2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Gözün aydın canım maşallah daha da iyi olsunlar inşallah

AYY KIZLARRR GİREMİYORUM YA İŞYERİ ÇOK YOĞUN AKŞAMLARIDA YEMEK FALAN DERKEN ERKEN UYUYORUM =))
BİDE BURDA BÖYLE YAZILANLARI OKUYUNCA FALAN PSİKOLOJK OLARAK ETKİLENİYORUM
Ya varya şimdi tabloya ilk sayfaya baktım happydays1000 arkadas sesı cıkmıyor dedım inanır mısın tam buraya yazacaktım sen yazmışsın. Kalbim temiz

çok sevindim Rabbim size bağışlasın hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun bende iki defa farklı doktorlardan öğrendim cinsiyetini ama yinede tedirgin olmuyo değilim bu salı devlete gidicem onada sorucam cinsiyeti o zamn emin olurum galiba

Çok sagol canım amin inşaallah cumlemızınkıni sızın cinsiyet temi erkekti sanki. Allah gonlunuze gore versın inşaallah hayırlısı olsun hakkımızda

Evet canım benim en yakın arkadaşımın değişmişti o yüzden benim olursa ayrıntılıyı beklerim diyordum hep Sağlıklı olsunlar da kız erkek hiç farkı yok gerçekten.
Bizim de akrabanın 5,5 ayında değişti erkek bekliyorlardı kız oldu son durum da galiba erkeklerin değişme ihtimali oluyor

Şeytan dürtüyor kan ilacın bitmişşş git doktoraaaa muayene hakkım var aslında gitsemmi. Gecen hafta perşembe gitmiştim. Gidim de bende hala oğluşumsa göreyim

Şu çikolataları yiyenlere imreniyom ya ne guzel yiyorsunuz ben anca greyfurta tuz atip yiyom greyfurta aş erecegim aklima gelmezdi yahu ,neyse ilerrleyen gunlerde cikolatalarda yerim inşallah
Greyfurt fazlası iyi değil canım ilaclarin etkisini arttırıyor mus günde bı taneden fazla yeme bence

Ben neden hep tatlı istiyorum ya acaba kız değil mi ki benim ki ama turşuyu da çok yiyorum suyunu bardakla içerim

Aslinda ne eksikse vucut onu istermis ,aşerme bundan ibaret diyorlar, bizim vucut tatliya gereksinim duymuyo daha heralde

Ben neden hep tatlı istiyorum ya acaba kız değil mi ki benim ki ama turşuyu da çok yiyorum suyunu bardakla içerim
Ya ilk hamıleymişim haberim yok bı gece iş yaptım vs yoruldum atıstırcam bırseyler duramıyorum tarçınlı kek yapmıştım o vardı birde lahana tursusu birde muslum gursesın filmi var tvde nasıl ikisini bir arada yiyorum nasıl aglıyorum aaa dıyorum haline bak goren hamıle zanneder dıyorum guluyor um geri. Meger hamıleymişim zaten aglayamam normaldede .
Şimdi tursu dan tıksınıyorum habıre tatlı. İlkbastada Limon yerdim eksi megerse mideden dolayıymış bulantı dan.

Aslinda ne eksikse vucut onu istermis ,aşerme bundan ibaret diyorlar, bizim vucut tatliya gereksinim duymuyo daha heralde
Bende normalde tatlı severim yerim gözüm görmedi hiç yani hep tuzlu ekşi ayva portakal ekşi ne varsa yedim halada öyleyim ye eksiyi çıkar ayşeyi doğruymuş demekki hep erkek dediler bana tahmin etmiştim tatlı istemememden kız olduğunu inşallah da değişmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…