2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Evde seker olcme aletim var, yemekten once ve bir saat sonra ölçüyorum. Not edip doktora gosteriyorum. Simdi yine bilgileri biriktiriyorum, önümüzdeki randevuda yine getirecem ona gore yukleme gerekir mi gerekmez mi karar vericek

Gerçekten iri doğan bebekler var, neden olmasin :) cidden merak ediyorum, doktorlar ne diyecek, surec nasıl ilerleyecek
Samsun A gidince tam sağlıklı öğrenirim buradaki bilgilere güvenemedim samsunda da iri yada tarihte sıkıntı var derlerse erken doğum olacak herhalde bu grupta ilk ben doğuracağım.

Evet iste acaba senin doktorda mi sorun var, onu anlayamadım, panik havası oluşturdu resmen
Dün ayrıntılı ya girdim orada 29+6 çıktı. Bu kadar önde olupta karnımın çok az olması da garip bugün okuldakilerle vedalaştım doğuma gidiyorum diye herkes şok öğrenciler anlamadı bile

Samsun A gidince tam sağlıklı öğrenirim buradaki bilgilere güvenemedim samsunda da iri yada tarihte sıkıntı var derlerse erken doğum olacak herhalde bu grupta ilk ben doğuracağım.
Eger boyle devam ederse büyük ihtimal oyle olur, sağlık sorunu olmadiktan sonra eRken olmasının bi önemi yok, gelişimi onde gidiyor çünkü herşeyin hayırlısı

Dün ayrıntılı ya girdim orada 29+6 çıktı. Bu kadar önde olupta karnımın çok az olması da garip bugün okuldakilerle vedalaştım doğuma gidiyorum diye herkes şok öğrenciler anlamadı bile
Belki yine dengeler ilerleyen zamanlarda, görücez artık. Ilk gebeliklerde genelde daha az çıkıyor karin ondan olabilir

İri bebeklerin erken doğması gerek diye bişey mi var ki benim kızım da ultrason da 3300 çıkıyordu ama 4050 Gr doğdu normal hemde vaktiyle gelsinler

Kizlar göbek durumunuz nasıl benim ki çok fazla sanki 6 değilde 8 aylık gibiyim çok agirlasdim ayakkabı çorap giymek mesele nefes nefese kalıyorum göbeği küçük olanlar daha şanslı sanki rahat hareket açısından azıcık bile yurusem ağrıdan duramıyorum

Benim göbeğim cok olmasada çok ağırlık hissediyorum, hareketlerim çok kisitlandi

Anladım canım baya karışık ya ölçümden ölçüme göre de değişiyor sanırım.

Aynı gün tarihimiz ben toplamda 4 5 kilo civarı aldım sadce kilolu duruyorum hamile gobegim yok hala

İri bebeklerin erken doğması gerek diye bişey mi var ki benim kızım da ultrason da 3300 çıkıyordu ama 4050 Gr doğdu normal hemde vaktiyle gelsinler
Ya tabi öyle bişey yok ama Dr un dediği sat yanlış bebeğin 30 haftalık çıktı ben ise şimdi 26+4 30 û baz aldıkları için erken doğacak dedi normal benim tarihe 26 göre doğarsa da çok iri bir bebek olacakmış

Benim normal gibi 7 aya geldim sayılır ama geceleri yatakta dönerken çok zorlanıyorum.Bazen nefes nefese kalınca millet diyo senin daha 2 buçuk ayın var

Yeterki gelişimi sağlıklı ilerlesin yoksa kilosunun çok önemi yok gercekten, eger risk oluşturan bişey yoksa tabi
Şükürler olsun şuana kadar her şey normal diyor doktor bey evet haklısın canım Rabbim hepimize sağlıkli sıhhatli versin kilo çok da önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…