- 24 Kasım 2019
- 1.066
- 1.115
- 83
- 34
Valla benimki bu kadar olmaması lazım sat yanlış diyo bebegim baya önde memlekete gidip iyi bir Dr görüşeceğimHiçbir şey demedi kilo normal dedi sadece
Sekerinize bakıldı mıValla benimki bu kadar olmaması lazım sat yanlış diyo bebegim baya önde memlekete gidip iyi bir Dr görüşeceğim
Şeker yüklemesi yaptırmadı ona fırsat olmadı konuşmaya direk ultrasona yolladı daha aynı Dr görünemedim bile randevu alamadık. Ama daha önceden açlık tokluk ölçülmüştü 1 hafta şeker çıkmamıştıSekerinize bakıldı mı
Korkma iri bebek olur illa erken dogar diye bir şey yok sakin ol takma şükretŞeker yüklemesi yaptırmadı ona fırsat olmadı konuşmaya direk ultrasona yolladı daha aynı Dr görünemedim bile randevu alamadık. Ama daha önceden açlık tokluk ölçülmüştü 1 hafta şeker çıkmamıştı
Bend 10 kilo aldım ve çok zorlanıyorum çok kilo aldığımız için de olabilirİç karnımızın dar yada geniş olmasından mı acaba karnın az cıkıp cok cıkması . Ben de yemek yedıgomde hele akşam patlıcak gıbı oluyorum ama ben zaten kılolu bir ınsanım,66 ydım 10 kılo aldım76 yım
Herkes farklı bişey diyor insanın kafası karışıyorInternette kağan kocatepe değil diyor ama benim doktor çok su içme dedi
Gökhan öcal’a iyi diyolar büyük Anadolu’daValla benimki bu kadar olmaması lazım sat yanlış diyo bebegim baya önde memlekete gidip iyi bir Dr görüşeceğim
Samsunda mıGökhan öcal’a iyi diyolar büyük Anadolu’da
İlk tedirgin oldum erken doğar diye küves olayından korkuyorum. İri doğması konusunda tek korkum sezeryan olmak ama tabi takdir neyse o sonuçta elden bişey gelmez. Bende iri doğmuşum galiba bana çekecekKorkma iri bebek olur illa erken dogar diye bir şey yok sakin ol takma şükret
Benin kızım 35+1 de doğdu 2410 gr cok sukur hic bir sorunumuz olmadi, kuveze girmedi. Suan 4.5 yasinda yaşıtlarından daha ileride gelişimi, o yüzden kendini üzme, bebegin gelişimi iyi olduktan sonra doğduğu zamanin çok önemi yok, hem her iyi gelişen bebek erken doğmuyor ki, 4-5 kilo arasi olup zamaninda dogan çok varİlk tedirgin oldum erken doğar diye küves olayından korkuyorum. İri doğması konusunda tek korkum sezeryan olmak ama tabi takdir neyse o sonuçta elden bişey gelmez. Bende iri doğmuşum galiba bana çekecek
Aynen benimde arkadaşım 40 haftalık doğum yaptı 2500 zaten şuan bunları düşünmek için de erken zaman ne gösterecek belki sonlara doğru kilo alması duracak belki erken olur ama kilosu iyi olur bakalım nasıl bir şey çıkacak zaman gösterecek. Ben sadece ilk bir panik oldum Dr öyle deyince ilk gebeliğim bu konuda çok fikrim de yok ama şuan kafama takmıyorum bile rahatım.Benin kızım 35+1 de doğdu 2410 gr cok sukur hic bir sorunumuz olmadi, kuveze girmedi. Suan 4.5 yasinda yaşıtlarından daha ileride gelişimi, o yüzden kendini üzme, bebegin gelişimi iyi olduktan sonra doğduğu zamanin çok önemi yok, hem her iyi gelişen bebek erken doğmuyor ki, 4-5 kilo arasi olup zamaninda dogan çok var
Evet, aslında biraz da doktorun tutumundan oldu, senin gibi olanlara genelde normal denmiş, rahat olman güzelAynen benimde arkadaşım 40 haftalık doğum yaptı 2500 zaten şuan bunları düşünmek için de erken zaman ne gösterecek belki sonlara doğru kilo alması duracak belki erken olur ama kilosu iyi olur bakalım nasıl bir şey çıkacak zaman gösterecek. Ben sadece ilk bir panik oldum Dr öyle deyince ilk gebeliğim bu konuda çok fikrim de yok ama şuan kafama takmıyorum bile rahatım.
Evet, aslında biraz da doktorun tutumundan oldu, senin gibi olanlara genelde normal denmiş, rahat olman güzel
EvetSamsunda mı
yaşadıklarımın aynısını yazmışsınızBenim 2 haftadir belirgin var, oturup kalkmakta, yürümekte, yatak icinde donmekte zorlanıyorum. Bi baskı ağırlık hissediyorum birde
Hmm ben onu bir sorayım cevreme
Doktora gittiniz mi ? Normal olduğunu okudum bi yerdeyaşadıklarımın aynısını yazmışsınız
Iç karniniz büyük olabilir yada ilk gebeliklerde daha az çıkar, bunu bizim anlamamiz zor, doktor ölçümlerinden anlıyoruz sadeceKızlar bebeğinizin kilo aldıgını nasıl anladınız bi belirti oldu mu yoksa ultrason dan ultrasona mı doktor mu söyledi karnım büyümüyor sanki
İkinci gebeliğin öbürünü 27. Haftada kaybettim korkuyorum biraz 600 gramlık bebek dogurdum daha kilolu bebek tasımadığim için acaba nasıl anlarım diyorum SagolunIç karniniz büyük olabilir yada ilk gebeliklerde daha az çıkar, bunu bizim anlamamiz zor, doktor ölçümlerinden anlıyoruz sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?