çok pahalıymış lohusam.com a da bir bak istersenBen de attigim takimi sordum tulum 100 şapka 100 hayatta vermem şapkaya 100
TesekkurlerBenim için hiç farketmez
Defne bu ara çok koyuldu en çok tercih edilen isimmişKızlar isim düşündünüz mü :) ben üç isim arasında kararsızdım. Türkçe kökenli bir isim olsun istiyordum seçenekler Umay, Işık ve Defne. Işık son kararımız gibi. Bu arada beğendiğim hastane foto çekimi takımları ve yaptıracağım makromeler de bunlar.
Tesekkurler, saglikla kullanir insallahtelefondan girdiğim için eklememiştim. Aldıklarım ve almayı düşündüklerimin Linklerini vereyim siz yine en ucuzunu başka sitelerden bakabilirsiniz.
baby plus Safe Side Anne Yanı Beşiği - Kahverengi - ebebek
baby plus Safe Side Anne Yanı Beşiği - Kahverengi uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com SİLVERNURSE Standart Koruyucu Gümüş Göğüs Ucu Kapakları(KALKANLARI) - Fiyatı, Yorumları
SİLVERNURSE Standart Koruyucu Gümüş Göğüs Ucu Kapakları(KALKANLARI) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Doona Yeni Nesil Oto Koltuğu Bebek Arabası Blush Pink Fiyatı
Doona Yeni Nesil Oto Koltuğu Bebek Arabası Blush Pink en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Fisher Price Fp Yağmur Ormanı Arkadaşları Comfort Curve Anakucağı Fisher Price Cjj79 - Fiyatı, Yorumları
Fisher Price Fp Yağmur Ormanı Arkadaşları Comfort Curve Anakucağı Fisher Price Cjj79 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com 4moms Mamaroo 4.0 App Ana Kucağı Fiyatı - Taksit Seçenekleri
4moms Mamaroo 4.0 App Ana Kucağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Eşim Ülkü diyor devamlı bende bizi çok strese soktuğu için nazlı kızım diyorum belki Ülkü Naz olabilirKızlar isim düşündünüz mü :) ben üç isim arasında kararsızdım. Türkçe kökenli bir isim olsun istiyordum seçenekler Umay, Işık ve Defne. Işık son kararımız gibi. Bu arada beğendiğim hastane foto çekimi takımları ve yaptıracağım makromeler de bunlar.
Ben de bu kapı süslerinden yaptırmak istiyorum 120 dedilerKızlar isim düşündünüz mü :) ben üç isim arasında kararsızdım. Türkçe kökenli bir isim olsun istiyordum seçenekler Umay, Işık ve Defne. Işık son kararımız gibi. Bu arada beğendiğim hastane foto çekimi takımları ve yaptıracağım makromeler de bunlar.
Benim de aşağıdaydı çıkmış yukarı.Ayrıntılıda sadece plesentamda lekeler gördü. İnşallah sizin de yukarı çıkar.Bugün gittim benimki de çıkmamış.Doktor pek üstünde durmadı sadece eğer yukarı çıkmazsa bu doğum şeklini değiştirir o kadar dedi.Sizinki ne gibi açıklama yapıyor acaba?
Benim görümcem yapacak, anahtarlıkları ile birlikte.Ben de bu kapı süslerinden yaptırmak istiyorum 120 dediler
Geçmiş olsun canım ne enfeksiyonu çıktı.Amin ama malesef enfeksiyonum var onu yarın gostericem
Ya doktor görmedi ama ben çok idrara çıkıyordum bakteri yassı epitel lokosit eritrosit hep yüksek ciktiGeçmiş olsun canım ne enfeksiyonu çıktı.
Tesekkur ederim canimTesekkur ederim :) hayirli olsun bu arada
Benim doktorum perinatologa yonlendrdi canim 24.haftaya kadar cikmzsa sezaryen dogum ve sadece perinatolog yapmali riskli dedi cunku ameliyat sirasnda plasenta yapismis rahme olabiliyormus .. erken dogum riski olusturur dedi bana canimBugün gittim benimki de çıkmamış.Doktor pek üstünde durmadı sadece eğer yukarı çıkmazsa bu doğum şeklini değiştirir o kadar dedi.Sizinki ne gibi açıklama yapıyor acaba?
Anladım canım benimde yassı epitel yüksekti ama diğerleri yoktu bir kere toz ilaç kullandım.Ya doktor görmedi ama ben çok idrara çıkıyordum bakteri yassı epitel lokosit eritrosit hep yüksek cikti
Ben de 20.haftamdayım, benim de yogun agrılarım oluyor ara ara ama idrar tahlili ve kültürü temiz çıktı. Benim ilk haftalardan bu yana var, doktorum kan basıncı cok yüksek oraya bu yüzden olur demişti ilk haftalar için ama su an nedendir bilmiyorum, nokta bir bölge var orası sürekli ağrıyor ama kontrollerde doktor olumsuz hususi bir sey söylemedi, hayra yoruyorum inşallah büyümedendir diyeBenimde bazen iyi oluyorum bazen sürekli ağrı yürümekten de korkuyorum daha kötü olur falan diye. Geçen haftalarda hemen hemen bir hafta süren ağrım oldu acile falan gittim enfeksiyon da çıkmadı.Ama benim afedersiniz sürekli akıntım var vajinal enfeksiyondan şüpheleniyorum doktor sirkeli su öneriyor ama faydasını göremedim.
Önerdiği bir doktor olsu mu?? Çünkü her perinatalog ameliyat yapmıyor.Benim doktorum perinatologa yonlendrdi canim 24.haftaya kadar cikmzsa sezaryen dogum ve sadece perinatolog yapmali riskli dedi cunku ameliyat sirasnda plasenta yapismis rahme olabiliyormus .. erken dogum riski olusturur dedi bana canim
Teşekkürler İnşallah zaten riskli bir gebeyim bu da üstüne tuz biber oldu.inşallah çıkar.Benim de aşağıdaydı çıkmış yukarı.Ayrıntılıda sadece plesentamda lekeler gördü. İnşallah sizin de yukarı çıkar.
Maşallah canım çok iyiMerhaba güzel anneler. Ben bugün ayrıntılı ultrasona girdim şükür herşey yolundaymış bir hareket ediyordu ki kordonuyla oynadı güldü sonra yanağını okşadı canım oğlum benim. 20+3 de gittim kilo 414gr boy 26cm miş
Benim doktorum zaten perinatolog ve doğumumu kendi yaptıracak herhalde ondan üzerinde durmadı.inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız.Benim doktorum perinatologa yonlendrdi canim 24.haftaya kadar cikmzsa sezaryen dogum ve sadece perinatolog yapmali riskli dedi cunku ameliyat sirasnda plasenta yapismis rahme olabiliyormus .. erken dogum riski olusturur dedi bana canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?