Oyle yapayim ben de, tesekkur ederimMerhabalar bende biberon arayışındayım benim arkadaşım kolik biberondan almıştı bebeği için cok memnun kalmış bana da kesinlikle ondan 1 tane al dedi bebekte gaz oluşmasını minimuma indiriyormuş
Bizim de buyuk ihtimal kiz ve Neva olarak dusunuyoruzKızlar kız isimleri de konusmaya baslayalım bence , hangi isimleri düşünuyorsunuz?
Ben bu ikisini aldım en iyi aventin diyorlar yenidoğan için..Merhabalar bende biberon arayışındayım benim arkadaşım kolik biberondan almıştı bebeği için cok memnun kalmış bana da kesinlikle ondan 1 tane al dedi bebekte gaz oluşmasını minimuma indiriyormuş
Bende dün akşam 3 kere resmen tekme attı yani gece özellikle kipir kipir masallahBen hissediyorum cok sukur
Canım kardesım ve arkadaslarımdan bılıyorum ilk dogum dan 3 ay sonra bu seferde tuyler dokulmeye baslıyormuş. Yıne hormonlar vs heralde.Dogum yapınca neden dokuluyor canım ?
Ben sormadım canım etraftan bılıyorum birde cok takılmam hurafelere kestirme boyatma vs. İlk 3 ay yasak onu bılıyorum. Zaten ilk 3ay hersey yasak her ihtimale karsı. Internettede 12 haftadan önce bırsey yaptırmayın yazıyor. 17 haftalıgız o yuzden yaptırdım diplerim koyu kumral oldu kulak altım asagısı gogus ortasına kadar uzun sarı. Valla ıyı oldu.Ya canım ben de haftaya doktora gidince soracağım. Saç boyama işini. Hamilelikte çok garip şekilde saçım uzadı benim. Omuzumda hamile kaldım şu an belimde saçlarım. Boyamam da gerek. Uçları ombreli kaldı. Çok da dökülüyor bakalım
Güle güle kullan ne kadar tuttu steril aleti çok gerekli oluyor mu ben 1 tane alayım başlangıç için baktım kullanabiliyor bebek büyük ml sonra alırım diye düşündüm ama yine de bilemiyorum ablama danışacagım artıkBen bu ikisini aldım en iyi aventin diyorlar yenidoğan için..
Geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şeyin yokturKızlar birazdan acile gidicem alttan bakarlar mı sizce
bizim kesin olarak İKRA MERCAN canımKızlar kız isimleri de konusmaya baslayalım bence , hangi isimleri düşünuyorsunuz?
canım geçmedi mi ağrın? önce karından bakarlar, allah korusun bi sıkıntı varsa alttan bakıyolar sonra.Kızlar birazdan acile gidicem alttan bakarlar mı sizce
biberon setini ne kadara aldın canım?Ben bu ikisini aldım en iyi aventin diyorlar yenidoğan için..
Hastanelerde yoğun bakımlarda bile kullanıyorlar arkadaşlarım almıştı önerdiler makineyi ben yurtdışından getirttim orda fiyatlar yarı yarıya tabi burda pahalı biraz isteğe bağlı çok zorunlu birşey değil steril olması açısından mikropları tamamen yok ediyormuş emzigine kadar koyuyorsun içine çatal kasık neyi varsa isteğe bağlı dediğim gibiGüle güle kullan ne kadar tuttu steril aleti çok gerekli oluyor mu ben 1 tane alayım başlangıç için baktım kullanabiliyor bebek büyük ml sonra alırım diye düşündüm ama yine de bilemiyorum ablama danışacagım artık
Canım biberon setimiz hediye geldi ama ikisi de yurtdışından halası getirdi orda yarı yarıya burdaki fiyatların canım indirimleri takip et düşürüyor aradabiberon setini ne kadara aldın canım?
şubat ayında e bebekte her gün baska indirim oluyormus ya bende onu bekliyorum o zaman alıcam böyle büyük eksikleri.
Dr izin verdi mi cnm izin vermiyor çünkü kimyasal oluyor diyeBende saclarımı boyatmaya geldım 4. aydayız artık bide 4ay gecer dogum oncesı boyatırım anca doguma hazırlık olur. Dip boyası yaptırıyorum birde kesim bıraz o kadar. Eşim kısacık kestirme dedi gonlu olmadı bırak uzasın dıyor zaten uzun ama omuzda istiyordum ben sımdı gogsumden az yukarıda kestireyim bari. Ay bu erkekler bazen herseye karışıyorlarnormalde dinlemem ama neyse hamilelikte bır muddet sonra dokulecek dogum yapınca. Barı idare ediyim.
Dr a sormadım canım ben okudugum bilgilerle arkadaslarım da yapmıştı Oyle boyattım. Gelısımlerı 12.haftaya kadar devam ediyor 17 haftalıgız baya buyumus oluyor şükür hıcbır koku dahi yoktu bitkisel boyattım.Dr izin verdi mi cnm izin vermiyor çünkü kimyasal oluyor diye
Face grupta bir çok arkadaş doktoruna sordu izin vermedi cnm. Ondan dedim bendeDr a sormadım canım ben okudugum bilgilerle arkadaslarım da yapmıştı Oyle boyattım. Gelısımlerı 12.haftaya kadar devam ediyor 17 haftalıgız baya buyumus oluyor şükür hıcbır koku dahi yoktu bitkisel boyattım.
Sağol canm inşAllah.Geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şeyin yoktur
Sağ taraftaki batma geçti ama karnım da ağrı oluyo sürekli idrar ve kan verdim bakalım sonuç çıksında inşAllah canım ya.canım geçmedi mi ağrın? önce karından bakarlar, allah korusun bi sıkıntı varsa alttan bakıyolar sonra.
bişey çıkmayacak içini ferah tut :)
Dogrudur canım ben sosyal medya kullanmıyorum hıc ve kımseye de sormadım Dr uma soylerım gidınce kontrole artık yapacak bırsey yok. Ama olacagını düşünmuyorum inşaallah.Face grupta bir çok arkadaş doktoruna sordu izin vermedi cnm. Ondan dedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?