Maalesef görev sebebi ile.Sizde mi muş ta yaşıyorsunuz
Merhaba teşekkür ederizMerhaba Haziran annelerigeçen sene biz de burda sizin gibi heyecanla bekliyorduk biraz okudum o günleri hatırladım çok güzel heyecanlar ❤ Zaman çok çabuk geçiyor. Hepinize sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı diliyorum
Ya ben çok kararsızım Meryem ya da Melike diye düşündüm kızıma uygun olsun diye kızımın adı melekKızlar kız isimleri de konusmaya baslayalım bence , hangi isimleri düşünuyorsunuz?
Nasış bişey? Elını karnına koydugunda tekmeyı mı hıssedıyosun yoksa sessızlıkte karnından gelen seslerden mı anlıyosun? İlk cocukmu kaç kilosunBen hissediyorum cok sukur
Zaten gunduz bız hareket ettıgımız için beşik gıbı helıyormus ona uyuyormus,gece ise bız uyurken o uyanıkmış, biz uyurken rahatca hareket edebılıyormusBende dün akşam 3 kere resmen tekme attı yani gece özellikle kipir kipir masallah
Aaa bak burda benimle aynı kaderi paylaşan varmışMaalesef görev sebebi ile.
ama oglun evlenince seni unutcak hep karisini sevcek onla gezmeye gidicekSağol canım. Eminim zevklidir ☺ Olsun oğlumda anneye düşkünböyle böyle dengeleriz artık züğürt tesellisi benimkisi belki de
dogumdan sonra herkesin saci dokulur hatta benim nerdeyse 1 sene döküldü kesin kel kalcam diyodum ama ayni hizda yenileri geliyoDogum yapınca neden dokuluyor canım ?
hamilelikte vucutta uretilen hormonlardan dolayi saclar cosuyor hem.cok uzuyor hem belli haftadan sonra neredeyde 1 tel bile dokulmuyor günde canlaniyor kalinlasiyor ama doguma kadar suruyor sonra ayni hizda hepsi dökülüyorYa canım ben de haftaya doktora gidince soracağım. Saç boyama işini. Hamilelikte çok garip şekilde saçım uzadı benim. Omuzumda hamile kaldım şu an belimde saçlarım. Boyamam da gerek. Uçları ombreli kaldı. Çok da dökülüyor bakalım
Bak sen şunlara demekki ondan gece hissediyorum benZaten gunduz bız hareket ettıgımız için beşik gıbı helıyormus ona uyuyormus,gece ise bız uyurken o uyanıkmış, biz uyurken rahatca hareket edebılıyormus
Bunları düşünmek için uzun bi yol var önümüzdeama oglun evlenince seni unutcak hep karisini sevcek onla gezmeye gidicekkizlar oylemi evlenip gitsede unutmaz annesini
ben ilk gebeligimde sormustum açtırma islemi yaptirma boyamada sıkıntı yok demisti 19 haftada boyatmistim hatta boyamanin bilimsel bir zarari yok biz boyatma diyoruz cunku en ufak bir olumsuzluk olursa anne ömür boyu sacimi boyattim ondan oldu diye kendini suclar oyuzden demistiDogrudur canım ben sosyal medya kullanmıyorum hıc ve kımseye de sormadım Dr uma soylerım gidınce kontrole artık yapacak bırsey yok. Ama olacagını düşünmuyorum inşaallah.
Aa ben de meryem dusunuyorum yanina bir isim daha istiyorum ama karar vrremiyorum. Isim analizi sayfalarina bakiuorum aslivar mi bilmiyorum ama yine de harflerin frenkansina gore bir isim yanina eklemek istiyorumYa ben çok kararsızım Meryem ya da Melike diye düşündüm kızıma uygun olsun diye kızımın adı melek
canım benimde alerjim var. bi hapşurdum mu 10-15ten aşağı durmaz. sorduğumda hiçbir sıkıntı olmaz demiştiAlerjim tuttu. Sabahtan beri hapşurup duruyorum. 50 kez hapşurmuşumdur. Geldiği zaman en az 5 kez hapşuruyorum bebeğe birşey olmaz inşyarın doktoruma yazacağım
bende ankaradayim ilk gebeligimde gülhiz karataşa gitmistim cok memnun kalmıştım şimdi gittigim doktoruma sordum önerdiginiz biryer varmi nerede cektirelim diye oda gülhiz hanımı önerdi yine ondan randevu aldım 29 ocağa okadar detayli bakmış anlatmistiki bize renkli fotolarini verdi tüm görüntülerini cd ye aktarip verdi çok samimi bir ortamı vardı . tavsiye ederimKizlar ayintili icin ankarada kadin doktor arayisimiz var. Fikriolan var mi ali ipegi onerdi doktorum ama esim istemiyor erkek oldugu icin saygi duyuyorum ben de bir hanim ariyoruz o yuzdrn
Ciddi misin çok sevindim buna benim baya gözüm burnum kızardı başka ağrım yok hapşırık tıkanıklık olmadı yarın gidip bi serum bağlatırım kendimi toplamak içincanım benimde alerjim var. bi hapşurdum mu 10-15ten aşağı durmaz. sorduğumda hiçbir sıkıntı olmaz demişti
Ben hamılelıgım basından berı delı gıbı hapsırıyorum. Bişeye alerjım var ama neye bılmıyorum,hem de cok sert hPsırıyorum ,ben de cok korkuyorum bişey olursa dıye ,bana da yazar mısın dr un ne dıcekAlerjim tuttu. Sabahtan beri hapşurup duruyorum. 50 kez hapşurmuşumdur. Geldiği zaman en az 5 kez hapşuruyorum bebeğe birşey olmaz inşyarın doktoruma yazacağım
AslıKızlar kız isimleri de konusmaya baslayalım bence , hangi isimleri düşünuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?