2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Altınlarınızın yada almayı dusunduklerinizin forograflarini atsanız aslında görsel olarakta fikir açısından iyi olur :)

Teşekkürler:) ben riskli olduğum için genelde tüm zamanımı yatarak geçiriyorum ve çok boş vaktim oluyor o yüzden olabilirim ama isteyen başka biri varsada olabilir tabi :)
Canım senin olman harika olur hayırlı olsun .
Olgunlugun ,saygın , insanlığın ,vicdanın,uslübün ,adaletin hersey uygun daha ne olsun

Isım konusuna hıc gıremıyorum esımle catısıyorum ne olacak bılmem.
Defne severım kız olarak.

Cok tesekkurler canım düşünüyüm bunu hoşuma gıttı inşaallah dogru kararı verırım
Bu 24 aya kadar kullanılıyormuş ama o yüzden ben yine benim joie park yatağa döndüm :) rica ederim canım eminim hepimizin yanlış tercihleri de olacak ama tecrübesizlik yapacak bir şey yok :) odadan odaya taşımak istiyorsan çekmeceli modellere bakmamak lazım bir de onu söyleyeyim. Çekmeceleri doldurunca ağırlaşıyor tekeri de olsa sürüklemek işkence oluyor diyorlar.

Okudugumda sabıtlenebılır yazıyordu acaba ozellıklerı mı degısık ki. Dogrudur belkıde ben cok okumaktan karıstırdım herseyı.

Merhaba kızlar yaşasın yarın oğluşumu gormeye gıdıyorum inşallah Artık az gelıyor 3haftada bır yahu. Sankı gecmıyor ustelık 3 hafta İnşallah herseyımız yolundadır.
Bende yarın ayrintiliya randevu aldım canım hayırlısı bizim için sonra pazartesi tekrar inşallah eko için prensesimi bende özledim❤

Ayy ben arkası isim yazılı bir tulum takımı bir de tavsan kuyruklu bi takım yaptıracağım 70 er tl dedi ig de bi sayfa. Carters indirimde 5li body 100 tl. Bir de lcw online çok güzel takımlar var.
Ben de attigim takimi sordum tulum 100 şapka 100 hayatta vermem şapkaya 100

Altınlarınızın yada almayı dusunduklerinizin forograflarini atsanız aslında görsel olarakta fikir açısından iyi olur :)
telefondan girdiğim için eklememiştim. Aldıklarım ve almayı düşündüklerimin Linklerini vereyim siz yine en ucuzunu başka sitelerden bakabilirsiniz.

İsim yazılı hastane çıkışı düşünüyorum bı de kapı süsü

Okudugumda sabıtlenebılır yazıyordu acaba ozellıklerı mı degısık ki. Dogrudur belkıde ben cok okumaktan karıstırdım herseyı.
Benim soyledigim buna benziyordu ama pierecardin markasinindi ama sabitleyebiliyorsa kullanışlı olur. Ben 1 tarafi hiç olmayan kullandım direk yatagima sıfır yaptım öyle olunca çok rahat oldu, özellikle bebek biraz büyüyünce istediği gibi rahat donuyor içinde, yataktan hiç kalkmadan emzik biberon vermek kolay oluyordu. Kızım şuan 4 yaşında odası olduğu halde beşiğinde yatıyor ama sarılarak yatiyoruz arada engel olmadığı için güzel oluyor :) tabi bazıları bebeklerini kendilerine çok alıştırmak istemiyorlar besikleri çok yanastirmiyorlar, odalarini ayirmak zor olmasin diye o şekilde kullananda var, tamamen kişinin isteğine kalmış bişey aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…