Tedirgin olucak bir durum yok :) tüm organlarını damarlarına kadar detaylı inceliyorlar, özellikle herhangi bir sorunda erken müdehale edilebilmesini sağlıyor. Ben daha önce 2 kere yaptırdım. Şimdide 3 hafta sonraya randevu alicam insallahKizlar bende 3 lu tarama vermistim şükür normal dedi. 2 li de 3 lu de normal dedi. 21 haftada detayli ulttasyon istedi yarim saat falan kaliyosun dedi onu mutlaka yaptir dedi doktorum. Cok tedirgin oluyorum baya yaptiran varmi aranizda
Fiyatı öğrenebildiniz mi? Bazı yorumları iyi değildi, ne kadar doğru bilemiyorumBen haftaya gideceğim 31 ocakta bana da 22yi doldur beyin gelişimini daha iyi görürüz dedi. Prof. Cihat Şen'e gideceğim aksilik olmazsa. Kendisi Dünya perinatoloji derneği başkanıymış.
Çok geçmiş olsun canım.
Çok değildi adet sancısı gibi ultrasyonla baktı cnm artarsa yatış veririz dedimustela kullanablilrsin bebekler için olanı.
ya şiddetli bir ağrı mıydı kesilmeyen?açıklığına vs baktılar mı? beni hastanede yatırmış yollamamışlardı ve ufacıktı kanamam
Bugün gittim doktora 18+2 250 gr, gayet iyi dedi doktorKizlar 18+3 olduk 260 gr normalmi sizce
Kötü yorum görmedim ben hiç. Bin TL falan sanırım fiyatı.Fiyatı öğrenebildiniz mi? Bazı yorumları iyi değildi, ne kadar doğru bilemiyorum
Belki silinmiştir, yorumlarada çok güven olmuyorKötü yorum görmedim ben hiç. Bin TL falan sanırım fiyatı.
İlk ayımdan beri bakıyorum ben ama kötü yorum görmedim. Hatta Avr. Yakası en çok önerilen perinatolog Kadınlar kulübünde de. Karıştırmış olabilirsin belki. Yani aşağı yukarı eylülden beri bakıyorum ben :)Belki silinmiştir, yorumlarada çok güven olmuyor
Baktım yeniden :) googledaki yorumlarda vardı bir kaç olumsuz şey. Inşallah iyi cikarİlk ayımdan beri bakıyorum ben ama kötü yorum görmedim. Hatta Avr. Yakası en çok önerilen perinatolog Kadınlar kulübünde de. Karıştırmış olabilirsin belki. Yani aşağı yukarı eylülden beri bakıyorum ben :)
Bence çok pahalı yine sen bilirsin ama gelişiminde gebelikte sıkıntı yoksa illa perinotolog olmasına gerek yok dedi benim Doktor iki katı fazla alıyorlar şart değil bence..İlk ayımdan beri bakıyorum ben ama kötü yorum görmedim. Hatta Avr. Yakası en çok önerilen perinatolog Kadınlar kulübünde de. Karıştırmış olabilirsin belki. Yani aşağı yukarı eylülden beri bakıyorum ben :)
Sağlık ocağı kendi çağırıyor canım zaten haftana göre çağırdılarsa erken değil demekki..Ben erken yaptirmisim ozaman
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin umarım iyi olursunSağol cnm
Çok değildi adet sancısı gibi ultrasyonla baktı cnm artarsa yatış veririz dedi
Benim nedeni belli olmayan kanamam oldu. 12. haftada. Çok çok fazla kanama affedersin işiyor gibi. durmadı çok kan kaybettim. Sebep belirlenemedi. 3 doktora gittim. Hiçbiri bulamadı. Yine olur korkum var. O zaman açılmam olmuştu çünkü. Şimdi olursa çok tehlikeli olur benim için.Bence çok pahalı yine sen bilirsin ama gelişiminde gebelikte sıkıntı yoksa illa perinotolog olmasına gerek yok dedi benim Doktor iki katı fazla alıyorlar şart değil bence..
Anladım canım geçmiş olsun umarım bir sıkıntı çıkmaz ozaman senin iyi bir doktora gitmen iyi olur duymuştum o doktoru en azından için rahat eder detaylı incelenir ay hepimiz bir atlatsak su detaylıyı zaten rahatliycaz eminimBenim nedeni belli olmayan kanamam oldu. 12. haftada. Çok çok fazla kanama affedersin işiyor gibi. durmadı çok kan kaybettim. Sebep belirlenemedi. 3 doktora gittim. Hiçbiri bulamadı. Yine olur korkum var. O zaman açılmam olmuştu çünkü. Şimdi olursa çok tehlikeli olur benim için.
İyi yapmışsın canım benimde gözlerim seni arıyordu hoşgeldinBir-kac arkadaşımın çağrısıyla yeniden araniza katılmaya karar verdim. Inşallah herkes iyidir :) Rahatsızlığı olanlara Rabbim şifa versin tez zamanda inşallah
Hoş bulduk teşekkürler canimİyi yapmışsın canım benimde gözlerim seni arıyordu hoşgeldin
Ben doktora sormuştum, anı bir açılma olur mi diye? Çok nadir olabilir demişti, sende yine riskli gebe durumundasın, sürekli rahim uzunluğu kalınlığı ölçümü yapılması gerekir, bende riskli olduğum için perinataloga gidicem.Benim nedeni belli olmayan kanamam oldu. 12. haftada. Çok çok fazla kanama affedersin işiyor gibi. durmadı çok kan kaybettim. Sebep belirlenemedi. 3 doktora gittim. Hiçbiri bulamadı. Yine olur korkum var. O zaman açılmam olmuştu çünkü. Şimdi olursa çok tehlikeli olur benim için.
yöneticimiz falan şımartıyosun beni şekerimKızlar yarın biz buluşuyoruz ıstanbuldakiler hatırlatıyım gelmek isteyen olursa özelden sevgili yöneticimize yazabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?