Ben şubat ındırımınden yuzde 50 sını fln almıstım eksıklerın.şimdi tamamen durdurdum .zateb evden cıkmıyorum,ınternetten gelınce de ya kargocu da vırus varsa, ya paketleyende vırus varsa gıbı seyler dusunuyorum , son aya bıraksak cokmu geç ,gercı durum daha da kotu olacak gıbı zamanla..Merhaba! Arkaşlar ben yorumları okuyup bitirene kadar günler geçiyorben de salı gittim doktora 26+4 haftalık 980 gr dedi doktor bi sıkıntı yok dedi doktor şeker yüklemesi yapmayacağım arada eczaneye gidip ölçtürmeyi düşünüyorum böyle yapan var mı şeker yüklemesi yaptırmayıp açlık tokluk ölçen? Bide bebek için neler aldınız ben henüz bişey almadım yani ufak tefek kyafet dışında nerden başlayacağımı bilmiyorum çanta fln hazırladınız mı?
Ben şeker yüklemesi yaptım yüksek çıktı. Diyetle birlikte 2 hafta evde (cihazım var) açlık tokluk ölçtüm. DüşmediMerhaba! Arkaşlar ben yorumları okuyup bitirene kadar günler geçiyorben de salı gittim doktora 26+4 haftalık 980 gr dedi doktor bi sıkıntı yok dedi doktor şeker yüklemesi yapmayacağım arada eczaneye gidip ölçtürmeyi düşünüyorum böyle yapan var mı şeker yüklemesi yaptırmayıp açlık tokluk ölçen? Bide bebek için neler aldınız ben henüz bişey almadım yani ufak tefek kyafet dışında nerden başlayacağımı bilmiyorum çanta fln hazırladınız mı?
Aynı tarihlerdeyiz. Bende kontrole nasıl gidicem onu düşünüyorum. Sağ salim doğurup evimizr girsek sanki kendimi daha güvende hissedicem.Herkese selam
Yarın itibariyle 29. haftam bitecek. Doktoruma yazdım istediğin zaman gel hastanede önlem alındı dedi. En son 26. haftada gitmiştim. 850gr idi. Üstelik şeker yüklemem de sorunlu çıktı. Diyetteyim. Doğum yaklaştı herhalde içinizde en erken doğuranlardan biri olurum. Süreç zor hastaneler refakatçi almıyor. İçimizde ukte kalacak hiçbirşeyi yapamayacağız. Belki kendimizi izole ederek korunacağız ama. Umarım her şey gönlümüzce olur.
Şimdi ben de türkiyedeki fiyatlara baktım gerçekten pahalıymış. Yurtdışında nispeten ucuz dolayısıyla ben çok fiyatını düşünmedim ancak yine de diğer merkalara göre biraz pahalı. Ama memnun olan çok fazla şimdi amazondaki yorumları okuyordum ben de. Bir de biberonun aşağısında auto dezenfekte bölümü var su doldurup mikrodalgada vs dezenfekte oluyormuş. Sterilize etmek için ayrı bir makineye vs gerek yok yani. Biz çok seyahat ediyoruz benim için çok rahat olur. Gerçi bu corona ne zaman biter belli değil evlere tıkıldık kaldık :)Şimdi baktım da çok pahalı fiyatları makul fiyatlı siteler var mi acaba. Ilk defa duydum ben de bu markayı ikinci hamileliğim gerçi biz biberon kullanmamıştık ama ne olur ne olmaz alacağım
Şeker yükleme sonuclariniz kaçtı bana da gebelik şekeri dedi aclik100 1. Saat tokluk 180 2.Saat 151 çıktı diyet yap dedi o kadar hiç bir yere yönlendirmediBen şeker yüklemesi yaptım yüksek çıktı. Diyetle birlikte 2 hafta evde (cihazım var) açlık tokluk ölçtüm. Düşmediİnsüline başlayacağız. Önemsemenizi öneririm. Tabi belki sizinli gayet normaldir. Doktorum bana şaşırmıştı kilolu değilim 27. Haftama geldim toplam 5,5-6 kilo aldım vs. Ama gebelik şekeri çıktı işte.
Ben bebeğin arabasını almıştım. İyiki de almışım fiyatlar yükseliyor. Çantasını da aldım. Üç beş kıyafet falan da almıştım. Ama daha hızlandıracağım süreci. Herkes artık internetten alışveriş yapıyor artık covid19 sebebiyle. Ve geç geliyor. Bebeğin odasını yatak dolap perde vs yapmak istiyorum ama üretim çoğu yerde durmuş. Doğuma yetişir mi bilmem
Ben de troid ilaci kullaniyorum. Normal insanlarda referans araligi en yuksek 4 iken gebelerde 2.5 olmasi gerek.Benim 3 70 diye ilac kullaniyorumAllahım dün korkarak dra gittim ellimde eldiven yüzümde maske millet sanki hiç bişey yokmuş gibi dışarda tedbirsiz sanki biz tuhafız gibi bakıyolar valla ben bu milletin rahatlığına anlam veremiyrm neyse çok şükür ateşimizede baktılar yavrumuda gördüm 720 gr olmuş 35 cm boyumuz fakat drum tsh düşük dedi ki benim deperim 3. Bucuklarda şimdi arkadaslar okudugum yazılarda 3 ün altında olmalı yazıyor 1 hamile arkadşım tiroid hastası degeri 4 oda normal dedi ben mi yanlış anladım acaba bide devlette bi test daha yap şu durumda hiçte gitmek istemiyorum belkide almıycaklarda sizin düşünceniz ne yazar mısınız
Allah allah bu dr mu yanlış baktı ben mi yanlış anladım kadın bide düşük diyoBen de troid ilaci kullaniyorum. Normal insanlarda referans araligi en yuksek 4 iken gebelerde 2.5 olmasi gerek.Benim 3 70 diye ilac kullaniyorum
Valla kimseye benzetemedikKime benzıyorgozlerı açıkmıydı artık açıp kapayabılıo sanırım
Doktor olan o ben bir sey diyemem ama kullaniyorum her ay da tahlil yaptiriyorum. Bence sen de dahiliyeye git. Dahiliye doktoru ilac yaziyor zaten.Allah allah bu dr mu yanlış baktı ben mi yanlış anladım kadın bide düşük diyo
Açlık 97. 1.saat tokluk 195 2.saat tokluk 180 çıktı. Endokrine ve diyetisyene yönlendirdi. 2 hafta boyunca diyet yaptım ama açlık kan şekerim hiç 100 ün altına düşmedi evdeki ölçümlerde. Endokrin de insülin verdi. Düşük doz başlayacağız bugün.Şeker yükleme sonuclariniz kaçtı bana da gebelik şekeri dedi aclik100 1. Saat tokluk 180 2.Saat 151 çıktı diyet yap dedi o kadar hiç bir yere yönlendirmedi
Ben de hastane cikisina karar veremedim. Marka olarak degil de desen begenemiyorum. Aziz bebe, kanz bunlar guzel ama cok yumusak istersen organik kumaslar baya yumusak ve guzel. Desen begenirsen bizimle de paylasir misin ben de baya bakiniyorum cunku.Arkadaşlar merhaba ben hastane çıkışı almadım hep izine çıkınca magazarı gezerim kumaşlara desenlere bakıp öyle karar veririm dedim bu yüzden almamıştım. Şimdi mağazalar kapalı. İnternetten bez aldım hastane çıkışı da bakıp alayım dedim tavsiye ettiğiniz güzel yumuşak bir marka var mı acaba
Bende bakıyorum ama hep kışlık yazıyor acaba yazlık kışlık arasında nasıl bir kumaş farklı var onu kestiremiyorum. Böyle uzaktan çok zorBen de hastane cikisina karar veremedim. Marka olarak degil de desen begenemiyorum. Aziz bebe, kanz bunlar guzel ama cok yumusak istersen organik kumaslar baya yumusak ve guzel. Desen begenirsen bizimle de paylasir misin ben de baya bakiniyorum cunku.
Kitikate ürünleri çok güzel. Ben homamia diye bir markada isim baskılı yaptırdım. İki marka da organik pamuk.Arkadaşlar merhaba ben hastane çıkışı almadım hep izine çıkınca magazarı gezerim kumaşlara desenlere bakıp öyle karar veririm dedim bu yüzden almamıştım. Şimdi mağazalar kapalı. İnternetten bez aldım hastane çıkışı da bakıp alayım dedim tavsiye ettiğiniz güzel yumuşak bir marka var mı acaba
Kitikate samsunda vardı aslında ama şu süreçte mağazaları kapattı online sipariş verirsin ORGANİK BASIC 10'LU ZIBIN SET fiyatıBende bakıyorum ama hep kışlık yazıyor acaba yazlık kışlık arasında nasıl bir kumaş farklı var onu kestiremiyorum. Böyle uzaktan çok zor
Hic dikkat etmedim.ona uzun kollu mu demek istiyorlar acaba. Zaten oyle alcaz aslinda. Bakayim bi daha benBende bakıyorum ama hep kışlık yazıyor acaba yazlık kışlık arasında nasıl bir kumaş farklı var onu kestiremiyorum. Böyle uzaktan çok zor
Evet samsunda mağazası var ama kışlık yazıyor ya o yüzden tereddüt ediyorum hatta bir takım begendim Kitikate dan acaba yazlık bir ürünle arasında ne kadar fark olur onu düşünüyorum birde andy wawa diye bir marka var orada da beğendiğim bi model var o markayı hiç bilmiyorumKitikate samsunda vardı aslında ama şu süreçte mağazaları kapattı online sipariş verirsin ORGANİK BASIC 10'LU ZIBIN SET fiyatı
Benim aldığım şöyle bişey
Kişiye Özel 12 li Organik Hastane Çıkışı Mor Unicorn
Valla canım hiç bilmiyorum kumaş mı yoksa kollu mu kastediyor birde yeni doğana bebeğe çok ince ve kısa kol olur mu bilemedimHic dikkat etmedim.ona uzun kollu mu demek istiyorlar acaba. Zaten oyle alcaz aslinda. Bakayim bi daha ben
O marka da güzel diye biliyorum. Benim aldığım homamia jakarlı bi model delikli gibi dokusu bide hastane çıkışı 2-3 hafta ancak giyilir bebekler de çabuk üşüyorlar pamuklu olduktan sonra yazlık kışlık çok farketmez diye düşünüyorum haziranda çok da yakıcı sıcak olmaz bebekler için özellikle.Evet samsunda mağazası var ama kışlık yazıyor ya o yüzden tereddüt ediyorum hatta bir takım begendim Kitikate dan acaba yazlık bir ürünle arasında ne kadar fark olur onu düşünüyorum birde andy wawa diye bir marka var orada da beğendiğim bi model var o markayı hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?