2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar ben normalde özelde bi doktora gidiyorum bu cuma kontrolüm var muhtemelen detaylı için randevu verecek ama çok pahalıymış diye duydum onu devlette yaptırsam sizce sorun olur mu hepsi aynı şeyi yapmıyomu ?

Doktoruna sordun mu canım baktımı kendi doktorun

Kızlar ben normalde özelde bi doktora gidiyorum bu cuma kontrolüm var muhtemelen detaylı için randevu verecek ama çok pahalıymış diye duydum onu devlette yaptırsam sizce sorun olur mu hepsi aynı şeyi yapmıyomu ?
hangi ildesin canım?

baktırmama sebebin neydi canım? bence baktırsaydın için çok daha rahat ederdi. illa rahim ağzı kısalığından olmaz bu ağrı ama için ferahlardı en azından

Ancak yine de spermin içinde bulunan prostaglandin isimli maddenin rahim ağzında kasılmalara neden olabileceği için, ilişki sırasında prezarvatif ya da geri çekme metodu kullanılabilir.
Nette bunu diyor son aylar için özellikle..

Bende hamile kaldığım ay adetim geçikince evde test yaptım negatif çıkmıştı bi kaç gün daha geçtikten sonra kan tahlili verdim değerim 1000 üstünde çıktı. Başka ayda yine test yapmıştım çift çizgi çıktı ve ertesi gün adet olmuştum Dr gittim hemen bir sürü tahlil yaptı düşük mü kimyasal mı diye ama tahlilde herşey normaldi. O gebelik testlerin doğru olanları bana denk gelmedi. Biraz daha bekle nasip neyse o olur

Kızlar ilişki yasıyor musunuz? 16 hafta olduk ,hiç yapmadık ,bugun dr a sordum ;erkek korunmalı olcak sekılde serbest dedi ,yine de korkuyorum,fikriniz?
Bız zaten 5 defa fılan yaptık 3ay ıcınde ara ara bı sıkıntımız yok diye sonra durulduk ve sanırım bundan sonrada ara ara baslayacak gibiyiz

baktırmama sebebin neydi canım? bence baktırsaydın için çok daha rahat ederdi. illa rahim ağzı kısalığından olmaz bu ağrı ama için ferahlardı en azından
Kendimi kasıyorum ya dedim daha çok zarar vermiyim kendimi kazarak zaten kaç aydan beri ilişki yol canım çok yanar diye düşündüm karından ultrason la herşey normal dediler zaten inşAllah geçer ya ilaçların mı da bi içeyim de.

Gecmıs olsun canım dıkkat et inşaallah birsey yoktur. Zihninde kotuye cekme gecer inşaallah sıkıntı yapma. Cok zorda kalırsan ona gore baktır alttan muayeneyede.

Ohhh inşallah. Şimdi nasılsınız ?

Bu arada kızlar bugun benım dogum gunum Ve şükürler olsun Rabbıme ıyıkı dogdum ıyıkı oldun oglum dıyorum Butun dılegım ailem sevdıklerımle mutlu huzurlu saglıklı basarili yasamak ve yavrumu saglıcakla kucagıma almak ve tum evlat ozlemı cekenlere hayırlı evlat nasip olması ve tum arkadas es dost tanıyıp tanımadığım insanlarında hayırlısıyla yavrularına kavusmalar nasıp kısmet olsun Allahım
Hakkımızda herseyin iyisi dogrusu guzeli hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…