2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Canım kardesım ıkızlerı olunca sanırım E bebek mıydı neydi sut sagma makinesi aldı. Cift baslıklı sagıp posetlere koyuyordu dolaba. Lansınoh muydu ne tam bılmıyorum ama.

Ayy bende eşime diyorum keşke sen hamile kalsaydın benim yerime çocuğu çok güzel beslerdin maşallah bi iştah var
Hayır o kadar yesem ben yuvarlanarak hareket ederim. Onun sadece göbeği var. Ben öyle yesem köşeyi döndüğümde totom 10 dk sonra gelirdi

Kıpır kıpır olur artık içinde ☺☺
Evet en son gıttıgımde elleri ayakları yapışmıştı karnıma bana donuk sanki dort ayak ustune düşmüş gibi cama yapışmış gıbı bı hareketliydi sonra yan durdu bisiklet suruyor gibiydi ölçumlerı alıyım dursa dedı Dr sanki duydu dondu durdu aşkım benim yaaa

Ya ben doğuda görev yapıyorum burdaki hastanelerde makinelerinin olduğunu pek sanmıyorum. Samsundan alsam acaba başka ile götürmeye izin verirler mi ki

Benim arkadaşım var çok güzel kapı süsü anne bebek taçları yapıyor terlik vs takım hepsi isterseniz bakın bir sitesine ben yaptırcam çok güzeller beğenirseniz bakın sizde..
ilays.beauty (instagram)

Yaa bende geçen sefer çikolata yiyip gittim sanki suda yüzüyor gidi kendini geri atıp duruyordu çok yaramaz senin bebikte desene

Çok geçmiş olsun uzun süredir giriş yapamadım msjını yeni gördüm. Bir yerde okumuştum taze sıkılmış havuç suyu içmen çok yararlı olurmuş suyu arttırır diye okumuştum

Ya ben doğuda görev yapıyorum burdaki hastanelerde makinelerinin olduğunu pek sanmıyorum. Samsundan alsam acaba başka ile götürmeye izin verirler mi ki
Onu kiraliyosun canım süresi olunca teslimat isterler başka şehre götürüp götürmediğini sen söylemezsen bilemezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…