2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
AESE Listende gormustum de sorayim dedim. Ben de baslangic icin biberon almayi dusunuyorum ama anti kolikler ve cam biberon arasinda cok kaldim. Philips Avent'in. Sen aldin mi ya da ne almayi dusunuyosun?

AESE Listende gormustum de sorayim dedim. Ben de baslangic icin biberon almayi dusunuyorum ama anti kolikler ve cam biberon arasinda cok kaldim. Philips Avent'in. Sen aldin mi ya da ne almayi dusunuyosun?
Ben almadım daha sadece avent yenidoğan gördüm. Ağzı anne memesine benziyor

Mrb kizlar 15 hafta 6 günlük hamileyim ama hiç hareket hissetmiyorum Sizde durumlar nasıl Bu normal mi
Bende hissetmiyorum 17+6 dayım erken olduğunu düşünüyorum çünkü eli ayağı minicik az daha kilo alsın kemikleri irileşsin kesin hissederiz

Merhabalar bende biberon arayışındayım benim arkadaşım kolik biberondan almıştı bebeği için cok memnun kalmış bana da kesinlikle ondan 1 tane al dedi bebekte gaz oluşmasını minimuma indiriyormuş

Dogum yapınca neden dokuluyor canım ?

Sağolun kizlar biraz içim rahatladı Sadece ben hissetmiyorum zannetmiştim

Ya canım ben de haftaya doktora gidince soracağım. Saç boyama işini. Hamilelikte çok garip şekilde saçım uzadı benim. Omuzumda hamile kaldım şu an belimde saçlarım. Boyamam da gerek. Uçları ombreli kaldı. Çok da dökülüyor bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…