2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kizlar bende 3 lu tarama vermistim şükür normal dedi. 2 li de 3 lu de normal dedi. 21 haftada detayli ulttasyon istedi yarim saat falan kaliyosun dedi onu mutlaka yaptir dedi doktorum. Cok tedirgin oluyorum baya yaptiran varmi aranizda
Tedirgin olucak bir durum yok :) tüm organlarını damarlarına kadar detaylı inceliyorlar, özellikle herhangi bir sorunda erken müdehale edilebilmesini sağlıyor. Ben daha önce 2 kere yaptırdım. Şimdide 3 hafta sonraya randevu alicam insallah

Ben haftaya gideceğim 31 ocakta bana da 22yi doldur beyin gelişimini daha iyi görürüz dedi. Prof. Cihat Şen'e gideceğim aksilik olmazsa. Kendisi Dünya perinatoloji derneği başkanıymış.
Fiyatı öğrenebildiniz mi? Bazı yorumları iyi değildi, ne kadar doğru bilemiyorum

Belki silinmiştir, yorumlarada çok güven olmuyor
İlk ayımdan beri bakıyorum ben ama kötü yorum görmedim. Hatta Avr. Yakası en çok önerilen perinatolog Kadınlar kulübünde de. Karıştırmış olabilirsin belki. Yani aşağı yukarı eylülden beri bakıyorum ben :)

İlk ayımdan beri bakıyorum ben ama kötü yorum görmedim. Hatta Avr. Yakası en çok önerilen perinatolog Kadınlar kulübünde de. Karıştırmış olabilirsin belki. Yani aşağı yukarı eylülden beri bakıyorum ben :)
Baktım yeniden :) googledaki yorumlarda vardı bir kaç olumsuz şey. Inşallah iyi cikar

Bence çok pahalı yine sen bilirsin ama gelişiminde gebelikte sıkıntı yoksa illa perinotolog olmasına gerek yok dedi benim Doktor iki katı fazla alıyorlar şart değil bence..

Bence çok pahalı yine sen bilirsin ama gelişiminde gebelikte sıkıntı yoksa illa perinotolog olmasına gerek yok dedi benim Doktor iki katı fazla alıyorlar şart değil bence..
Benim nedeni belli olmayan kanamam oldu. 12. haftada. Çok çok fazla kanama affedersin işiyor gibi. durmadı çok kan kaybettim. Sebep belirlenemedi. 3 doktora gittim. Hiçbiri bulamadı. Yine olur korkum var. O zaman açılmam olmuştu çünkü. Şimdi olursa çok tehlikeli olur benim için.

Benim nedeni belli olmayan kanamam oldu. 12. haftada. Çok çok fazla kanama affedersin işiyor gibi. durmadı çok kan kaybettim. Sebep belirlenemedi. 3 doktora gittim. Hiçbiri bulamadı. Yine olur korkum var. O zaman açılmam olmuştu çünkü. Şimdi olursa çok tehlikeli olur benim için.
Anladım canım geçmiş olsun umarım bir sıkıntı çıkmaz ozaman senin iyi bir doktora gitmen iyi olur duymuştum o doktoru en azından için rahat eder detaylı incelenir ay hepimiz bir atlatsak su detaylıyı zaten rahatliycaz eminim 🤭🙏

Ben doktora sormuştum, anı bir açılma olur mi diye? Çok nadir olabilir demişti, sende yine riskli gebe durumundasın, sürekli rahim uzunluğu kalınlığı ölçümü yapılması gerekir, bende riskli olduğum için perinataloga gidicem.

Back
X