- 29 Haziran 2016
- 629
- 542
- 53
Ayy ben de yiyemiyorum. Hatta tatlıyı görünce bile midem bulanıyor ama perinatologa gittiğimde özellikle söylediği için yedim bi de geçen akşam cinsiyeti öğrencez diye. Sanırım bi daha da yemem.Şu çikolataları yiyenlere imreniyom ya ne guzel yiyorsunuzben anca greyfurta tuz atip yiyom greyfurta aş erecegim aklima gelmezdi yahu ,neyse ilerrleyen gunlerde cikolatalarda yerim inşallah
Ögrendinizmi peki , bana doktor yuzde 90 kız bebek dedi ,dedim bosuna tatli yiyemiyomusumAyy ben de yiyemiyorum. Hatta tatlıyı görünce bile midem bulanıyor ama perinatologa gittiğimde özellikle söylediği için yedim bi de geçen akşam cinsiyeti öğrencez diye. Sanırım bi daha da yemem.
Valla hiç bakmadım balık yağı falan var dedi Dr bunu tavsiye ederim dedi bende aldım senin gibi
Geçen akşam öğrendim kızmış net kız dedi benimkine deÖgrendinizmi peki , bana doktor yuzde 90 kız bebek dedi ,dedim bosuna tatli yiyemiyomusum
Evett kalcam ozellikle ve rahim kemikleri yani aşagıda ki kemikler sızlanıyor sürekli. Günde bir magnezyum alıyorum fayda da etmedi sanki pek. Cok oturuorum yatıyorum bu ara ona baglıyorum artık ben.Kizlar ara ara vucuduma kramp giriyo ozellikle bacak ve kasik kismina sizdede oluyormu merak ettim
Çok uzun bir süre 7 yılSınıfçı olduğum için tayinimiz zor o yüzden puan toplayıp bir an önce gitmek istiyorum malum 7 yıldır doğudayım sıkıldım artık
Ben de ilk defa bu hafta yedim. O da pasta falan hala yiyemiyorum. Şerbetli tatlı hele hayatta yiyemem. Senin de azalırŞu çikolataları yiyenlere imreniyom ya ne guzel yiyorsunuzben anca greyfurta tuz atip yiyom greyfurta aş erecegim aklima gelmezdi yahu ,neyse ilerrleyen gunlerde cikolatalarda yerim inşallah
Aynen sabrın sonu selamet olur inşallahÇok uzun bir süre 7 yıl ☹ İyi yapmışsınız o zaman biraz sıkıntı çekecez ama olsun
Şimdi cıktım canım cok şükür iyiyiz ikili testler temiz cıktı herseyı cok guzel dedi. Ve erkek dedı cinsiyetimıze Dr bey yıne.AZADNAZ naptın canım hastane ye gidecektin.
Öğrenirsin canım acele etme bence ayrıntılı ultrasondan önce mutlaka yanılmalar oluyor insan o zaman daha çok şok oluyor acele etmemek lazımFarklı farklı doktorlar 12. ve 14. haftada bana kız demişlerdi. İki gündür kendi doktoruma kontole gidip geliyorum ama pozisyonu uygun olmadığı için bir türlü göremiyorİnsan kendi doktorundan da duymadan rahat edemiyormuş valla
Evet canım aslında aklımın bir köşesinde hep ayrıntılıyı beklemek var ama işte insanoğlunun merakı :)Öğrenirsin canım acele etme bence ayrıntılı ultrasondan önce mutlaka yanılmalar oluyor insan o zaman daha çok şok oluyor acele etmemek lazım
Aynen insan merak ediyor. Şu aralar cinsiyeti değişen çok bebek duyuyorum bende acaba diye düşünmeye başladımEvet canım aslında aklımın bir köşesinde hep ayrıntılıyı beklemek var ama işte insanoğlunun merakı :)
Hadi gözler aydın olsun. Oh maşallah gramını seveyim onun benŞimdi cıktım canım cok şükür iyiyiz ikili testler temiz cıktı herseyı cok guzel dedi. Ve erkek dedı cinsiyetimıze Dr bey yıne.Kasık bel agrıları normal dedi. Kan ilacını kullanma sımdılık dedı prilam yazdı senın mide hassastı degılmı dedı evet dedım. 5.aydan sonra kullan istersen duzelır sın bıraz dedı. 150 gram Maasallah haftasıylada uyumlu dedı 21 haziran dogum dedı. Şimdılık hersey yolunda şükürler olsun Rabbıme oyyy yerım oni benn yerrr
Teşekkurler canımHadi gözler aydın olsun. Oh maşallah gramını seveyim onun ben
AYY KIZLARRR GİREMİYORUM YA İŞYERİ ÇOK YOĞUN AKŞAMLARIDA YEMEK FALAN DERKEN ERKEN UYUYORUM =))happydays1000 cnm nerelerdesin
Evet canım benim en yakın arkadaşımın değişmişti o yüzden benim olursa ayrıntılıyı beklerim diyordum hepAynen insan merak ediyor. Şu aralar cinsiyeti değişen çok bebek duyuyorum bende acaba diye düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?