2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Şu çikolataları yiyenlere imreniyom ya ne guzel yiyorsunuz ben anca greyfurta tuz atip yiyom greyfurta aş erecegim aklima gelmezdi yahu ,neyse ilerrleyen gunlerde cikolatalarda yerim inşallah
Ayy ben de yiyemiyorum. Hatta tatlıyı görünce bile midem bulanıyor ama perinatologa gittiğimde özellikle söylediği için yedim bi de geçen akşam cinsiyeti öğrencez diye. Sanırım bi daha da yemem.

Ayy ben de yiyemiyorum. Hatta tatlıyı görünce bile midem bulanıyor ama perinatologa gittiğimde özellikle söylediği için yedim bi de geçen akşam cinsiyeti öğrencez diye. Sanırım bi daha da yemem.
Ögrendinizmi peki , bana doktor yuzde 90 kız bebek dedi ,dedim bosuna tatli yiyemiyomusum

Kizlar ara ara vucuduma kramp giriyo ozellikle bacak ve kasik kismina sizdede oluyormu merak ettim
Evett kalcam ozellikle ve rahim kemikleri yani aşagıda ki kemikler sızlanıyor sürekli. Günde bir magnezyum alıyorum fayda da etmedi sanki pek. Cok oturuorum yatıyorum bu ara ona baglıyorum artık ben.

Şu çikolataları yiyenlere imreniyom ya ne guzel yiyorsunuz ben anca greyfurta tuz atip yiyom greyfurta aş erecegim aklima gelmezdi yahu ,neyse ilerrleyen gunlerde cikolatalarda yerim inşallah
Ben de ilk defa bu hafta yedim. O da pasta falan hala yiyemiyorum. Şerbetli tatlı hele hayatta yiyemem. Senin de azalır bu arada benim cinsiyet kız. İlk 10 hafta limonu kabuğuyla yiyecektim öyle bir limon sevdası tabi tansyion benim hep düşük bi ara 6/4 gördü bu gözler

AZADNAZ naptın canım hastane ye gidecektin.
Şimdi cıktım canım cok şükür iyiyiz ikili testler temiz cıktı herseyı cok guzel dedi. Ve erkek dedı cinsiyetimıze Dr bey yıne. Kasık bel agrıları normal dedi. Kan ilacını kullanma sımdılık dedı prilam yazdı senın mide hassastı degılmı dedı evet dedım. 5.aydan sonra kullan istersen duzelır sın bıraz dedı. 150 gram Maasallah haftasıylada uyumlu dedı 21 haziran dogum dedı. Şimdılık hersey yolunda şükürler olsun Rabbıme oyyy yerım oni benn yerrr

Kızlar selam hayırlı cumalar Bizimde yarın sabah kontrol cinsiyet öğreniriz inşallah.
Bu arada ben hasta olduktan sonra çok fazla bulantım olmaya başladı 2 günde 1 kusuyorum diyebilirm. Bişeyde yiyemiyorum ağzımın tadı yüzünden

Farklı farklı doktorlar 12. ve 14. haftada bana kız demişlerdi. İki gündür kendi doktoruma kontole gidip geliyorum ama pozisyonu uygun olmadığı için bir türlü göremiyor İnsan kendi doktorundan da duymadan rahat edemiyormuş valla

Öğrenirsin canım acele etme bence ayrıntılı ultrasondan önce mutlaka yanılmalar oluyor insan o zaman daha çok şok oluyor acele etmemek lazım

Öğrenirsin canım acele etme bence ayrıntılı ultrasondan önce mutlaka yanılmalar oluyor insan o zaman daha çok şok oluyor acele etmemek lazım
Evet canım aslında aklımın bir köşesinde hep ayrıntılıyı beklemek var ama işte insanoğlunun merakı :)

Hadi gözler aydın olsun. Oh maşallah gramını seveyim onun ben

Ay sonunda şükür erkek kız tablosunda oyumu kullanabildim Herkes inşaallah hayırlısıyla bebişini kucagına alır Rabbım gönlunden ne geçiyorsa versın herkesin. Çok şükürler olsun kız erkek farketmez ilk bebegım dı hep derim ama Rabbım bana kalbime sorarsan erkek evlat ıstiyorum demiştim.Gonlume gore verdı Allah. İnşaallah saglıklı ahlaklı edepli Salih hayırlı bir evlat olur

Aynen insan merak ediyor. Şu aralar cinsiyeti değişen çok bebek duyuyorum bende acaba diye düşünmeye başladım
Evet canım benim en yakın arkadaşımın değişmişti o yüzden benim olursa ayrıntılıyı beklerim diyordum hep Sağlıklı olsunlar da kız erkek hiç farkı yok gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…