- 24 Kasım 2019
- 1.066
- 1.115
- 83
- 34
Ay teşekkür ederim memlekette gidince bi sorayım bakayım hastaneyeOnu kiraliyosun canım süresi olunca teslimat isterler başka şehre götürüp götürmediğini sen söylemezsen bilemezler
Teşekkür ediyorum bu markaya da bakayımEvet memnun kalmıştı. Cunku emzıremıyordu zaten bir muddet sonrada sutu bıtmıstı ikiz olunca sanırım.
Rica ederim inşaallah yarar işinize.Teşekkür ediyorum bu markaya da bakayım
Sözleşmeli öğretmen misiniz?Ya ben doğuda görev yapıyorum burdaki hastanelerde makinelerinin olduğunu pek sanmıyorum. Samsundan alsam acaba başka ile götürmeye izin verirler mi ki
İnşallah yaRica ederim inşaallah yarar işinize.
Yok kadrolu öğretmenimSözleşmeli öğretmen misiniz?
Hap canım kırmızı renkli küçük şeker kadarTamam olmadı elimdeki bitsin ondan bakarım canım daha iyiyse hap şeklinde mi oda benim ilk içtiğim de çok iyiydi çok pahalıydı ama suya yapılıyor diye bıraktım
Bende 2016 Mayıs annelerini takip ederdim üye değildim ama okurdumKızım 2016 doğumlu o zaman da kadınlar kulübüne üyeydim çok şey öğrendim herkesin doktoru farklı ve bazılarınınki çok çok bilgiliydi biz her şeyi paylasiyorduk hala da görüşürüz
Valla hiç bakmadım balık yağı falan var dedi Dr bunu tavsiye ederim dedi bende aldım senin gibiHiç araştırmadım ben doktor dedi aldım hemensen iyi mi içeriği nasıl doğal mı baktın mı hiç
Merhaba ben ebebekten wee marka ikili otomatik göğüs pompası aldım çok memnun kaldım şimdi arkadaşıma verdim o kullanıyo o da çok memnun bir de eksik parçaları ücretsiz karşılıyo bir araştır istersen. Eğer çalışacaksan almalısın benceHayırlı akşamlar güzel anneler. Deneyimli çalışan annelere sormak istediğim bir konu var biz yavaş yavaş alışveriş liste hazırlıyoruz eşimle karne tatile gittiğimizde çoğunluğunu almayı planlıyoruz. 1 Eylül de göreve başlayacağımı ve bebeğe büyük ihtimal bakıcı bakacak youtube videolarını izlerken mutlaka süt sağma makinesi alın diyorlar gerçekten almalımıyım önerdiğiniz marka var mı bir de tek başlı olan mı çift başlı olan mı
Teşekkür ederim bu markayada bakayımMerhaba ben ebebekten wee marka ikili otomatik göğüs pompası aldım çok memnun kaldım şimdi arkadaşıma verdim o kullanıyo o da çok memnun bir de eksik parçaları ücretsiz karşılıyo bir araştır istersen. Eğer çalışacaksan almalısın bence
Organik demek yüzde yüz pamuk manasında mı canım
1 Eylül'e göreve başlıyorum diyince sözleşmeli sandım ben öyleyim deYok kadrolu öğretmenim
Valla benimde hiççç bilgim yok ilk bebik ilk alışverişPamugun yetisme asamasinda topraga herhangi gubre veya kimyasal ilave etmeden pamugu yestistiriyorlar ve buna deniyor canim. Tabi bebek urunleri hep %100 pamulu olmali. Gerci bazilari da organik pamugun tamamen rant icin yapildigini soyluyor. Valla kime inancagimizi sasirdik tecrubem de yok arastirip duruyoruz
Bende henuz baslamadi ama bu haftalarda baslayabilecegi ve panik yapmamam gerektigi konusunda uyardi beni doktorum. Magnezyum verdi rahatlatir diye.Kizlar ara ara vucuduma kramp giriyo ozellikle bacak ve kasik kismina sizdede oluyormu merak ettim
Sınıfçı olduğum için tayinimiz zor o yüzden puan toplayıp bir an önce gitmek istiyorum malum 7 yıldır doğudayım sıkıldım artık1 Eylül'e göreve başlıyorum diyince sözleşmeli sandım ben öyleyim deKeşke kadrolu olsaydım biraz aylıksız izinle bebeğime bakardım siz niye başlıyorsunuz?
Ben bunu kastettim mesela canım hiç bi şey söylemesin değil çok ayrıntıya girilmesin sadece. Ben çok şey öğrendim buralardan. Kendi sorunumla ilgili olanları takip ediyorum mesela orda yazılıyor açıkça ama zaten o topiğe onun için giriyoruz. Burda çat diye karşımıza çıkınca evham oluyor iyice.bende çok kötü oluyorum gece sabaha kadar okuduğumu kendi başıma gelmiş gibi görüyorum. Ben iki türlü etkisini de yaşadım burda birinin yaşadığı olumsuzluk olunca araştırıp öğreniyorum ilk gebeliğim benimde ama her şeye gözümü kulağımı kapatmakta istemiyorum. Maalesef bazen her şey toz pembe gitmiyorçok derinlemesine anlatılmasa daha iyi olur merak eden özelden de sorabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?