Sana da geçmiş olsun canım .benimde devamlı sis sanki burnum tıkalı gibi her sildigimde bazen de kaniyorAllahim sifa versin daha da iyi olursun insaAllah. Ben de grip degilim ama 2 haftadir sadece burnum akiyor hamilelik nezlesi midir nedir anlamadim. Bu yuzden her gun 1 bardak ihlamur iciyordum ondan mi oldu bilemedim. Bugun icmedim sanci da olmadi sukur.
Önceki gün ağrıdan duramadihim için Dr gittim fakat Dr merak etme erken doğum değil dönmeye çalıştığından oluyordur dedi vermedi magnezyum bende verecek diye bekledim amaBraxton hicks kasılması olabilir canım . Normalde düzensiz ve ağrısız olması lazım tabii . Sık ve her defasında agriliysa hem doktoruna bi danış hem de bol bol istirahat et derim ben . Magnezyum içiyor muydun
Bende aynenn öyle yiyiyorum canım :) kendim yogurt yapiyorum. Köy yogurdumu bilmiyorum ama cok guzel tutuyor :)Ben yediklerime dikkat ediyorum şekerli çoğu şeyi yemiyorum hamur işi de cok yemiyorum gerçi bunları hamile kalkmadan önce bırakmıştım. muz ceviz çiğ badem ve çiğ fındık her gün yemeye çalışıyorum bir de köy yoğurdu yiyorum
Hm . Ben de normal istiyorum nasip olursa insallah . Merak ediyorum nasil oluyor diye bende nasil olacak diye herkesin dogumu guzel gecsin insallahNormal oldu, kilo hakkında bisey diyemem eltim benden kilolu 3 çocuk doğurdu 3ude normaldi ve en fazla 2 saat falan hastanede sancı çekmiştir direk doğurdu bünye ile alakalıdır...
Dedim ya dr boy kilosunda sorun görmüyorsa içini ferah tut
Aminn inşallahHm . Ben de normal istiyorum nasip olursa insallah . Merak ediyorum nasil oluyor diye bende nasil olacak diye herkesin dogumu guzel gecsin insallah
Iyi bi yer bulmussun sonunda sevindim :) ben ilk defa 3 haftadir gitmedim doktora merak icerisindeyimDr 28 haftalık gebesin dedi bebeğin 29 haftalık dedi kilosu içinde 1300 dedi herşeyi yolunda dedi. Muş ta herşeyi 3 hafta öndendi ama Dr baktı oradaki tahlillere ve ilk günden beri yapılan tahlil ve ultrasonlara karşılaştırma yaptı yanlış ölçmüşler aletlerine sıkıntı var dedi. Aynen baya stres yapmıştım artık içim rahat
145 çıktı ama açlık çok düşük 65. Bi an yükseliyordu. Ama bugün gittim. Sorun yok.Geçmiş olsun canım. Şekerin kaç çıktı
Doğal yoğurt her zaman işe yararBende aynenn öyle yiyiyorum canım :) kendim yogurt yapiyorum. Köy yogurdumu bilmiyorum ama cok guzel tutuyor :)
Aynen ya insan merak ediyor büyüdümü geliştimi diye ama inş güzel hepimizin ki iyi durumdadırIyi bi yer bulmussun sonunda sevindim :) ben ilk defa 3 haftadir gitmedim doktora merak icerisindeyim
Aynen kolaylık versin hepimize süreçte en ufak bişey bile insanı üzüyorBen de bugün kontrole gittim. Hastane girerken ateş ölçtü. Dezenfektan sıktı. Boş asansörlere yönlendirdi. Bebeğim 1.5 kg 40 cm kilosu ve boyu 1 hafta ileride. Başta hep ufak bir bebekti. Şekerden etkilenmemiş ama suyu çok değildi.
Herkese bu süreçte kolaylıklar dilerim.
InşallahAynen ya insan merak ediyor büyüdümü geliştimi diye ama inş güzel hepimizin ki iyi durumdadır
Kime benzıyorBende bugun kontrole gittim hastane bomboştu 28 hafta 1334 gr bebiş bi hafta öndeymiş ve şansa yüzünü baya net gördük ağzını falan açışını da gördük çok güzeldi ilk defa görünce bi heyecanlandımgidip gitmeme konusunda kararsızdım doktor gel diyince gittim iyi ki gitmişim ..
Şimdi baktım da çok pahalı fiyatları makul fiyatlı siteler var mi acaba. Ilk defa duydum ben de bu markayı ikinci hamileliğim gerçi biz biberon kullanmamıştık ama ne olur ne olmaz alacağımMerhabalar, çok alakasız olacak ama bugün doğuma hazırlık kursunda öğrendiğim bir şeyi söylemek ve sormak istedim size. Derse girmeden kursu veren öğretmene ve orada çalışan 2 ebeye ayrı ayrı biberon tavsiyesi sordum. Hepsi kesinlikle MAM dediler. Anti kolik sistemi aşağıdaymış ve özellikle kolik bebeklerde çok işe yarıyormuş. Bebeklerinde mam biberonu kabul etme oranları çok yüksekmiş. Avent serisi almayı düşünüyordum, önermediler. Bir tanesi tommee tippee de olabilir alternatif olarak dedi. Kurs çıkışı biraz araştırdım, gerçekten mam markasının memnuniyet oranı çok fazla. Birçok anne başka markalardan mam a dönmüş. İkinci bebeğini bekleyen tecrübeli anneler mam biberon kullanan oldu mu acaba aranızda? Çok aciliyeti yok ama 1-2 adet biberon bulundurmak istiyorum evde malum corona burada oldukça yaygın, hastanelere girip çıkıyoruz mecbur, hastalanır süt veremem doğum sonrası hemen lazım olur endişesi var biraz.
Ben seker yüklemesi yaptirmadim canim aclik tokluk takip ediyorum cok şükür normal seyrediyor doktorumda boyle kontrol et yuksek cikmadigi sürece risk yok dedi bu sekilde ilerliyorum simdilikMerhaba! Arkaşlar ben yorumları okuyup bitirene kadar günler geçiyorben de salı gittim doktora 26+4 haftalık 980 gr dedi doktor bi sıkıntı yok dedi doktor şeker yüklemesi yapmayacağım arada eczaneye gidip ölçtürmeyi düşünüyorum böyle yapan var mı şeker yüklemesi yaptırmayıp açlık tokluk ölçen? Bide bebek için neler aldınız ben henüz bişey almadım yani ufak tefek kyafet dışında nerden başlayacağımı bilmiyorum çanta fln hazırladınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?