Ay biz de kanka gıbı olduk ta , dedım arada olsa mıben 12. haftada bir kez denedim, ama sadece denemeyle kaldı. çok korktum nedense. 4 aydır kardeş gibiyiz sanırım doğurana kadar cesaret edemiycem.eşimde hiç oralı değil zaten o da tedirgin oluyor.
3 aylıktan sonra bizde denedik korumalı bir şekilde ayda 1 2 en fazla 3tur oluyor bizim serbest dedi doktor bence uzaklaşmamak lazım kızlar ya ne bilim doğuma bile etkisi varmış diyorlar normal düşünüyorsanız çünkü siz mutlu olunca bebekte mutlu oluyormuş çikolata etkisi gibiKızlar ilişki yasıyor musunuz? 16 hafta olduk ,hiç yapmadık ,bugun dr a sordum ;erkek korunmalı olcak sekılde serbest dedi ,yine de korkuyorum,fikriniz?
Canim biz yeni ogrendigmiz siralar hic olmadi , ama 2.aydan sonra haftada 1 veya 2 oluyor doktorumda sorun olmaz demistiKızlar ilişki yasıyor musunuz? 16 hafta olduk ,hiç yapmadık ,bugun dr a sordum ;erkek korunmalı olcak sekılde serbest dedi ,yine de korkuyorum,fikriniz?
Başlarda çok korktu yaklaşmadı ben biraz destek oldum konuştum falan ama karnımı görünce hala korkuyor tabi elimde değil çocuğa birşey olcak gibi geliyor diyor üstümü örtüyorum uygun sekillerde giriyoruz tamamdırAy biz de kanka gıbı olduk ta , dedım arada olsa mıeşimde hamılelık depresyonunda sanki , ona ıyı gelır mi ki die :)))) sizin eşlerınızın ruh halı nasıl?
Aynen canim bende destek oldum dedim cok sukur lekelenme kanama vs yok engel bi durumda yok falan diye diye haftada 1 olabiliyorBaşlarda çok korktu yaklaşmadı ben biraz destek oldum konuştum falan ama karnımı görünce hala korkuyor tabi elimde değil çocuğa birşey olcak gibi geliyor diyor üstümü örtüyorum uygun sekillerde giriyoruz tamamdır
Valla ikimizde cesaret edemediğimiz için bize hava hoş galibaAy biz de kanka gıbı olduk ta , dedım arada olsa mıeşimde hamılelık depresyonunda sanki , ona ıyı gelır mi ki die :)))) sizin eşlerınızın ruh halı nasıl?
Değişmez inşallah hissediyorsan ne güzelBenimde öyle dedi işte net kız dedi direk 22 ocak 'ta benimde randevu detaylı da net belli olur hepimizin ama ben zaten kız hissediyorum umarım değişmez iyi özel hastanelerden biri yepyeni herşeyleri makineleri falan ama sağlıklı olsunlarda dediğin gibi hayırlısı
Güldürdun benıBaşlarda çok korktu yaklaşmadı ben biraz destek oldum konuştum falan ama karnımı görünce hala korkuyor tabi elimde değil çocuğa birşey olcak gibi geliyor diyor üstümü örtüyorum uygun sekillerde giriyoruz tamamdır
Bizim yasak canım riskli olduğu için. Doktorunuz izin verdiyse çok da abartmadan olur tabi korkmayınKızlar ilişki yasıyor musunuz? 16 hafta olduk ,hiç yapmadık ,bugun dr a sordum ;erkek korunmalı olcak sekılde serbest dedi ,yine de korkuyorum,fikriniz?
Nerde cnm bu dr hastane yani muayene nekadarBİRİNCİ HOSPİTAL İLKNUR HN LA DEVAM EDİYORUM CANM CİNSİYETİMİZ KIZ 25 OCAKTA KONTROLUM VAR =)
Ay sorma ya , bizim de tedavıyle oldu ,tedavı oncesı de cok calıstık ,ovulasyon gunleri flnValla ikimizde cesaret edemediğimiz için bize hava hoş galibabide açıkcası bizim tedaviyle oldu, doktorlar gün veriyodu şu gün şu saatte mutlaaka ilişki olsun falan diye. 2 yılımız öyle geçti o yüzden bıktık galiba ya bizimkinde depresyon falan yok ama gayet normal
Tüp bebek olmasına rağmen haftada 1 kez oluyor cnm doktorum sıkıntı görmediKızlar ilişki yasıyor musunuz? 16 hafta olduk ,hiç yapmadık ,bugun dr a sordum ;erkek korunmalı olcak sekılde serbest dedi ,yine de korkuyorum,fikriniz?
Erkek korumalı mı canım ,o da heralde hijyen için demi korunma?Tüp bebek olmasına rağmen haftada 1 kez oluyor cnm doktorum sıkıntı görmedi
Yok cnm korunmasızErkek korumalı mı canım ,o da heralde hijyen için demi korunma?
valla benimde ilgisizlik hoşuma gitmiyo. aslında ilgisizlik değil tabiki ikimizi de düşündüğü için yanaşmıyo biliyorum ama cesaret edemiyorum işte. bi kere olsa devamı gelir belki ama hiç olucağına inanmıyorum nedenseAy sorma ya , bizim de tedavıyle oldu ,tedavı oncesı de cok calıstık ,ovulasyon gunleri flnbaya stokladık hatta bıkmıştım gorev gıbı old için . Ama hormonlarımdan mıdır nedir boyle bagımız azalıyo gıbı ,bizle az ılgılenıyo gıbı gelıyo
Bende onu dedim geçen yaaaYazdım canım, o değilde kız senesi dedik. ilk öğrenenlerin hepsi kızdı, şimdi bakıyorum eşitlenmiş neredeyse :)
Ben regenesis max kullanıyorumKızlar omega3 olarak hangı markayı kullanıyorsunuz? Krill oil kullanan var mı
Hiçbişe olmuyo emin ol ilk gittiğim doktor korunmasız olur dedi 9 ay boyunca onun verdiği bi rahatlık var heralde hiç korkmadımKızlar ilişki yasıyor musunuz? 16 hafta olduk ,hiç yapmadık ,bugun dr a sordum ;erkek korunmalı olcak sekılde serbest dedi ,yine de korkuyorum,fikriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?