Anladım canım. Actırma hadı belki zordur o gercekten kimyasal ıcerıyor lakın bugun kuaforüm özellikle gosterdı ve ıcınde amonyak vs hıc yok dedı zaten kendı esınıde boyamıştı hamileyken kesmıstıde kızları oldu şimdi. Acıkcası suclamam kendimi ne bılıyım ya inşaallah olmaz bırsey cunku bırcok sey bellı ölçüde olursa zararı yoktur dıye düşünuyorum kafamı da Oyle herkese ve herseye gore sorun edip takmam herseyin hayırlısı inşaallah Allahım korusun.ben ilk gebeligimde sormustum açtırma islemi yaptirma boyamada sıkıntı yok demisti 19 haftada boyatmistim hatta boyamanin bilimsel bir zarari yok biz boyatma diyoruz cunku en ufak bir olumsuzluk olursa anne ömür boyu sacimi boyattim ondan oldu diye kendini suclar oyuzden demisti
Ben iki isim sevmiyorum Meryem güzelAa ben de meryem dusunuyorum yanina bir isim daha istiyorum ama karar vrremiyorum. Isim analizi sayfalarina bakiuorum aslivar mi bilmiyorum ama yine de harflerin frenkansina gore bir isim yanina eklemek istiyorum
Yaaa bizde Meryem Sare koymayı düşünüyoruzYa ben çok kararsızım Meryem ya da Melike diye düşündüm kızıma uygun olsun diye kızımın adı melek
16+6 canimSizin ne kadarlık
Maasallah canimBende dün akşam 3 kere resmen tekme attı yani gece özellikle kipir kipir masallah
Bu iki hafta önceki mesajimdi hamileliğim sonlandirildi cnm bebeği kaybettik keşke öyle kolay bi çözümü olsaydi... Bebegin organları olmadigi için suyu bitmişti sakat olmasından kaynaklı yani maalesef...
Ilk baslrda pit pit biseyler icimde patliyomus gbydi simdi daha net hissediyorum canim icimde hareket ettigini hissediyorum elimi koydugumda tekme gbi degil daha kucuk tekme icin ilk bebegim olck insallah canim 69 kiloyumNasış bişey? Elını karnına koydugunda tekmeyı mı hıssedıyosun yoksa sessızlıkte karnından gelen seslerden mı anlıyosun? İlk cocukmu kaç kilosun
Fiyati ne oluyor biliyor musunuzbende ankaradayim ilk gebeligimde gülhiz karataşa gitmistim cok memnun kalmıştım şimdi gittigim doktoruma sordum önerdiginiz biryer varmi nerede cektirelim diye oda gülhiz hanımı önerdi yine ondan randevu aldım 29 ocağa okadar detayli bakmış anlatmistiki bize renkli fotolarini verdi tüm görüntülerini cd ye aktarip verdi çok samimi bir ortamı vardı . tavsiye ederim
Ben de meryem sadece olunca guzel olur diye dusunuyodum ama isim analistleri iki isim tavsiye ediyorlar. Bir de meryem isminin frekansi dusuk diyorlar agir bir isim oldugunu dinledim o yuzden hafifleticek bi isim koyma karari aldim yaninaBen iki isim sevmiyorum Meryem güzel
Kulağa hoş geliyorYaaa bizde Meryem Sare koymayı düşünüyoruz
fiyatini hic sormadim ama telefonla bilgi alabilirsiniz ilk gittigimizde bilgi alip oyle gitmistikFiyati ne oluyor biliyor musunuz
zaten sac kesilmez kismi tamamen hurafe dinde oyle seylere yer yok .hatta eskiden gelen samanizmden kalan adetler bir cogu ben ilk gebeligimde kestirdim de boyattimda herkes ay cocugun omru kisa olur soyle boyle Allah bir insanin ömrü kafada çıkan kıla bağlarmı nasil bir inanç birde oyle kalpten inaniyorki soyleyenler ayy yokk oyledir diyeAnladım canım. Actırma hadı belki zordur o gercekten kimyasal ıcerıyor lakın bugun kuaforüm özellikle gosterdı ve ıcınde amonyak vs hıc yok dedı zaten kendı esınıde boyamıştı hamileyken kesmıstıde kızları oldu şimdi. Acıkcası suclamam kendimi ne bılıyım ya inşaallah olmaz bırsey cunku bırcok sey bellı ölçüde olursa zararı yoktur dıye düşünuyorum kafamı da Oyle herkese ve herseye gore sorun edip takmam herseyin hayırlısı inşaallah Allahım korusun.
iki isim sevmeyen biri daha sizi gordugume sevindim bende sevmiyorum 2 isim ama herkes tek isim koymak istiyorum diyince yadirgiyor sanki şart gibiBen iki isim sevmiyorum Meryem güzel
eğer o kdar ağır geçiyorsa serum iyi gelebilir.. ben her gün yaşıyorum bu durumu sabun kokusuna alerjim var cünküCiddi misin çok sevindim buna benim baya gözüm burnum kızardı başka ağrım yok hapşırık tıkanıklık olmadı yarın gidip bi serum bağlatırım kendimi toplamak içinduşa girdim şimdi dışarı çıkıyorum hava alan yerde sorunum yok
Nasıl anladınız? Alerjı testı mı yaptırdınız?eğer o kdar ağır geçiyorsa serum iyi gelebilir.. ben her gün yaşıyorum bu durumu sabun kokusuna alerjim var cünkü
yok hayır, lavaboda ellerimi yıkadığımda ve duşta life sabun sürdükten sonra başlıyor benim hapşurmam. deneme yanılma yaptım gerçekten sabun hapşurtuyor. ama kullanmak zorundayım sonucta hapşura hapşura devam ediyorum elimi yıkamayaNasıl anladınız? Alerjı testı mı yaptırdınız?
Siz de Samsunlusunuz sanırım ordan da bir ortaklık varAaa bak burda benimle aynı kaderi paylaşan varmışsiz ayrıntılı ya nereye gideceksin.
Kalktım bugün sadece burnum tıkalıeğer o kdar ağır geçiyorsa serum iyi gelebilir.. ben her gün yaşıyorum bu durumu sabun kokusuna alerjim var cünkü
buna da şükür o zaman :)Kalktım bugün sadece burnum tıkalıah bu alerji. Şu an hiçbirşey yok burun tıkanıklığı dışında. Bir de gece uyutmadı.
Bende Allâh nasip ederse samsun düşünüyorum doğumuSiz de Samsunlusunuz sanırım ordan da bir ortaklık varAnkarada gireceğim. Doğumu da Ankarada düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?