Çok sağol canım bugün hep uzandım inşAllah geçer geçmezse kendi doktoruma giderim artık.Gecmıs olsun canım dıkkat et inşaallah birsey yoktur. Zihninde kotuye cekme gecer inşaallah sıkıntı yapma. Cok zorda kalırsan ona gore baktır alttan muayeneyede.
Ben kontrolleri devlette yaptırıyorum özele gitmedim hiç doktoruma instagramdan yazsam ama muayene etmeden bilemez inşAllah geçer geçmezse yarın ona gidicem dün acil gitmiştim başka hastaneye.Arayıp sorsan hani ağırlarım hala geçmedi diye
Doğum günün kutlu olsunBu arada kızlar bugun benım dogum gunumVe şükürler olsun Rabbıme ıyıkı dogdum ıyıkı oldun oglum dıyorum Butun dılegım ailem sevdıklerımle mutlu huzurlu saglıklı basarili yasamak ve yavrumu saglıcakla kucagıma almak ve tum evlat ozlemı cekenlere hayırlı evlat nasip olması ve tum arkadas es dost tanıyıp tanımadığım insanlarında hayırlısıyla yavrularına kavusmalar nasıp kısmet olsun Allahım
Hakkımızda herseyin iyisi dogrusu guzeli hayırlısı olsun inşallah.
Doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle evladınla nice senelerin olsun İnşAllahBu arada kızlar bugun benım dogum gunumVe şükürler olsun Rabbıme ıyıkı dogdum ıyıkı oldun oglum dıyorum Butun dılegım ailem sevdıklerımle mutlu huzurlu saglıklı basarili yasamak ve yavrumu saglıcakla kucagıma almak ve tum evlat ozlemı cekenlere hayırlı evlat nasip olması ve tum arkadas es dost tanıyıp tanımadığım insanlarında hayırlısıyla yavrularına kavusmalar nasıp kısmet olsun Allahım
İyi ki doğdun tatlım.Bu arada kızlar bugun benım dogum gunumVe şükürler olsun Rabbıme ıyıkı dogdum ıyıkı oldun oglum dıyorum Butun dılegım ailem sevdıklerımle mutlu huzurlu saglıklı basarili yasamak ve yavrumu saglıcakla kucagıma almak ve tum evlat ozlemı cekenlere hayırlı evlat nasip olması ve tum arkadas es dost tanıyıp tanımadığım insanlarında hayırlısıyla yavrularına kavusmalar nasıp kısmet olsun Allahım
Amin aminŞimdi şükür 18+0 hamileyimAllah isteyen herkese nasip etsin
Doğum günün kutlu olsun sevdiklerine ailenle huzurlu mutlu senelerin olsun dilerim canım güzel duaların içinde teşekkür ederizBu arada kızlar bugun benım dogum gunumVe şükürler olsun Rabbıme ıyıkı dogdum ıyıkı oldun oglum dıyorum Butun dılegım ailem sevdıklerımle mutlu huzurlu saglıklı basarili yasamak ve yavrumu saglıcakla kucagıma almak ve tum evlat ozlemı cekenlere hayırlı evlat nasip olması ve tum arkadas es dost tanıyıp tanımadığım insanlarında hayırlısıyla yavrularına kavusmalar nasıp kısmet olsun Allahım
Geçmiş olsun canım umarım geçer iyi olursunÇok sağol canım bugün hep uzandım inşAllah geçer geçmezse kendi doktoruma giderim artık.
Çok sağol canım inşAllahGeçmiş olsun canım umarım geçer iyi olursun
Benim plasenta sikintisi var o yuzden yasakKızlar ilişki yasıyor musunuz? 16 hafta olduk ,hiç yapmadık ,bugun dr a sordum ;erkek korunmalı olcak sekılde serbest dedi ,yine de korkuyorum,fikriniz?
Doğum günün kutlu olsun canım saglikla.nice guzel yillarin olsunBu arada kızlar bugun benım dogum gunumVe şükürler olsun Rabbıme ıyıkı dogdum ıyıkı oldun oglum dıyorum Butun dılegım ailem sevdıklerımle mutlu huzurlu saglıklı basarili yasamak ve yavrumu saglıcakla kucagıma almak ve tum evlat ozlemı cekenlere hayırlı evlat nasip olması ve tum arkadas es dost tanıyıp tanımadığım insanlarında hayırlısıyla yavrularına kavusmalar nasıp kısmet olsun Allahım
istanbul olsa önericektim de canım ondan sordum. burda 260 liraya var en uygun. benim gideceğim yerde 340 tl. pendikte yer
Gittiğin doktorun yönlendiriyor diye biliyorum öyle değil miistanbul olsa önericektim de canım ondan sordum. burda 260 liraya var en uygun. benim gideceğim yerde 340 tl. pendikte yer
Anladım canım geçer inşallah hep uzan bişey yapmaBen kontrolleri devlette yaptırıyorum özele gitmedim hiç doktoruma instagramdan yazsam ama muayene etmeden bilemez inşAllah geçer geçmezse yarın ona gidicem dün acil gitmiştim başka hastaneye.
evet ama doktorunun önerdiği yere gitmek zorundada değilsin her yer aynı işlemi yapıyor sonuçta. ucuz olana arkadasım gitti 10-15 dk bakmıslar. ben doktorumun önerdiğine gidicem 340 tl olan o da 45-50 dk bakıyormus o yüzden onu tercih ettim.Gittiğin doktorun yönlendiriyor diye biliyorum öyle değil mi
Devlette 15 dk da bakıyomuş ..işte ondan kafam karışık heryer aynı işlemi yapıyor 10 dk bakanda 40 dk bakanda yani o kadar para vermeye değer mi diye düşünüyorum hani önemli mi sence detaylı ? Ne gibi riskleri varevet ama doktorunun önerdiği yere gitmek zorundada değilsin her yer aynı işlemi yapıyor sonuçta. ucuz olana arkadasım gitti 10-15 dk bakmıslar. ben doktorumun önerdiğine gidicem 340 tl olan o da 45-50 dk bakıyormus o yüzden onu tercih ettim.
Devlette 15 dk da bakıyomuş ..işte ondan kafam karışık heryer aynı işlemi yapıyor 10 dk bakanda 40 dk bakanda yani o kadar para vermeye değer mi diye düşünüyorum hani önemli mi sence detaylı ? Ne gibi riskleri var
Aynen canımcanım ben çok önemli olduğunu düşünüyorum. ikili testi yaptırmadım, üçlü ve dörtlüyü de yaptırmayı düşünmüyorum. ama bu ultrasonda bebekteki gerçek anomaliler bunda belli oluyor. allah korusun bi sıkıntı varsa doğumda o branştan doktor bulunması lazım. yani ben diğerlerini yaptırmadığım icin bunu cok önemsiyorum ama herkesin kendi tercihi. eğer maddi durumunuzu zorluyorsa bence devlette yaptırın sonucta onlarda tıp okumuş insanlar. ben para vermisken 50 lira daha veririm daha uzun süre baktırırım mantığındayım. karışık bir durum yani :)
canım biraz bakındım da sonomar diye bi yer varmıs bursada tabi sana yakın mı bilmiyorum. mart ayında yaptıranlar 250 tl demiş. bi bak istersen :)Aynen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?