2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Teşekkürler İnşallah zaten riskli bir gebeyim bu da üstüne tuz biber oldu.inşallah çıkar.
Benim de riskli gebelik canım plesentam yukarı çıkmış olsa da lekeler görüldü plesentada ayrıntılı ultrasonda bebişin bir böbreği de biraz büyük, üç düşük öyküm var son 1,5 senede. İlk aydan beri heyet raporluyum. Aktif iş hayatından eve tıkılınca 9 kilo aldım :) 58 den 67 ye çıktım. Ama rahat olmaya çalışıyorum. İnşallah düzelecek olumsuzluklar da.

Ahh seni en iyi ben anlarım benim de 4 kaybım var.Sabah akşam kan sulandırıcı iğneler coraspinler vs kullanıyorum.inşallah sonu iyi olur sağlıcakla alırız bebişleri kucağımıza.

Leke gözükmesi tam olarak nedir acaba?? Önemi olan birşey mi?? Kilo veriliyor, tüm olumsuzluklar unutuluyor kucağa alinca insallah saglikla gelir genelde böbrek ile alakalı sorunlar düzeliyor

Leke gözükmesi tam olarak nedir acaba?? Önemi olan birşey mi?? Kilo veriliyor, tüm olumsuzluklar unutuluyor kucağa alinca insallah saglikla gelir genelde böbrek ile alakalı sorunlar düzeliyor
Böbrek düzelmiş gibi aslında sınırda dedi. Leke de tam anlayamadım haftaya tekrar çağırdı tekrarlayan düşükler nedeni ile 2 kez kürtaj oldum bir kez ameliyat o yüzden yapışıklık falan olabilir takip edeceğiz dedi. Asıl doktoruma soramadım henüz, Gazi Üni. Perinatolojide yaptırdım ayrıntılıyı.

Bende bilmiyorum herşey normaldir ağrılarım için gittiğimde akıntıdan falan şüpheleniyorum ama o da kasık ağrısı ne kadar yapar bilmiyorum. Ben genelde geceleri çok sıkışmış gibi uyanıyorum karnımda bi ağrı oluyo idrarda az oluyo acaba diyorum o taraflara mı baskı yapıyo

Bilgin aldığında paylaşırsan sevinirim, geçmiş olsun

Sizin doktorun dediği gibi ben de sirkeli su içiyorum.. benim cok idrar baskısı yapmıyor ama agrı sık sık oluyor, bir gidince nasipse tekrar soracağım

Sizin doktorun dediği gibi ben de sirkeli su içiyorum.. benim cok idrar baskısı yapmıyor ama agrı sık sık oluyor, bir gidince nasipse tekrar soracağım
Ben hiç içmedim de yıka dedi sadece içmenin faydasını gördünüz mü? İnşAllah herşey iyi ya

canim burdaki yorumlardan kendi gebeligini strese sokma derim turkiyede dogal dogumu destekleyen cok iyi doktorlar proflar var ve sadece 3 kez ultrason oneriyorlar bebegin bos yere zararli isin almasini istemiyorlar .benim 2 gebeligim ilk gebeligimde de ozel doktora gidiyordum simdide ozel iyi bir doktora gidiyorum malesef ki burda saglik sektoru ,doktor ne kadar ilac yazarsa vitamin takviyesi yazarsa en uzun ultrasonsa bakarsa ilgili doktor, iyi doktor olarak goruldugu icin istemeselerde doktorlarda o yönde egilim gostermek zorunda kaliyorlar. gebelik boyunca kan hapi vermeyen doktorlar var ben simdiye kadar kan degeri yuksek gebe gormedim diye daha gebelik olusur olusmaz kan hapi vitamin takviye ne varsa veren doktorlarda var tetenoz asisini burda devlet saglik ocaklarina zorunlu kildigi icin mecbur herkes vurunuyor bende ilk gebeligimde oldum .doktorum bana cok gereksiz bir uygulama evde dogum yapmayacaksan hastane ortaminda tetanoz kapman imkansiz keske olmadan sorsaydin dedi ,oyuzden burdaki sistemle kendi icinde bulundugun sistemi hic karsilastirip kendini strese sokma derim . malesef gunumuzde turkiyede gebelik hastalik gibi gorunmeye basladi aman is yapma aman sundan uzak dur aman bundan sakin ister istemez gebelere kendini kotu hissettirilir oldu oyuzden geben sen endise ettiginde sende sorun oldugunu dusunuyor olabilir

Ben hiç içmedim de yıka dedi sadece içmenin faydasını gördünüz mü? İnşAllah herşey iyi ya
Aa yıka mı demişti :) benim kaşıntım oldugu zamanlar yıkıyorum.
İçme olarak da bogaz enfeksiyonlarım oldugu zaman içiyordum, ona da faydası vardır inşallah diyerek simdi de arada içiyorum

Aa yıka mı demişti :) benim kaşıntım oldugu zamanlar yıkıyorum.
İçme olarak da bogaz enfeksiyonlarım oldugu zaman içiyordum, ona da faydası vardır inşallah diyerek simdi de arada içiyorum
Evet suyla seyreltip yıka diyor her defasında sizin de çok mu akıntınız?

Evet suyla seyreltip yıka diyor her defasında sizin de çok mu akıntınız?
Evet benim de çok ama çok göreceli tabi, eskiye oranlayarak söyleyeyim fazla bir artısım yok, bir de rengi beyaz ve kokusuz olunca ben endişelenmedim, inşallah sizde de sıkıntı yoktur bir doktora danışın olumsuz bir sey yoksa sıkıntı yoktur biiznillah gönlünüzü ferah tutup o konuya yogunlasmayın, yogunlasınca daha da insan tetikte oluyor endişesi artıyor çünkü

Aynen öyle zaten sürekli doktoruma söylüyorum herhalde bişey derdi doktorum ona göre Allah a emanet iz artık canım

Selam herkese ben almaniyada yaşıyorum yayda terasmış difteri bogmca Dortlü sekilde bir asi oldum ama simdi ayagimi civi batdi deyilde kestilmis gibi oldu kanamadida Colonia falan yikadim und bilmiyom sizdedemi tek doz yapiyolar? Ben sordum tekdoz 10 yil yeterli dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…