2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Gecmıs olsun canım dıkkat et inşaallah birsey yoktur. Zihninde kotuye cekme gecer inşaallah sıkıntı yapma. Cok zorda kalırsan ona gore baktır alttan muayeneyede.
Çok sağol canım bugün hep uzandım inşAllah geçer geçmezse kendi doktoruma giderim artık.

Arayıp sorsan hani ağırlarım hala geçmedi diye
Ben kontrolleri devlette yaptırıyorum özele gitmedim hiç doktoruma instagramdan yazsam ama muayene etmeden bilemez inşAllah geçer geçmezse yarın ona gidicem dün acil gitmiştim başka hastaneye.

Doğum günün kutlu olsun

Doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle evladınla nice senelerin olsun İnşAllah

İyi ki doğdun tatlım. Yeni yaşın bütün mutlulukları getirsin

Doğum günün kutlu olsun sevdiklerine ailenle huzurlu mutlu senelerin olsun dilerim canım güzel duaların içinde teşekkür ederiz Allah bebeğinle de kutlamayi nasip etsin

Doğum günün kutlu olsun canım saglikla.nice guzel yillarin olsun

Ben kontrolleri devlette yaptırıyorum özele gitmedim hiç doktoruma instagramdan yazsam ama muayene etmeden bilemez inşAllah geçer geçmezse yarın ona gidicem dün acil gitmiştim başka hastaneye.
Anladım canım geçer inşallah hep uzan bişey yapma

Gittiğin doktorun yönlendiriyor diye biliyorum öyle değil mi
evet ama doktorunun önerdiği yere gitmek zorundada değilsin her yer aynı işlemi yapıyor sonuçta. ucuz olana arkadasım gitti 10-15 dk bakmıslar. ben doktorumun önerdiğine gidicem 340 tl olan o da 45-50 dk bakıyormus o yüzden onu tercih ettim.

Kızlar süreklı yeni bi konuyla gelıyorum ama normal dogum için yoga,pilates,nefes teknikleri kursuna gıtmeyı dusunuyor musunuz,şuan başlamak için uygun aydagız sanırım ,ne kadar erken okdr ıyı dıyorlar

Devlette 15 dk da bakıyomuş ..işte ondan kafam karışık heryer aynı işlemi yapıyor 10 dk bakanda 40 dk bakanda yani o kadar para vermeye değer mi diye düşünüyorum hani önemli mi sence detaylı ? Ne gibi riskleri var

canım ben çok önemli olduğunu düşünüyorum. ikili testi yaptırmadım, üçlü ve dörtlüyü de yaptırmayı düşünmüyorum. ama bu ultrasonda bebekteki gerçek anomaliler bunda belli oluyor. allah korusun bi sıkıntı varsa doğumda o branştan doktor bulunması lazım. yani ben diğerlerini yaptırmadığım icin bunu cok önemsiyorum ama herkesin kendi tercihi. eğer maddi durumunuzu zorluyorsa bence devlette yaptırın sonucta onlarda tıp okumuş insanlar. ben para vermisken 50 lira daha veririm daha uzun süre baktırırım mantığındayım. karışık bir durum yani :)

Aynen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…