Doktoruna sordun mu canım baktımı kendi doktorunKızlar dün acile gitmiştim serum taktılar alttan muayene edeceklerdi bırakmadım normal ultrason la baktılar rahim kısalığına falan alttan bıraksamıydım bilmiyorum ama normal dediler herşey benim ağrılar hala devam ediyo idrar yolu enfeksiyonu için toz ve magnorm diye bi magnezyum ilacı yazdı doktor henüz kullanmaya başlamadım ama ağrılar geçmiyor ben korkuyorum.
hangi ildesin canım?Kızlar ben normalde özelde bi doktora gidiyorum bu cuma kontrolüm var muhtemelen detaylı için randevu verecek ama çok pahalıymış diye duydum onu devlette yaptırsam sizce sorun olur mu hepsi aynı şeyi yapmıyomu ?
baktırmama sebebin neydi canım? bence baktırsaydın için çok daha rahat ederdi. illa rahim ağzı kısalığından olmaz bu ağrı ama için ferahlardı en azındanKızlar dün acile gitmiştim serum taktılar alttan muayene edeceklerdi bırakmadım normal ultrason la baktılar rahim kısalığına falan alttan bıraksamıydım bilmiyorum ama normal dediler herşey benim ağrılar hala devam ediyo idrar yolu enfeksiyonu için toz ve magnorm diye bi magnezyum ilacı yazdı doktor henüz kullanmaya başlamadım ama ağrılar geçmiyor ben korkuyorum.
Hepimizi inşallah canımGüldürdun benıAllah ta seni güldürsün
Bende karar veremedim onu sormadım da dpktora korumalı mi korumasız mi bilemedim zarari yoksa iyi bari adam işkence çekiyorduHiçbişe olmuyo emin ol ilk gittiğim doktor korunmasız olur dedi 9 ay boyunca onun verdiği bi rahatlık var heralde hiç korkmadım
Bende hamile kaldığım ay adetim geçikince evde test yaptım negatif çıkmıştı bi kaç gün daha geçtikten sonra kan tahlili verdim değerim 1000 üstünde çıktı. Başka ayda yine test yapmıştım çift çizgi çıktı ve ertesi gün adet olmuştum Dr gittim hemen bir sürü tahlil yaptı düşük mü kimyasal mı diye ama tahlilde herşey normaldi. O gebelik testlerin doğru olanları bana denk gelmedi. Biraz daha bekle nasip neyse o olurKızlar merhaba. Cuma günü akşam kan testinde 16,77 çıkmıştı. Bir daha da gitmedim hastaneye. Bugün hem sabah hem de az önce idrar testi yaptım ama negatif. Böyle olan var mi? Çok kafam takıldı
Ayrıca sabah ve akşam yaptığım testlerin markaları farklı
Kan verdim ama yarın sabah çıkacak. Böyle olan var mııııı
150 155 gr cıkmıştı 16.hafta gecen hafta kontrolde kac cm dı su an hatırlamıyorum canım. Gozun aydın bu aradaKızlar 16.haftada bebegınız kaç cm ve kaç gr dı?
Bız zaten 5 defa fılan yaptık 3ay ıcınde ara ara bı sıkıntımız yok diye sonra duruldukKızlar ilişki yasıyor musunuz? 16 hafta olduk ,hiç yapmadık ,bugun dr a sordum ;erkek korunmalı olcak sekılde serbest dedi ,yine de korkuyorum,fikriniz?
yyok acile gittim kendi doktoruma gitmedim haftasonuydu.Doktoruna sordun mu canım baktımı kendi doktorun
Kendimi kasıyorum ya dedim daha çok zarar vermiyim kendimi kazarak zaten kaç aydan beri ilişki yol canım çok yanar diye düşündüm karından ultrason la herşey normal dediler zaten inşAllah geçer ya ilaçların mı da bi içeyim de.baktırmama sebebin neydi canım? bence baktırsaydın için çok daha rahat ederdi. illa rahim ağzı kısalığından olmaz bu ağrı ama için ferahlardı en azından
Gecmıs olsun canım dıkkat et inşaallah birsey yoktur. Zihninde kotuye cekme gecer inşaallah sıkıntı yapma. Cok zorda kalırsan ona gore baktır alttan muayeneyede.Kızlar dün acile gitmiştim serum taktılar alttan muayene edeceklerdi bırakmadım normal ultrason la baktılar rahim kısalığına falan alttan bıraksamıydım bilmiyorum ama normal dediler herşey benim ağrılar hala devam ediyo idrar yolu enfeksiyonu için toz ve magnorm diye bi magnezyum ilacı yazdı doktor henüz kullanmaya başlamadım ama ağrılar geçmiyor ben korkuyorum.
Bursahangi ildesin canım?
Ben sormadan doktor bütün herşeyi söylemişti ilk gitmiştim ya genel bilgi verdi öyle doktor riskli görse der benceBende karar veremedim onu sormadım da dpktora korumalı mi korumasız mi bilemedim zarari yoksa iyi bari adam işkence çekiyordu
Ohhh inşallah. Şimdi nasılsınız ?Bende hamile kaldığım ay adetim geçikince evde test yaptım negatif çıkmıştı bi kaç gün daha geçtikten sonra kan tahlili verdim değerim 1000 üstünde çıktı. Başka ayda yine test yapmıştım çift çizgi çıktı ve ertesi gün adet olmuştum Dr gittim hemen bir sürü tahlil yaptı düşük mü kimyasal mı diye ama tahlilde herşey normaldi. O gebelik testlerin doğru olanları bana denk gelmedi. Biraz daha bekle nasip neyse o olur
Arayıp sorsan hani ağırlarım hala geçmedi diyeyyok acile gittim kendi doktoruma gitmedim haftasonuydu.
Şimdi şükür 18+0 hamileyimOhhh inşallah. Şimdi nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?