Yeterki gelişimi sağlıklı ilerlesin yoksa kilosunun çok önemi yok gercekten, eger risk oluşturan bişey yoksa tabiAy canım teşekkür ediyorum içime su serptin
Evde seker olcme aletim var, yemekten once ve bir saat sonra ölçüyorum. Not edip doktora gosteriyorum. Simdi yine bilgileri biriktiriyorum, önümüzdeki randevuda yine getirecem ona gore yukleme gerekir mi gerekmez mi karar vericekO nasıl oluyor
Samsun A gidince tam sağlıklı öğrenirim buradaki bilgilere güvenemedim samsunda da iri yada tarihte sıkıntı var derlerse erken doğum olacak herhalde bu grupta ilk ben doğuracağım.Gerçekten iri doğan bebekler var, neden olmasin :) cidden merak ediyorum, doktorlar ne diyecek, surec nasıl ilerleyecek
Genelde herkes sudan tiksinir :) su içmek güzel birşey gerçekten ama tabi herşeyin fazlası zararHamilelikte oldu su ve çay aşerdim hep
Dün ayrıntılı ya girdim orada 29+6 çıktı. Bu kadar önde olupta karnımın çok az olması da garip bugün okuldakilerle vedalaştım doğuma gidiyorum diye herkes şok öğrenciler anlamadı bileEvet iste acaba senin doktorda mi sorun var, onu anlayamadım, panik havası oluşturdu resmen
Eger boyle devam ederse büyük ihtimal oyle olur, sağlık sorunu olmadiktan sonra eRken olmasının bi önemi yok, gelişimi onde gidiyor çünkü herşeyin hayırlısıSamsun A gidince tam sağlıklı öğrenirim buradaki bilgilere güvenemedim samsunda da iri yada tarihte sıkıntı var derlerse erken doğum olacak herhalde bu grupta ilk ben doğuracağım.
Belki yine dengeler ilerleyen zamanlarda, görücez artık. Ilk gebeliklerde genelde daha az çıkıyor karin ondan olabilirDün ayrıntılı ya girdim orada 29+6 çıktı. Bu kadar önde olupta karnımın çok az olması da garip bugün okuldakilerle vedalaştım doğuma gidiyorum diye herkes şok öğrenciler anlamadı bile
Aynen öyle diyorlar. İnşallah güzel olur sıkıntısız olur hepimiz sağlıklı bir şekilde doğum ederizBelki yine dengeler ilerleyen zamanlarda, görücez artık. Ilk gebeliklerde genelde daha az çıkıyor karin ondan olabilir
Haberlerde kamuda çalışan gebelere de ücretli izin dediler yanlış anlamadiysamKızlar hamılelere coronodan dolayı tatıl fln yokmu ya , hamıleler rısklı grupta mı bilgisi olan yada doktoruna soran var mı?
Allah korusun canım inşallah yokdurNormal cnm senin bu kadar su icmen yeterli gelir ben biraz abartmışım inşallah şeker yokturda ondan susamıyorumdur
İri bebeklerin erken doğması gerek diye bişey mi var ki benim kızım da ultrason da 3300 çıkıyordu ama 4050 Gr doğdu normal hemde vaktiyle gelsinlerSamsun A gidince tam sağlıklı öğrenirim buradaki bilgilere güvenemedim samsunda da iri yada tarihte sıkıntı var derlerse erken doğum olacak herhalde bu grupta ilk ben doğuracağım.
Benim göbeğim cok olmasada çok ağırlık hissediyorum, hareketlerim çok kisitlandiKizlar göbek durumunuz nasıl benim ki çok fazla sanki 6 değilde 8 aylık gibiyim çok agirlasdim ayakkabı çorap giymek mesele nefes nefese kalıyorum göbeği küçük olanlar daha şanslı sanki rahat hareket açısından azıcık bile yurusem ağrıdan duramıyorum
Anladım canım baya karışık ya ölçümden ölçüme göre de değişiyor sanırım.En son gittiğimde doktorun verdiği kagit boyleydi, 22+6ydim, ölçülen değerdeki haftası ve günü yaziyor ve benim sat ima gore olan haftam ve gunum yazıyor ordan takip edebiliyorum. En ustte kilosu ve uyumlu haftası bar genelde ona bakılıyor. Alt tarafta baş, karin ve bacak ölçümü var ama onlarin isimleri çıkmamış. ● 4.07 çıkan fl(bebeğin uyluk kemiği boyu), ● bpd(bebeğin şakaklarinin olcusu) 5.69, ●Ac (karin cevresi) 19.02.
Yanlarinda age yazan kısımda bu ölçümlerde hangi hafta ve gunse onu veriyor. Range yazan yer ise ortalama bu ölçüm hangi haftalarda olabiliyor, onu gösteriyor.
Aynı gün tarihimiz ben toplamda 4 5 kilo civarı aldım sadce kilolu duruyorum hamile gobegim yok halaKizlar göbek durumunuz nasıl benim ki çok fazla sanki 6 değilde 8 aylık gibiyim çok agirlasdim ayakkabı çorap giymek mesele nefes nefese kalıyorum göbeği küçük olanlar daha şanslı sanki rahat hareket açısından azıcık bile yurusem ağrıdan duramıyorum
Ya tabi öyle bişey yok ama Dr un dediği sat yanlış bebeğin 30 haftalık çıktı ben ise şimdi 26+4 30 û baz aldıkları için erken doğacak dedi normal benim tarihe 26 göre doğarsa da çok iri bir bebek olacakmışİri bebeklerin erken doğması gerek diye bişey mi var ki benim kızım da ultrason da 3300 çıkıyordu ama 4050 Gr doğdu normal hemde vaktiyle gelsinler
Benim normal gibi 7 aya geldim sayılır ama geceleri yatakta dönerken çok zorlanıyorum.Bazen nefes nefese kalınca millet diyo senin daha 2 buçuk ayın varKizlar göbek durumunuz nasıl benim ki çok fazla sanki 6 değilde 8 aylık gibiyim çok agirlasdim ayakkabı çorap giymek mesele nefes nefese kalıyorum göbeği küçük olanlar daha şanslı sanki rahat hareket açısından azıcık bile yurusem ağrıdan duramıyorum
Şükürler olsun şuana kadar her şey normal diyor doktor beyYeterki gelişimi sağlıklı ilerlesin yoksa kilosunun çok önemi yok gercekten, eger risk oluşturan bişey yoksa tabi
Evt ama cok önemli degil, çok fazla fark olmadığı süreceAnladım canım baya karışık ya ölçümden ölçüme göre de değişiyor sanırım.
Ondan bende alayım yaEvde seker olcme aletim var, yemekten once ve bir saat sonra ölçüyorum. Not edip doktora gosteriyorum. Simdi yine bilgileri biriktiriyorum, önümüzdeki randevuda yine getirecem ona gore yukleme gerekir mi gerekmez mi karar vericek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?