Ben acilma oldu diye hatirlamistim. Benimde 2 gebeligim çok kanamalı geçti bi sebep bulamadılar, zor gerçekten, Allah şifa versin.Benim rahim ağzı uzunluğumda sıkıntı yoktu. Açılmada da olmamıştı. Kan basıncı ile açılmıştı. Çünkü çok çok fazla bir kanama olmuştu. Tazyikli işeme gibi. Öyle söyleyeyim. Hiçbir ağrı hiçbir belirti de yoktu. Bulamadılar sebep. Çok gittim doktor doktor gezdim.
Yok açılma olmuştu da açılmada rahim ağzı uzunluğu normaldi. Sorun olmamıştı hiç.Ben acilma oldu diye hatirlamistim. Benimde 2 gebeligim çok kanamalı geçti bi sebep bulamadılar, zor gerçekten, Allah şifa versin.
Arada olması normal canım. Doğuma hazırlık için 18. Haftadan sonra beklenirmiş.Kızlar bu kasılma nasıl birşey hiç yaşadınız mı arada bana sanki oluyor ya anlayamıyorum
Arya Eva koyacağız bizİsimlere karar verdınız mı canlar , biz cok zorlancaz gıbı..arya,miray,eylül,asel,esila,elisa gıbı isimler ve daha cok ..
Memorial 2020 de zam yapacaktı ben 2019 kasımda konuştum 3800₺ idi o pakette kontrol hariç kapsıyo bi çok şeyiMemorial doğuma ne kadar istiyor acaba ? Bir de paket var mı kontrolleri kapsayan ve doğumu da içine alan
Geçmil olsun canım sen hangi ildesin?Elazıgda deprem olmuş ve bızım buralar cogu yer sarsılmış. Dıkkat edın arkadaslar. Allah korusun inşaallah hepımızı. Allahtan evimde degıldım annemdeyım eşim işte. Bızım ev 6.kat cok sallanmış. Rabbım cumleyı korusun.
Canım sordum bugün detaylı ultrasonu. Nakit 450 kredi kartına 500 TL dedi sekreteri. Normal dışardan hastalara da bakıyormuş.Tmm canım sağol
Normalmiymiş bazen bi tarafa bi yerini dayıyor sanki o ordan gidene kadar ağrı yapıyor sende de böyle mi oluyor.Arada olması normal canım. Doğuma hazırlık için 18. Haftadan sonra beklenirmiş.
Tm canım çok sağol Alsancakta bi yer varmış orada 200 TL orda yaptırıcam sanırım ama 10 dk falan bakıyorlarmış.Canım sordum bugün detaylı ultrasonu. Nakit 450 kredi kartına 500 TL dedi sekreteri. Normal dışardan hastalara da bakıyormuş.
Evet canım ya sen nerdesin ben İzmir deyim geçen gün burda da oldu baya sallandık.Elazıgda deprem olmuş ve bızım buralar cogu yer sarsılmış. Dıkkat edın arkadaslar. Allah korusun inşaallah hepımızı. Allahtan evimde degıldım annemdeyım eşim işte. Bızım ev 6.kat cok sallanmış. Rabbım cumleyı korusun.
Konya ben canım elazıgın etkısı bızıde vurdu. İlçesındeyım konyanın. Şükür ıyıyız ama evımız cok sallanmıs tek olsaydım etkilenırdım. Annemdeydım.Geçmil olsun canım sen hangi ildesin?
Anladım canım. Bizim doktor normal kontrollerde bile yarım saat kadar bakıyor detaylıda daha uzun bakar diye düşünüyorum.Tm canım çok sağol Alsancakta bi yer varmış orada 200 TL orda yaptırıcam sanırım ama 10 dk falan bakıyorlarmış.
Doğrudur ama şuan bana pahalı geldi uygun olsaydı oraya giderdim.Anladım canım. Bizim doktor normal kontrollerde bile yarım saat kadar bakıyor detaylıda daha uzun bakar diye düşünüyorum.
Allah korusun canım cumlemızı kolay degıl. Ben konyanın ılcesındeyım. Bızım buraya bıle etkı etmiş.Evet canım ya sen nerdesin ben İzmir deyim geçen gün burda da oldu baya sallandık.
Haklısın canım. Bir sıkıntı olsa Allah korusun 10 dk lık kontrolde de görünür zaten. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Doğrudur ama şuan bana pahalı geldi uygun olsaydı oraya giderdim.
Vallaha virüsler depremler Allah korusun herkesi.Allah korusun canım cumlemızı kolay degıl. Ben konyanın ılcesındeyım. Bızım buraya bıle etkı etmiş.
Aynen öyle canım hiç yaptırmamaktan iyidir amin inşAllah ❤Haklısın canım. Bir sıkıntı olsa Allah korusun 10 dk lık kontrolde de görünür zaten. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?