2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Doktora gittiniz mi ? Normal olduğunu okudum bi yerde
ayrıntılı ultrason haftasında prof a gitmiştim perinatolog hem o hem normal doktorum ultrasonda dikkatli incelediler ve normal olduğunu söylediler 20. hafta gibi başladı hala devam ediyo ama dikkat esi orum ayakta çok kaldığımda daha fazla oluyo dinlenince baya hafifliyor

Haziran anneleeri misil misil
Uyuyor:)
Uyuyup uyanip duruyorum bu virus muhabbeti kötü olmaya başladı ay kızlar biz nerde nasıl dogurcaz valla için daraldı, bugünle umreden gelenler 20000 oluyo e ztn 1. Pozitif cıktı bif hafta 10 güne karantina başlar, artık çocuğa bisey almaktan umudu kestim bari sağ salim dogurabilsek

Korono kabuslarıyla çok mutsuz uyandım ben de Allahım sonumuzu hayır eylesın , herkes te yani etrafımdakıler ben temızlıgıme cok dıkkat edıyorum milletle opusmuyorum tokalasmıyorum diye , ay sen cok abartıyorsun ,hamılelerın bagısıklıgı cok guclu dıyıp benı delı edıyorlar,asıl hamılelerın bagısıklıgı düşük ve rıskı fazla ,en cok ta aılem buyuklerım için korkuyorum,gorusmuyorum onlarla cok ozlememe rahmen ,ben de varsa onlara bulasmasın diye,asıl risk yaş grubu onlar cunku.Allah korusun hepımızı mılletımızı tüm dunyayı.

Özel sektorde calısan hamıleler ne yapmayı dusunuyorsunuz? Korono riski için Rapor mu alsak ,daha normal 4 aylık raporuma 1.5 ay var ve ben bu birbucuk ayda işe gıtmek zorunda mıyım

Özel sektorde calısan hamıleler ne yapmayı dusunuyorsunuz? Korono riski için Rapor mu alsak ,daha normal 4 aylık raporuma 1.5 ay var ve ben bu birbucuk ayda işe gıtmek zorunda mıyım
Ben çalışmıyorum ama bi arkadaşım bu hafta da gidip bakıcam duruma belki karantina durumu olur, olmazsa önümüzdeki hafta çıkıcam işten izin alamazsam diyor ayy ne zor duruma geldik ya

Ben çalışmıyorum ama bi arkadaşım bu hafta da gidip bakıcam duruma belki karantina durumu olur, olmazsa önümüzdeki hafta çıkıcam işten izin alamazsam diyor ayy ne zor duruma geldik ya
Bizim işyerının bagısıklıgı dusuk olanlara ucretsız ızın verme ıhtımalı varmıs. Bu durumdada dogum rPor parası alamıyoruz galıba ,hayırlısı saglık herseyden onemlı

Kizlar evinde tansiyon aleti olanlar hangi marka onerirsiniz. Omron iyi mi acaba alsam? Tansiyonum cok dusuyor surekli tuzlu ayran iciyorum ama olcmeden de icmek korkutuyor yukselir mi diye

Bende genelde yatarak geçiriyorum, ayakta biraz kalsam yada otursam agrım oluyor, benimde 20 hafta civarı başladı, rahim bağları uzadıkça ağrı yapıyormuş, büyük olasilikla ondan

Kizlar evinde tansiyon aleti olanlar hangi marka onerirsiniz. Omron iyi mi acaba alsam? Tansiyonum cok dusuyor surekli tuzlu ayran iciyorum ama olcmeden de icmek korkutuyor yukselir mi diye
Ben omron kullanıyorum, annemin ve ablamın evinde de omron var, doktorların çoğu omron kullanıyor, en azından benim gittiklerim

Ben bi de sağlık calisaniyim ve bütün kamudakilere izin verirken sağlık çalışanlarının normal izinleri bile iptal edildi.. işe gitmek zorundayız :/

Gelişme geriliği sözde pıhtılaşma plesenta yetmezliğine sebep olmus şimdi corasprin ve oksapar 4000 kullanıyorum inş bu kez saglıkla kucagıma alırım ben ve diger tüm anneler
Amin inşallah, bende 19.haftada kayıp yaşamıştım, cidden zor bir durum sağlıkla gelsin bebisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…