Amin cümlemizden inşallah Evt ben daha önce gittiğim perinatoloji uzmanı Altan cebeci ye gidicem insallah. Ben çok memnun kalmıştım, internetteki yorumlarıda çok iyi
Bende bel agrisi yapıyor sende de oluyormu kac günlük kullaniyosun aslında pecete de zararli en iyisi elerini iyice yikamak ama zor oluyor yani itemiyorim
Ben elimi sokamıyorum tiknisiyorum ondan yani yoksa elle yapmak daha iyi olur. Yaklaşık 2 ay kadar önce enfeksiyon vardı o zaman doktor iğne ve antibiyotik verdi, onu kullandim gecti. Sonra sarimsi akinti oldu az o zamanda mantar ilaci verdi 2 tane fitil, 3 gun ara ile kullandim. Benim agrim genelde hep oldugu icin çok farkedemedim.
Benim de bugün kasık ağrım var oturunca geçiyor ama gazdır diye düşünüyorum. Kanama çok kötü oluyor. Umarım bendeki de sorun değildir. Şu ayrıntılıya girsek bir sorun olup olmadığını da görürdük. İnş. Sorunsuz hamilelik yaşarız.
Kizlar gaziantep cok kotu sallandi biran elimi karnima koydum panik oldum o korkuyla bebegim etkilendimi bilmiyorum ama cok kotu bi his suan uyuyamiyorum bebegimi merak ediyorum yine olurmu diye korkularim var rabbim elazigdakilere yardim etsin biz boyle etkilendiysek onlari düşünemiyorum