2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
ben 12. haftada bir kez denedim, ama sadece denemeyle kaldı. çok korktum nedense. 4 aydır kardeş gibiyiz sanırım doğurana kadar cesaret edemiycem. eşimde hiç oralı değil zaten o da tedirgin oluyor.
Ay biz de kanka gıbı olduk ta , dedım arada olsa mı eşimde hamılelık depresyonunda sanki , ona ıyı gelır mi ki die :)))) sizin eşlerınızın ruh halı nasıl?

Kızlar ilişki yasıyor musunuz? 16 hafta olduk ,hiç yapmadık ,bugun dr a sordum ;erkek korunmalı olcak sekılde serbest dedi ,yine de korkuyorum,fikriniz?
3 aylıktan sonra bizde denedik korumalı bir şekilde ayda 1 2 en fazla 3tur oluyor bizim serbest dedi doktor bence uzaklaşmamak lazım kızlar ya ne bilim doğuma bile etkisi varmış diyorlar normal düşünüyorsanız çünkü siz mutlu olunca bebekte mutlu oluyormuş çikolata etkisi gibi

Kızlar ilişki yasıyor musunuz? 16 hafta olduk ,hiç yapmadık ,bugun dr a sordum ;erkek korunmalı olcak sekılde serbest dedi ,yine de korkuyorum,fikriniz?
Canim biz yeni ogrendigmiz siralar hic olmadi , ama 2.aydan sonra haftada 1 veya 2 oluyor doktorumda sorun olmaz demisti

Ay biz de kanka gıbı olduk ta , dedım arada olsa mı eşimde hamılelık depresyonunda sanki , ona ıyı gelır mi ki die :)))) sizin eşlerınızın ruh halı nasıl?
Başlarda çok korktu yaklaşmadı ben biraz destek oldum konuştum falan ama karnımı görünce hala korkuyor tabi elimde değil çocuğa birşey olcak gibi geliyor diyor üstümü örtüyorum uygun sekillerde giriyoruz tamamdır

Aynen canim bende destek oldum dedim cok sukur lekelenme kanama vs yok engel bi durumda yok falan diye diye haftada 1 olabiliyor

Valla ikimizde cesaret edemediğimiz için bize hava hoş galiba bide açıkcası bizim tedaviyle oldu, doktorlar gün veriyodu şu gün şu saatte mutlaaka ilişki olsun falan diye. 2 yılımız öyle geçti o yüzden bıktık galiba ya bizimkinde depresyon falan yok ama gayet normal

Değişmez inşallah hissediyorsan ne güzel Benim de 29unda randevum o zaman da 17+5 olcam inşallah bi daha sorcam

Kızlar merhaba. Cuma günü akşam kan testinde 16,77 çıkmıştı. Bir daha da gitmedim hastaneye. Bugün hem sabah hem de az önce idrar testi yaptım ama negatif. Böyle olan var mi? Çok kafam takıldı
Ayrıca sabah ve akşam yaptığım testlerin markaları farklı
Kan verdim ama yarın sabah çıkacak. Böyle olan var mııııı

Ay sorma ya , bizim de tedavıyle oldu ,tedavı oncesı de cok calıstık ,ovulasyon gunleri fln baya stokladık hatta bıkmıştım gorev gıbı old için . Ama hormonlarımdan mıdır nedir boyle bagımız azalıyo gıbı ,bizle az ılgılenıyo gıbı gelıyo

Tüp bebek olmasına rağmen haftada 1 kez oluyor cnm doktorum sıkıntı görmedi

Erkek korumalı mı canım ,o da heralde hijyen için demi korunma?
Yok cnm korunmasız
Ben onu doktoruma sordum korunmalı mı eşim diye herkes sperm zarar verir diyor dedim
Hayır olur mu öyle şey dedi korunmasız 8 haftadan beri oluyor ilk zaman lar ben korktum çok şükür bi sıkıntı yok

valla benimde ilgisizlik hoşuma gitmiyo. aslında ilgisizlik değil tabiki ikimizi de düşündüğü için yanaşmıyo biliyorum ama cesaret edemiyorum işte. bi kere olsa devamı gelir belki ama hiç olucağına inanmıyorum nedense

Hiçbişe olmuyo emin ol ilk gittiğim doktor korunmasız olur dedi 9 ay boyunca onun verdiği bi rahatlık var heralde hiç korkmadım

Kızlar dün acile gitmiştim serum taktılar alttan muayene edeceklerdi bırakmadım normal ultrason la baktılar rahim kısalığına falan alttan bıraksamıydım bilmiyorum ama normal dediler herşey benim ağrılar hala devam ediyo idrar yolu enfeksiyonu için toz ve magnorm diye bi magnezyum ilacı yazdı doktor henüz kullanmaya başlamadım ama ağrılar geçmiyor ben korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…