Bende öyle gazman gibiyim yeminle kıçım durmuyor annem ne gazlı diycek çocuk gastrit de var ağız ayrı alt ayrı bendeTerledim gece biraz dünden beri çektim ağrısını ya korktum başka bişey olmasın diye bu pırt hamileliğinin kabusu oldu ya
16 benim de hissetmiyorum 1.de de 18 den sonra hafif hafif hissetmistimMrb kizlar 15 hafta 6 günlük hamileyim ama hiç hareket hissetmiyorum Sizde durumlar nasıl Bu normal mi
Ben almadım daha sadece avent yenidoğan gördüm. Ağzı anne memesine benziyorAESE Listende gormustum de sorayim dedim. Ben de baslangic icin biberon almayi dusunuyorum ama anti kolikler ve cam biberon arasinda cok kaldim. Philips Avent'in. Sen aldin mi ya da ne almayi dusunuyosun?
Ben her gün 3 tane kuru kayısı yiyorum fayda etsin diye.Terledim gece biraz dünden beri çektim ağrısını ya korktum başka bişey olmasın diye bu pırt hamileliğinin kabusu oldu ya
Çok erken normal ben bile yeni hissediyorum 19+2 yimMrb kizlar 15 hafta 6 günlük hamileyim ama hiç hareket hissetmiyorum Sizde durumlar nasıl Bu normal mi
Siz yazınca kesin Muş’tur dedim.Muş yüzünden hamilelikten bile zevk alamıyoruz ben de ailemin yanına gelmek zorunda kaldım. Burada ayrıntılı ultrasona gireceğim.Muş ta oturuyorum
Sizde mi muş ta yaşıyorsunuzSiz yazınca kesin Muş’tur dedim.Muş yüzünden hamilelikten bile zevk alamıyoruz ben de ailemin yanına gelmek zorunda kaldım. Burada ayrıntılı ultrasona gireceğim.
Bende hissetmiyorum 17+6 dayım erken olduğunu düşünüyorum çünkü eli ayağı minicik az daha kilo alsın kemikleri irileşsin kesin hissederizMrb kizlar 15 hafta 6 günlük hamileyim ama hiç hareket hissetmiyorum Sizde durumlar nasıl Bu normal mi
Merhabalar bende biberon arayışındayım benim arkadaşım kolik biberondan almıştı bebeği için cok memnun kalmış bana da kesinlikle ondan 1 tane al dedi bebekte gaz oluşmasını minimuma indiriyormuşAESE Listende gormustum de sorayim dedim. Ben de baslangic icin biberon almayi dusunuyorum ama anti kolikler ve cam biberon arasinda cok kaldim. Philips Avent'in. Sen aldin mi ya da ne almayi dusunuyosun?
Dogum yapınca neden dokuluyor canım ?Bende saclarımı boyatmaya geldım 4. aydayız artık bide 4ay gecer dogum oncesı boyatırım anca doguma hazırlık olur. Dip boyası yaptırıyorum birde kesim bıraz o kadar. Eşim kısacık kestirme dedi gonlu olmadı bırak uzasın dıyor zaten uzun ama omuzda istiyordum ben sımdı gogsumden az yukarıda kestireyim bari. Ay bu erkekler bazen herseye karışıyorlarnormalde dinlemem ama neyse hamilelikte bır muddet sonra dokulecek dogum yapınca. Barı idare ediyim.
Ben de hissetmıyorum canım 15+4 .daha erkenmiş pipirıklenmryelımSağolun kizlar biraz içim rahatladı Sadece ben hissetmiyorum zannetmiştim
Benim.ablalriminda dökülmüs bebek anneyi tanidikca dökülürmüş ,benim saclarim ince telli kivircik , kivircik olmasa cok az , dogumdan sonra hic kalmaz deseneDogum yapınca neden dokuluyor canım ?
Canım benimki buyuk ihtimal kiz olcak isimde BENANKızlar kız isimleri de konusmaya baslayalım bence , hangi isimleri düşünuyorsunuz?
Ya canım ben de haftaya doktora gidince soracağım. Saç boyama işini. Hamilelikte çok garip şekilde saçım uzadı benim. Omuzumda hamile kaldım şu an belimde saçlarım. Boyamam da gerek. Uçları ombreli kaldı. Çok da dökülüyor bakalımBende saclarımı boyatmaya geldım 4. aydayız artık bide 4ay gecer dogum oncesı boyatırım anca doguma hazırlık olur. Dip boyası yaptırıyorum birde kesim bıraz o kadar. Eşim kısacık kestirme dedi gonlu olmadı bırak uzasın dıyor zaten uzun ama omuzda istiyordum ben sımdı gogsumden az yukarıda kestireyim bari. Ay bu erkekler bazen herseye karışıyorlarnormalde dinlemem ama neyse hamilelikte bır muddet sonra dokulecek dogum yapınca. Barı idare ediyim.
Sizin ne kadarlıkBen hissediyorum cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?