2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Sana da geçmiş olsun canım .benimde devamlı sis sanki burnum tıkalı gibi her sildigimde bazen de kaniyor

Braxton hicks kasılması olabilir canım . Normalde düzensiz ve ağrısız olması lazım tabii . Sık ve her defasında agriliysa hem doktoruna bi danış hem de bol bol istirahat et derim ben . Magnezyum içiyor muydun
Önceki gün ağrıdan duramadihim için Dr gittim fakat Dr merak etme erken doğum değil dönmeye çalıştığından oluyordur dedi vermedi magnezyum bende verecek diye bekledim ama çocuk iki olunca pek dinlenmek mümkün olmuyor hele bı de şu virusden dolayı devamlı bı temizlik halimiz var dinlenebildigim kadar dinlenmeye çalışıyorum . Sende çok dikkat et kendine evde olman iyi olmuş artık herkesle mesafeli olmamız lazım .

Bende aynenn öyle yiyiyorum canım :) kendim yogurt yapiyorum. Köy yogurdumu bilmiyorum ama cok guzel tutuyor :)

Hm . Ben de normal istiyorum nasip olursa insallah . Merak ediyorum nasil oluyor diye bende nasil olacak diye herkesin dogumu guzel gecsin insallah

Iyi bi yer bulmussun sonunda sevindim :) ben ilk defa 3 haftadir gitmedim doktora merak icerisindeyim

Aynen kolaylık versin hepimize süreçte en ufak bişey bile insanı üzüyor

Bende bugun kontrole gittim hastane bomboştu 28 hafta 1334 gr bebiş bi hafta öndeymiş ve şansa yüzünü baya net gördük ağzını falan açışını da gördük çok güzeldi ilk defa görünce bi heyecanlandım gidip gitmeme konusunda kararsızdım doktor gel diyince gittim iyi ki gitmişim ..

Kime benzıyor gozlerı açıkmıydı artık açıp kapayabılıo sanırım

Merhabalar, çok alakasız olacak ama bugün doğuma hazırlık kursunda öğrendiğim bir şeyi söylemek ve sormak istedim size. Derse girmeden kursu veren öğretmene ve orada çalışan 2 ebeye ayrı ayrı biberon tavsiyesi sordum. Hepsi kesinlikle MAM dediler. Anti kolik sistemi aşağıdaymış ve özellikle kolik bebeklerde çok işe yarıyormuş. Bebeklerinde mam biberonu kabul etme oranları çok yüksekmiş. Avent serisi almayı düşünüyordum, önermediler. Bir tanesi tommee tippee de olabilir alternatif olarak dedi. Kurs çıkışı biraz araştırdım, gerçekten mam markasının memnuniyet oranı çok fazla. Birçok anne başka markalardan mam a dönmüş. İkinci bebeğini bekleyen tecrübeli anneler mam biberon kullanan oldu mu acaba aranızda? Çok aciliyeti yok ama 1-2 adet biberon bulundurmak istiyorum evde malum corona burada oldukça yaygın, hastanelere girip çıkıyoruz mecbur, hastalanır süt veremem doğum sonrası hemen lazım olur endişesi var biraz.

Son düzenleme:
Merhaba! Arkaşlar ben yorumları okuyup bitirene kadar günler geçiyor ben de salı gittim doktora 26+4 haftalık 980 gr dedi doktor bi sıkıntı yok dedi doktor şeker yüklemesi yapmayacağım arada eczaneye gidip ölçtürmeyi düşünüyorum böyle yapan var mı şeker yüklemesi yaptırmayıp açlık tokluk ölçen? Bide bebek için neler aldınız ben henüz bişey almadım yani ufak tefek kyafet dışında nerden başlayacağımı bilmiyorum çanta fln hazırladınız mı?

Şimdi baktım da çok pahalı fiyatları makul fiyatlı siteler var mi acaba. Ilk defa duydum ben de bu markayı ikinci hamileliğim gerçi biz biberon kullanmamıştık ama ne olur ne olmaz alacağım

Ben seker yüklemesi yaptirmadim canim aclik tokluk takip ediyorum cok şükür normal seyrediyor doktorumda boyle kontrol et yuksek cikmadigi sürece risk yok dedi bu sekilde ilerliyorum simdilik

Kızlar salgın sebebiyle pazartesi olan kontrolüme gidip gitmemekte kararsız kaldım sizin öneriniz nedir siz takiplerinizi yaptiriyormusunuz

Benim çarşamba günüydü hastahane yoğun değildi mümkünse öğleden sonra 3-4gibi gidin kimse kalmıyor pek o saatte ben gittim direk doktora girdim. Bence gidin son aylardayız ne bilim kontrolsüz olmaz gibi üç aylık fln olsak gitme derim de yine de tabi siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…