2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kizlar ayrintiliya girenler geri buraya dönüş yapabilirlermi ozellikle cinsiyetlerde.bi degsiklik olcakmi cok merak ediyorum

Canım benim 14+5 te net kız dedi daha önceden hiç tahmin yapmamıştı. Değişmez herhalde diye düşünüyorum ama bilemedim
valla canım sen bilirsin çok emin konuştuysa ve cihazı da iyiyse yazabilirim listeye :) ama içinde azıcık bile şüphe varsa bekle derim :)

valla canım sen bilirsin çok emin konuştuysa ve cihazı da iyiyse yazabilirim listeye :) ama içinde azıcık bile şüphe varsa bekle derim :)
Net kız dedi yüzde bile vermedi gibi falan da demedi. Doktoruma güveniyorum cihazı şok kötü olsa da yazalım listeye değişirse de ya nasip

Kizlar ayrintiliya girenler geri buraya dönüş yapabilirlermi ozellikle cinsiyetlerde.bi degsiklik olcakmi cok merak ediyorum
Erken gireceklerden biri ben olurum sanırım. Bu cumartesi kontrolüm var. Doktorum genelde kontrol süresi içinde yaptırıyor işlemleri yani önümüzdeki hafta girmiş olurum diye tahmin ediyorum

Erken gireceklerden biri ben olurum sanırım. Bu cumartesi kontrolüm var. Doktorum genelde kontrol süresi içinde yaptırıyor işlemleri yani önümüzdeki hafta girmiş olurum diye tahmin ediyorum
Hadi hayirli haberlerini bekliyoruz canım

Net kız dedi yüzde bile vermedi gibi falan da demedi. Doktoruma güveniyorum cihazı şok kötü olsa da yazalım listeye değişirse de ya nasip
Benimde öyle dedi işte net kız dedi direk 22 ocak 'ta benimde randevu detaylı da net belli olur hepimizin ama ben zaten kız hissediyorum umarım değişmez iyi özel hastanelerden biri yepyeni herşeyleri makineleri falan ama sağlıklı olsunlarda dediğin gibi hayırlısı

adını da defne koyucaksınız galiba :) happy mom uygulamasında gördüm sizi de :)

Canım listede hiç adın yok. yaş, son adet tarihi, şehir, kaçıncı cocuk bunları da yazar mısın :)
Bende yaziyim benide ekle canim. Yas 32 sat 16 eylul . Sehir kayseri 2. Cocuk. Cinsiyette kiz dedi hep ama son kontrolde pipi gibi birsey gozukuyodu pipimi kordonmu emin olamadim o yuzden ayrintiliyi bekliyorum 30 ocakta

Kızlar ilişki yasıyor musunuz? 16 hafta olduk ,hiç yapmadık ,bugun dr a sordum ;erkek korunmalı olcak sekılde serbest dedi ,yine de korkuyorum,fikriniz?

Kızlar ilişki yasıyor musunuz? 16 hafta olduk ,hiç yapmadık ,bugun dr a sordum ;erkek korunmalı olcak sekılde serbest dedi ,yine de korkuyorum,fikriniz?
ben 12. haftada bir kez denedim, ama sadece denemeyle kaldı. çok korktum nedense. 4 aydır kardeş gibiyiz sanırım doğurana kadar cesaret edemiycem. eşimde hiç oralı değil zaten o da tedirgin oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…