2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Merhaba teşekkür ederiz bizlerde çok heyecanlıyız umarım zaman çabuk geçer dediginiz gibi Amin inşallah hepimiz

hamilelikte vucutta uretilen hormonlardan dolayi saclar cosuyor hem.cok uzuyor hem belli haftadan sonra neredeyde 1 tel bile dokulmuyor günde canlaniyor kalinlasiyor ama doguma kadar suruyor sonra ayni hizda hepsi dökülüyor

Dogrudur canım ben sosyal medya kullanmıyorum hıc ve kımseye de sormadım Dr uma soylerım gidınce kontrole artık yapacak bırsey yok. Ama olacagını düşünmuyorum inşaallah.
ben ilk gebeligimde sormustum açtırma islemi yaptirma boyamada sıkıntı yok demisti 19 haftada boyatmistim hatta boyamanin bilimsel bir zarari yok biz boyatma diyoruz cunku en ufak bir olumsuzluk olursa anne ömür boyu sacimi boyattim ondan oldu diye kendini suclar oyuzden demisti

Alerjim tuttu. Sabahtan beri hapşurup duruyorum. 50 kez hapşurmuşumdur. Geldiği zaman en az 5 kez hapşuruyorum bebeğe birşey olmaz inş yarın doktoruma yazacağım

Ya ben çok kararsızım Meryem ya da Melike diye düşündüm kızıma uygun olsun diye kızımın adı melek
Aa ben de meryem dusunuyorum yanina bir isim daha istiyorum ama karar vrremiyorum. Isim analizi sayfalarina bakiuorum aslivar mi bilmiyorum ama yine de harflerin frenkansina gore bir isim yanina eklemek istiyorum

Alerjim tuttu. Sabahtan beri hapşurup duruyorum. 50 kez hapşurmuşumdur. Geldiği zaman en az 5 kez hapşuruyorum bebeğe birşey olmaz inş yarın doktoruma yazacağım
canım benimde alerjim var. bi hapşurdum mu 10-15ten aşağı durmaz. sorduğumda hiçbir sıkıntı olmaz demişti

Kizlar ayintili icin ankarada kadin doktor arayisimiz var. Fikriolan var mi ali ipegi onerdi doktorum ama esim istemiyor erkek oldugu icin saygi duyuyorum ben de bir hanim ariyoruz o yuzdrn

Kizlar ayintili icin ankarada kadin doktor arayisimiz var. Fikriolan var mi ali ipegi onerdi doktorum ama esim istemiyor erkek oldugu icin saygi duyuyorum ben de bir hanim ariyoruz o yuzdrn
bende ankaradayim ilk gebeligimde gülhiz karataşa gitmistim cok memnun kalmıştım şimdi gittigim doktoruma sordum önerdiginiz biryer varmi nerede cektirelim diye oda gülhiz hanımı önerdi yine ondan randevu aldım 29 ocağa okadar detayli bakmış anlatmistiki bize renkli fotolarini verdi tüm görüntülerini cd ye aktarip verdi çok samimi bir ortamı vardı . tavsiye ederim

canım benimde alerjim var. bi hapşurdum mu 10-15ten aşağı durmaz. sorduğumda hiçbir sıkıntı olmaz demişti
Ciddi misin çok sevindim buna benim baya gözüm burnum kızardı başka ağrım yok hapşırık tıkanıklık olmadı yarın gidip bi serum bağlatırım kendimi toplamak için duşa girdim şimdi dışarı çıkıyorum hava alan yerde sorunum yok

Ben hamılelıgım basından berı delı gıbı hapsırıyorum. Bişeye alerjım var ama neye bılmıyorum,hem de cok sert hPsırıyorum ,ben de cok korkuyorum bişey olursa dıye ,bana da yazar mısın dr un ne dıcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…