- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 3 hafta önce doktora gittiğimde tartıldım tam 12 kg almışımbir de son 4 ay.bu zamanlara kadar ayda bir kilo almak normaldi. hala öyle mi?
Evet ayda ıkıye gecmısızdır bence yabir de son 4 ay.bu zamanlara kadar ayda bir kilo almak normaldi. hala öyle mi?
Kızlar selam çatlak kremi kullanlar ne kullanıyor aceba ilkinde çok çatladım tekrar yırtılmak istemiyorum![]()
bende öyleyim.57 ile kaldım 63üm suan.70le bitirsem 13 kilo bana yeter diyorum58 kilo da hamile kaldım şu anda 64 kiloyum.ins 10 kiloyu gecmem
ben de 58 ile kaldım şu anda 65 kiloyum. aynı sizin gibi dua ediyorum ama kendime gerçekçi ol deyip önümüzdeki haftalarda her haftaya 500 gr alınacağını düşününce 10 kg yu epeyce geçeceğim galiba58 kilo da hamile kaldım şu anda 64 kiloyum.ins 10 kiloyu gecmem
Hep hormonlardan galiba arada gelip gidiyor bu duygular. Ozel bi sebebi yoksa tabi. Dusunmemeye calis baska seylerle ugrasmaya calis canimKızlar napıyorsunuz? benim son günlerde canım sıkkın biraz. kendimi çok yalnız hissediyorum![]()
Ben şuan ayda 2 kilodayım yaaEvet ayda ıkıye gecmısızdır bence yagecilmıyosa da biz geçtik
![]()
Ben arada içiyorum ama süt katıyorum ve az koyuyorum kahvesiniKızlar kahve içıyor musunuz arada?
Ben günde 2 fincan sütlü nescafe içiyorumKızlar kahve içıyor musunuz arada?
aynı şekildeyim :)Çalışan hanımlar işyerınde performansınız dustu mu hamıleyken? Ben sanki eski hırsımı calısma azmımı kaybrttım ,tek derdım zamanı rapora kadar az strese gırerek geçirmek
Ben de öyleyim. Hatta acaba öncesinde de istirahat alıp daha da erken mi kapatsam diye düşünüyorum. Hiçbir şeye sabrım ve enerjim yok :/Çalışan hanımlar işyerınde performansınız dustu mu hamıleyken? Ben sanki eski hırsımı calısma azmımı kaybrttım ,tek derdım zamanı rapora kadar az strese gırerek geçirmek
Aynen aynen sorma.. ben de 10 ar gunluk raporlar mı alsam dıyorum hatta 32.haftaya kadar olan surecte de . Oyle yapsak dogum rapor paramız son uc aylık maaştan hesaplancagı için düşük mü olur ki ,bilgin var mı ? Ben de o sürecı keyıflı gecırmek ıstıyorum evde dınlenerek.aslında dogumpncesı olan 8 haftaya herkes calısabılır ıznıyle daha gec cıkıp dogum sonrasına sarkıtıyo da ..Ben de öyleyim. Hatta acaba öncesinde de istirahat alıp daha da erken mi kapatsam diye düşünüyorum. Hiçbir şeye sabrım ve enerjim yok :/
yoo, maaşla ilgili sorun olmaz diye biliyorum ... ben de sırf doğumdan sonraki süreçte ücretli izin dönemi uzatabileceğim kadar uzatabilmek için dişimi sıkıyorum. ama değmeyecek galiba strese.. ya da 1 hafta gidip 1 hafta rapor mu alsam dinlene dinlene 32. haftayı getirsem?Aynen aynen sorma.. ben de 10 ar gunluk raporlar mı alsam dıyorum hatta 32.haftaya kadar olan surecte de . Oyle yapsak dogum rapor paramız son uc aylık maaştan hesaplancagı için düşük mü olur ki ,bilgin var mı ? Ben de o sürecı keyıflı gecırmek ıstıyorum evde dınlenerek.aslında dogumpncesı olan 8 haftaya herkes calısabılır ıznıyle daha gec cıkıp dogum sonrasına sarkıtıyo da ..