2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızım 2016 doğumlu o zaman da kadınlar kulübüne üyeydim çok şey öğrendim herkesin doktoru farklı ve bazılarınınki çok çok bilgiliydi biz her şeyi paylasiyorduk hala da görüşürüz
Bende 2016 Mayıs annelerini takip ederdim üye değildim ama okurdum

Merhaba ben ebebekten wee marka ikili otomatik göğüs pompası aldım çok memnun kaldım şimdi arkadaşıma verdim o kullanıyo o da çok memnun bir de eksik parçaları ücretsiz karşılıyo bir araştır istersen. Eğer çalışacaksan almalısın bence

Teşekkür ederim bu markayada bakayım

Organik demek yüzde yüz pamuk manasında mı canım

Pamugun yetisme asamasinda topraga herhangi gubre veya kimyasal ilave etmeden pamugu yestistiriyorlar ve buna deniyor canim. Tabi bebek urunleri hep %100 pamulu olmali. Gerci bazilari da organik pamugun tamamen rant icin yapildigini soyluyor. Valla kime inancagimizi sasirdik tecrubem de yok arastirip duruyoruz

Valla benimde hiççç bilgim yok ilk bebik ilk alışveriş

1 Eylül'e göreve başlıyorum diyince sözleşmeli sandım ben öyleyim de Keşke kadrolu olsaydım biraz aylıksız izinle bebeğime bakardım siz niye başlıyorsunuz?
Sınıfçı olduğum için tayinimiz zor o yüzden puan toplayıp bir an önce gitmek istiyorum malum 7 yıldır doğudayım sıkıldım artık

Ben bunu kastettim mesela canım hiç bi şey söylemesin değil çok ayrıntıya girilmesin sadece. Ben çok şey öğrendim buralardan. Kendi sorunumla ilgili olanları takip ediyorum mesela orda yazılıyor açıkça ama zaten o topiğe onun için giriyoruz. Burda çat diye karşımıza çıkınca evham oluyor iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…