- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Gözün aydın canım maşallah daha da iyi olsunlar inşallahAy sonunda şükür erkek kız tablosunda oyumu kullanabildimHerkes inşaallah hayırlısıyla bebişini kucagına alır Rabbım gönlunden ne geçiyorsa versın herkesin. Çok şükürler olsun kız erkek farketmez ilk bebegım dı hep derim ama Rabbım bana kalbime sorarsan erkek evlat ıstiyorum demiştim.Gonlume gore verdı Allah. İnşaallah saglıklı ahlaklı edepli Salih hayırlı bir evlat olur
Çok fazla yorma kendini kız iki canlısınAYY KIZLARRR GİREMİYORUM YA İŞYERİ ÇOK YOĞUN AKŞAMLARIDA YEMEK FALAN DERKEN ERKEN UYUYORUM =))
BİDE BURDA BÖYLE YAZILANLARI OKUYUNCA FALAN PSİKOLOJK OLARAK ETKİLENİYORUM
YORULMUYORUMDA SÜREKLİ UYKU İSTEĞİM Bİ TÜRLÜ KAYBOLMADI O BİRAZ BEYNEN YORUYO :)Çok fazla yorma kendini kız iki canlısın ☺
Ya varya şimdi tabloya ilk sayfaya baktımAYY KIZLARRR GİREMİYORUM YA İŞYERİ ÇOK YOĞUN AKŞAMLARIDA YEMEK FALAN DERKEN ERKEN UYUYORUM =))
Özlettin kendini yaAYY KIZLARRR GİREMİYORUM YA İŞYERİ ÇOK YOĞUN AKŞAMLARIDA YEMEK FALAN DERKEN ERKEN UYUYORUM =))
Cok tesekkurler canım inşallah amin bilmukabele.Gözün aydın canım maşallah daha da iyi olsunlar inşallah
AYYY SAĞOL CANM BENMMMM =))))Ya varya şimdi tabloya ilk sayfaya baktımhappydays1000 arkadas sesı cıkmıyor dedım inanır mısın tam buraya yazacaktım sen yazmışsın. Kalbim temiz
ŞÖYLE CİNSİYT DEĞİŞTİ FALAN DİYE OKUYORUM YA PSİKOLJM BOZLUYO HALBUKİ 2 DOKTORUMADA 2 ŞER SEFR OLMAK ÜZERE TOPLAM 4 SEFER GİTTİMAYYY SAĞOL CANM BENMMMM =))))
çok sevindim Rabbim size bağışlasın hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun bende iki defa farklı doktorlardan öğrendim cinsiyetini ama yinede tedirgin olmuyo değilim bu salı devlete gidicem onada sorucam cinsiyeti o zamn emin olurum galiba |
Çok sagol canım amin inşaallah cumlemızınkıni
çok sevindim Rabbim size bağışlasın hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun bende iki defa farklı doktorlardan öğrendim cinsiyetini ama yinede tedirgin olmuyo değilim bu salı devlete gidicem onada sorucam cinsiyeti o zamn emin olurum galiba
Bizim de akrabanın 5,5 ayında değişti erkek bekliyorlardı kız oldu son durum da galiba erkeklerin değişme ihtimali oluyorEvet canım benim en yakın arkadaşımın değişmişti o yüzden benim olursa ayrıntılıyı beklerim diyordum hepSağlıklı olsunlar da kız erkek hiç farkı yok gerçekten.
Greyfurt fazlası iyi değil canım ilaclarin etkisini arttırıyor mus günde bı taneden fazla yeme benceŞu çikolataları yiyenlere imreniyom ya ne guzel yiyorsunuzben anca greyfurta tuz atip yiyom greyfurta aş erecegim aklima gelmezdi yahu ,neyse ilerrleyen gunlerde cikolatalarda yerim inşallah
Kalıp kalıp çikolata bulsam yicem bı deŞu çikolataları yiyenlere imreniyom ya ne guzel yiyorsunuzben anca greyfurta tuz atip yiyom greyfurta aş erecegim aklima gelmezdi yahu ,neyse ilerrleyen gunlerde cikolatalarda yerim inşallah
Ben neden hep tatlı istiyorum ya acaba kız değil mi ki benim kiBen de ilk defa bu hafta yedim. O da pasta falan hala yiyemiyorum. Şerbetli tatlı hele hayatta yiyemem. Senin de azalırbu arada benim cinsiyet kız. İlk 10 hafta limonu kabuğuyla yiyecektim öyle bir limon sevdası tabi tansyion benim hep düşük bi ara 6/4 gördü bu gözler
Bulanti ilaci iciyorum sadece oda hergun degil canımGreyfurt fazlası iyi değil canım ilaclarin etkisini arttırıyor mus günde bı taneden fazla yeme bence
Aslinda ne eksikse vucut onu istermis ,aşerme bundan ibaret diyorlar, bizim vucut tatliya gereksinim duymuyo daha heraldeBen de ilk defa bu hafta yedim. O da pasta falan hala yiyemiyorum. Şerbetli tatlı hele hayatta yiyemem. Senin de azalırbu arada benim cinsiyet kız. İlk 10 hafta limonu kabuğuyla yiyecektim öyle bir limon sevdası tabi tansyion benim hep düşük bi ara 6/4 gördü bu gözler
Ya ilk hamıleymişim haberim yok bı gece iş yaptım vs yoruldum atıstırcam bırseyler duramıyorum tarçınlı kek yapmıştım o vardı birde lahana tursusu birde muslum gursesın filmi var tvde nasıl ikisini bir arada yiyorum nasıl aglıyorum aaa dıyorum haline bak goren hamıle zanneder dıyorum guluyor um geri. Meger hamıleymişim zaten aglayamam normaldedeBen neden hep tatlı istiyorum ya acaba kız değil mi ki benim kiama turşuyu da çok yiyorum suyunu bardakla içerim
Bende normalde tatlı severim yerim gözüm görmedi hiç yani hep tuzlu ekşi ayva portakal ekşi ne varsa yedim halada öyleyim ye eksiyi çıkar ayşeyi doğruymuş demekki hep erkek dediler bana tahmin etmiştim tatlı istemememden kız olduğunu inşallah da değişmezAslinda ne eksikse vucut onu istermis ,aşerme bundan ibaret diyorlar, bizim vucut tatliya gereksinim duymuyo daha heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?