bir muddet sonrada sutu bıtmıstı ikiz olunca sanırım.Memnun muydu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?