2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Anladım canım. Actırma hadı belki zordur o gercekten kimyasal ıcerıyor lakın bugun kuaforüm özellikle gosterdı ve ıcınde amonyak vs hıc yok dedı zaten kendı esınıde boyamıştı hamileyken kesmıstıde kızları oldu şimdi. Acıkcası suclamam kendimi ne bılıyım ya inşaallah olmaz bırsey cunku bırcok sey bellı ölçüde olursa zararı yoktur dıye düşünuyorum kafamı da Oyle herkese ve herseye gore sorun edip takmam herseyin hayırlısı inşaallah Allahım korusun.

Aa ben de meryem dusunuyorum yanina bir isim daha istiyorum ama karar vrremiyorum. Isim analizi sayfalarina bakiuorum aslivar mi bilmiyorum ama yine de harflerin frenkansina gore bir isim yanina eklemek istiyorum
Ben iki isim sevmiyorum Meryem güzel

Bu iki hafta önceki mesajimdi hamileliğim sonlandirildi cnm bebeği kaybettik keşke öyle kolay bi çözümü olsaydi... Bebegin organları olmadigi için suyu bitmişti sakat olmasından kaynaklı yani maalesef...
Rabb'im sabrını versin. En kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin . Rabbim bu sıkıntılarının mükâfatını versin

Nasış bişey? Elını karnına koydugunda tekmeyı mı hıssedıyosun yoksa sessızlıkte karnından gelen seslerden mı anlıyosun? İlk cocukmu kaç kilosun
Ilk baslrda pit pit biseyler icimde patliyomus gbydi simdi daha net hissediyorum canim icimde hareket ettigini hissediyorum elimi koydugumda tekme gbi degil daha kucuk tekme icin ilk bebegim olck insallah canim 69 kiloyum

Fiyati ne oluyor biliyor musunuz

zaten sac kesilmez kismi tamamen hurafe dinde oyle seylere yer yok .hatta eskiden gelen samanizmden kalan adetler bir cogu ben ilk gebeligimde kestirdim de boyattimda herkes ay cocugun omru kisa olur soyle boyle Allah bir insanin ömrü kafada çıkan kıla bağlarmı nasil bir inanç birde oyle kalpten inaniyorki soyleyenler ayy yokk oyledir diye

eğer o kdar ağır geçiyorsa serum iyi gelebilir.. ben her gün yaşıyorum bu durumu sabun kokusuna alerjim var cünkü

Nasıl anladınız? Alerjı testı mı yaptırdınız?
yok hayır, lavaboda ellerimi yıkadığımda ve duşta life sabun sürdükten sonra başlıyor benim hapşurmam. deneme yanılma yaptım gerçekten sabun hapşurtuyor. ama kullanmak zorundayım sonucta hapşura hapşura devam ediyorum elimi yıkamaya bide nazik hapşuran biri değilim gayet yüksek desibelde hapşuruyorum buna rağmen doktor bi zararı yok dedi

eğer o kdar ağır geçiyorsa serum iyi gelebilir.. ben her gün yaşıyorum bu durumu sabun kokusuna alerjim var cünkü
Kalktım bugün sadece burnum tıkalı ah bu alerji. Şu an hiçbirşey yok burun tıkanıklığı dışında. Bir de gece uyutmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…