2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Merhabalar bende biberon arayışındayım benim arkadaşım kolik biberondan almıştı bebeği için cok memnun kalmış bana da kesinlikle ondan 1 tane al dedi bebekte gaz oluşmasını minimuma indiriyormuş
Ben bu ikisini aldım en iyi aventin diyorlar yenidoğan için..

Eklentiler

• IMG-20191204-WA0005.webp
    23 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG-20191204-WA0004.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 39
Ben sormadım canım etraftan bılıyorum birde cok takılmam hurafelere kestirme boyatma vs. İlk 3 ay yasak onu bılıyorum. Zaten ilk 3ay hersey yasak her ihtimale karsı. Internettede 12 haftadan önce bırsey yaptırmayın yazıyor. 17 haftalıgız o yuzden yaptırdım diplerim koyu kumral oldu kulak altım asagısı gogus ortasına kadar uzun sarı. Valla ıyı oldu.

Ben bu ikisini aldım en iyi aventin diyorlar yenidoğan için..
Güle güle kullan ne kadar tuttu steril aleti çok gerekli oluyor mu ben 1 tane alayım başlangıç için baktım kullanabiliyor bebek büyük ml sonra alırım diye düşündüm ama yine de bilemiyorum ablama danışacagım artık

Hastanelerde yoğun bakımlarda bile kullanıyorlar arkadaşlarım almıştı önerdiler makineyi ben yurtdışından getirttim orda fiyatlar yarı yarıya tabi burda pahalı biraz isteğe bağlı çok zorunlu birşey değil steril olması açısından mikropları tamamen yok ediyormuş emzigine kadar koyuyorsun içine çatal kasık neyi varsa isteğe bağlı dediğim gibi

biberon setini ne kadara aldın canım?
şubat ayında e bebekte her gün baska indirim oluyormus ya bende onu bekliyorum o zaman alıcam böyle büyük eksikleri.
Canım biberon setimiz hediye geldi ama ikisi de yurtdışından halası getirdi orda yarı yarıya burdaki fiyatların canım indirimleri takip et düşürüyor arada

Dr izin verdi mi cnm izin vermiyor çünkü kimyasal oluyor diye

15+3 günlük 1 haftadır hergün hissediyorum ben pıtpıtları

Dr izin verdi mi cnm izin vermiyor çünkü kimyasal oluyor diye
Dr a sormadım canım ben okudugum bilgilerle arkadaslarım da yapmıştı Oyle boyattım. Gelısımlerı 12.haftaya kadar devam ediyor 17 haftalıgız baya buyumus oluyor şükür hıcbır koku dahi yoktu bitkisel boyattım.

Face grupta bir çok arkadaş doktoruna sordu izin vermedi cnm. Ondan dedim bende

Geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şeyin yoktur
Sağol canm inşAllah.
canım geçmedi mi ağrın? önce karından bakarlar, allah korusun bi sıkıntı varsa alttan bakıyolar sonra.
bişey çıkmayacak içini ferah tut :)
Sağ taraftaki batma geçti ama karnım da ağrı oluyo sürekli idrar ve kan verdim bakalım sonuç çıksında inşAllah canım ya.

Face grupta bir çok arkadaş doktoruna sordu izin vermedi cnm. Ondan dedim bende
Dogrudur canım ben sosyal medya kullanmıyorum hıc ve kımseye de sormadım Dr uma soylerım gidınce kontrole artık yapacak bırsey yok. Ama olacagını düşünmuyorum inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…