Kizlar göbek durumunuz nasıl benim ki çok fazla sanki 6 değilde 8 aylık gibiyim çok agirlasdim ayakkabı çorap giymek mesele nefes nefese kalıyorum göbeği küçük olanlar daha şanslı sanki rahat hareket açısından azıcık bile yurusem ağrıdan duramıyorum
İç karnımızın dar yada geniş olmasından mı acaba karnın az cıkıp cok cıkması . Ben de yemek yedıgomde hele akşam patlıcak gıbı oluyorum ama ben zaten kılolu bir ınsanım,66 ydım 10 kılo aldım76 yım
İç karnımızın dar yada geniş olmasından mı acaba karnın az cıkıp cok cıkması . Ben de yemek yedıgomde hele akşam patlıcak gıbı oluyorum ama ben zaten kılolu bir ınsanım,66 ydım 10 kılo aldım76 yım
Ben ic karin genisligiyle alakali diye dusunuyorum. Benim de cok fazla cikmadi ama kalca ve vajina kemiklerine baskim cok fazla. Demek ki ic karnim daha genis
Dün ayrıntılı ya girdim orada 29+6 çıktı. Bu kadar önde olupta karnımın çok az olması da garip bugün okuldakilerle vedalaştım doğuma gidiyorum diye herkes şok öğrenciler anlamadı bile
Kızlar babynest alan varmı ıstagramdan fln ve iyi cıkan memnun olan? Sevi bebe gıbı bılınmıs bı markadan mı almalıyız( biraz pahalı) yoksa ınstagramdaki sitelerdekı kişiler de gızel yapıyor mu ki ,bılgısı olan var mı